zondag 7 april 2013

Even naar de beurs geweest gisteren.

Gepost door krea2day Cynthia op 4/07/2013 11:59:00 a.m.

Hallo Dames

Gisteren ben ik even een paar uurtjes naar de beurs geweest in Rijswijk waar onze eigen kraam staat dit weekend, ben even met me moeder samen geweest. Toch wel heel erg leuk om er weer even te zijn, en even te kletsen. Gelukkig nog wel een aantal vaste klanten gezien en gesproken en andere exposanten. Als je zo zit te kletsen gaat de tijd best snel en voor je het weet was het al weer tijd om te gaan. Ik zou nog kraam bezoek krijgen dus moest wel op tijd weer terug zijn. Ik kon het niet laten om nog even bij de kraam van Yvonne langs te gaan, en weer wat te kopen. Yvonne Feestje-enzo heeft een kraam vol met lint en kant en ze had nu weer zoveel leuke charms heb me voorraad weer even aangevuld. Ik heb klokjes, schaartjes, gereedschap ook erg leuk voor een mannekaart de grote schaartjes vond ik wel erg leuk voor op een doosje en die grote klokken ook.
 
 
 
Thuis was alles goed gegaan met Lana gaat het ook heel erg goed. Ze durft nu af en toe even de doos teverlaten en wat te gaan eten. Hoef het nu niet meer vlak voor de doos te zetten zoals de afgelopen dagen want ze moest de doos zien verder ging ze niet. Wat groeien de kittens hard het lijkt wel iedere keer als je in de doos kijkt of ze gegroeid zijn. De volgende foto vond ik wel zo schattig die moest ik jullie even laten zien.

 
 
Vandaag ga ik ook nog de eerste inzendingen van de candy April voor jullie plaatsen.
 
Tot straks !!!


handtekening

13 reacties:

lenywim35 on 7 april 2013 om 12:21 zei

Dat is nog een hele onderneming. Even naar de beurs in Rijswijk. De pont moet wel op tijd zijn, maar jullie zijn dat natuurlijk gewend. Wij missen hem altijd net. !!!!
Op de fiets is het minder erg, kunnen we in het restaurant bijkomen. Maar het schijnt gezellig geweest te zijn is Rijswijk. Dus heb ik wat gemist. Jammer.
Dat de poes bij de doos blijft is logisch natuurlijk. Al die grote mensen!!!! Maar een schattige foto heb je gemaakt.
groetjes leny w.

Roelie on 7 april 2013 om 13:19 zei

Hoi Cynthia,
wat een mooie bedels en lint heb je gekocht.
En wat een lieve mamapoes is Lana, zo'n lieve foto... Helaas dat de kleinste het niet gehaalt heeft, ondanks dat je weet dat het zo misschien beter is blijf je er toch intens verdrietig van. Maar als je dan kijkt naar het andere grut dan glimlach je vast direct weer!
Groetjes Roelie

Irene on 7 april 2013 om 13:57 zei

Leuk dat je er even uit bent geweest Cynthia en wat heb je lekker ingekocht! Ik heb dit voorjaar in Hardenberg mijn ogen uitgekeken bij Yvonne en haar linten en verheug me nu al weer op de herfst want dat wordt weer inslaan..wie weet ook charms dus!!
Enige foto, moederliefde ten top!!

xx Irene

Anita Meijer on 7 april 2013 om 13:58 zei

Wat fijn dat je gisteren nog even met je moeder naar de beurs bent geweest Cynthia en wauw wat een mooie spulletjes heb je gekocht. Zo ontzettend lief van Lana met een van de kittens, wat een geweldige foto is dit. Super.
Liefs van Anita

Ditta on 7 april 2013 om 14:37 zei

Wij waren vrijdag op de beurs, ook al van die leuke dingen gekocht!! Maar fijn dat je toch nog even er heen kon gaan!! Wat leuk dat Lana zo goed voor haar kindjes zorgt, wat een lieve foto van die twee!!
Liefs Ditta

Cinderella on 7 april 2013 om 15:40 zei

Oooh wat lief zeg.
En tja als je naar een hobby beurs gaat dan blijft altijd wel iets aan de handen plakken
Een fijne zondag
Cindy

Creanita60.blogspot.nl on 7 april 2013 om 16:57 zei

Wat een schattige Foto, en ze is dus een hele zorgzame moeder.
Wat heb je mooie spulletjes gekocht.

fijne zondag nog groetjes Anita

ANJA 3D on 7 april 2013 om 21:40 zei

Wat een schattige foto van lana en een van haar kittens. Fijn dat het goed gaat En dat jij toch en paar uurtjes naar Rijswijk ben geweest. Leuke spullen heb je gekocht.
Gr. Anja

Muuske on 7 april 2013 om 21:52 zei

Mooie spulletjes heb je gekocht.En wat een lieve foto van Lana.groetjes Margo.

Erica ♥ on 7 april 2013 om 23:57 zei

Wat fijn dat je nog even over de beurs kon, gezellig
is dat hè, en ja dan vliegt de tijd.
Wat heb je leuke spulletjes gekocht !
En de foto is zeker schattig, lekker van genieten
Cynthia, want die 8 weken zijn zo om...

Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
lieve grtjsss Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Mariëtte on 8 april 2013 om 11:07 zei

Super dat je even naar de beurs kon. Je hebt leuke spulletjes gekocht. Wat een snoeperige foto heb je gemaakt!Uniek. groetjes Mariëtte

Jeannette on 8 april 2013 om 12:48 zei

hoi Cynthia, eerst nog maar even op dit berichtje reageren, dan komt zo de volgende aan de beurt, leuk dat ik jullie nog even heb gesproken op de beurs en ook leuk dat Monique zo enthousiast vertelde over de Silhouette Cameo, groetjes weer Jeannette

made by ineke on 8 april 2013 om 12:49 zei

onvoorwaardelijk liefde straalt het uit!
geweldig
gr ineke

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates