vrijdag 5 april 2013

De kleinste is overleden

Gepost door krea2day Cynthia op 4/05/2013 06:13:00 p.m.

Hallo Dames
Super bedankt voor al jullie reacties, super leuk om het allemaal te lezen hoe jullie met ons mee leven, ook de dames die ons op facebook volgen.

Even de tussen stand van onze nieuwe kinderen, met de kleinste ging het niet goed dus we zijn zelf gaan voeren, ook dit ging niet goed. Vanmiddag zijn we naar de dierenarts gegaan en onderweg is de kleinste over leden. Me dochter droeg het al meer dan een uur op haar bloten huid, omdat het koud werd. Het ademde toen nog wel maar het was niet te redde, achteraf hadden we het ook niet kunnen redde. De arts heeft er nog even naar gekeken en vertelde ons dat het voeren niet lukte omdat het een open gehemelte had en het buikje dat niet de navelstreng bleek te zijn waren haar darmpjes. Ik heb het er even moeilijk mee gehad vanmiddag, je doet toch alles wat je kan. Nu heb ik er wel vrede mee dit was gewoon het beste ze had heel wat operaties moeten ondergaan en dan zal het altijd een zwak beestje zijn gebleven vertelde de arts. Tuurlijk hadden we liever gehad dat we ze konden helpen redde maar helaas.

                             Op deze foto zie je de kleinste met het zelf voeren van vanmorgen.

 
 
Met de andere kittens gaat het heel goed en met mamma ook.
 
 
 

 
 
 
handtekening

22 reacties:

jans on 5 april 2013 om 18:16 zei

wat een schatjes wat erg dat er een is overleden jammer grt jans

Debby Kuster on 5 april 2013 om 18:29 zei

Helaas heeft eentje het niet gered, maar zo te lezen hebben jullie er alles aan gedaan om het kleintje te redden, helaas mocht het niet zo zijn. gelukkig zijn er nog 3 zeer mooie gezonde kittens over. wat een schatjes zijn het

Summer-design on 5 april 2013 om 19:01 zei

Ah, wat is dat jammer zeg, maar het is beter zo en de andere kittens doen het goed...wat een droppies he..geniet ervan!

Gr, Wietske

Creanita60.blogspot.nl on 5 april 2013 om 19:02 zei

Wat een schattige foto zo'n klein droppie, enig hoor.
Sneu verhaal toch weer als eentje het niet red ondanks al jullie goede zorgen.

fijn weekend groetjes Anita

Ans Gilbert on 5 april 2013 om 19:19 zei

Hoi Cynthia,
Altijd sneu als een katje het niet redt,maar als ze ziek zijn, is het maar beter zo..de andere 3 zien er prima uit, ze gaan groeien als kool..let maar op..liefs van Ans

Thea on 5 april 2013 om 19:28 zei

Wat lief en wat jammer dat de kleinste het niet heeft gered. Maar met de andere drie zal het helemaal goed komen.

Groetjes Thea

Anreda on 5 april 2013 om 19:37 zei

Ach gosch :( wat sneu dat hij/zij het niet gered heeft, misschien is het wel beter zo. Het voelt alleen niet altijd meteen zo...

Gelukkig heb je nog andere dotjes, waar je van kunt genieten. Die zijn groot voor je het weet (lijken wel kinderen *lol*)

Liefs, Anreda

Muuske on 5 april 2013 om 19:51 zei

oooo wat jammer van de kleinste.de andere zien er goed uit.groetjes Margo.

Aartje on 5 april 2013 om 20:03 zei

Wat jammer dat eentje het niet gered heeft ondanks jullie goede zorgen. De anderen zien er gelukkig heel gezond (en lief!!) uit.
Groeten, Aartje

Lia on 5 april 2013 om 20:09 zei

Ach......wat lief zeg,
groetjes Lia

Anita Meijer on 5 april 2013 om 20:11 zei

Ah wat zielig dat die is overleden, maar ook al klinkt dat nu een beetje raar, is het wel fijn dat het nu is gebeurd zowel voor hem als voor jullie, anders had die misschien heel erg geleden en voor jullie was het afscheid steeds moeilijker geworden, hoop dat je snapt wat ik bedoel te zeggen. Wel fijn dat het met Lana en haar andere 3 kittens goed gaat.
Liefs van Anita

Marcella on 5 april 2013 om 20:43 zei

Ach jeetje wat triest ..ze zien er allemaal wel heel schattig uit .
Sterkte ermee.
Groetjes Marcella

Irene on 5 april 2013 om 21:04 zei

OOOOOH ik lees nu pas alle berichten over Lana en haar kleintjes! Allereerst gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding en sterkte met alle drukte die het met zich mee brengt!
Heel jammer van het kleintje maar je schrijft het zelf al.........was helemaal niet goed dus het heeft zo moeten zijn denk ik dan maar. Super lief allemaal van je dochter, zal best even heel moeilijk zijn geweest dat alle moeite vergeefs was. De andere 3 zien er super lief uit....is Lana een echte Mamma????

xx Irene

jolanda on 5 april 2013 om 21:05 zei

Wel heel zielig dat er 1 kitten dood is gegaan, maar als het niet gezond is, kan het maar beter snel dood gaan, dan dat het er al een paar weken loopt, want dan ben je je er aan gaan hechten.
Heb ook ooit zo'n pupje gehad die na 3 weken dood ging en had liever gehad dat het bv. de eerste paar dagen was.

ANJA 3D on 5 april 2013 om 21:12 zei

Ach wa zielig dat er 1 dood is. Maar misschien beter voor het poesje zelf. Gelukkig heb je 3 gezonde schattige poesjes en Lana. Wat een dotjes. Wat zijn je kinderen lief voor de poesje(s). Probeer er lekker van te genieten.
Gr. Anja

bolletjelucky.blogspot.com on 5 april 2013 om 21:54 zei

Ach wat sneu,maar je hebt je uiterste best gedaan en het heeft niet zo mogen zijn. Wat zijn ze ienieminie,ik heb nog nooit zulke jonge poesjes gezien,wat schattig.Gefeliciteerd voor mama poes en ook voor jullie,fijn weekend,lieve groetjes Miranda

Marjan on 5 april 2013 om 22:23 zei

Bedankt voor de update over het wel en wee van je kittens. Jammer dat dat kleintje het niet heeft overleefd, maar ja dat is de natuur hè ?
Jullie hebben inderdaad je uiterste best gedaan, meer heb je niet kunnen doen. Geniet van de andere kleintjes.

Groetjes, Marjan

Unknown on 5 april 2013 om 22:29 zei

Wat aandoenlijk die foto's van de kleine katjes.
Wat jammer dat de kleinste het niet heeft overleefd. Met zoveel liefde en warmte hebben jullie gedaan wat jullie doen konden! Alle Goeds met de kleintjes.
Liefs,
Sophia

Hanny on 6 april 2013 om 09:10 zei

OO Wat een verdriet, zo sneu maar wellicht beter zo als is dat natuurlijk wel keihard. Een kitten die al zo zwak is en veel mankeert blijft wellicht zijn leven lang tobben en het heeft zo moeten zijn misschien dat ze zelf ingeslapen is.
Gelukkig hebben jullie en Lana nog 3 andere, gezonde kittens en hebben jullie er veel plezier van.
Fijn weekend, liefs Hanny♥

Unknown on 6 april 2013 om 13:30 zei

Ach wat een schattig gezicht zeg! Zielig dat er één is overleden, maar in de natuur zou het beestje het ook zeker niet gehaald hebben. Geniet van je kleintjes! Groetjes Frea

Dora on 6 april 2013 om 14:36 zei

tjee...even aantal dagen geen internet....en dan lees ik dit bericht...wat jammer. gelukkig lag het niet aan jullie verzorging.....het diertje had het nooit gered of oud geworden.(dit hadden wij ook meegemaakt met een poes die bij ons is gedumpt, en bleek zwanger te zijn)
geniet maar van de overgebleven jonge kittens. want dat is toch zo mooi om dat mee te maken. hopelijk hebben jullie ook een goed huis voor ze gevonden....of houden jullie er eentje?
wij hebben de zoon gehouden en ze zijn onafscheidelijk, zo leuk dat ze met z'n tweeën in een klein mandje willen liggen of elkaar in de gaten houden of elkaar verzorgen....
oja....denk erom dat de moeder gauw weer krols wordt....hou haar binnen als je geen kittens meer wilt. je kan de moeder ook na een tijdje steriliseren.(overleg maar met de dierenarts)
veel plezier en succes.

Erica ♥ on 7 april 2013 om 23:59 zei

Ja ik had je ook al op FB gevolgd, en dit al
gezien, het is triest, maar ja toch het beste.
Nu kan je je op de overige kittens richten !

Liefs Erica xx

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates