zaterdag 13 april 2013

Candy nummer 19, 20 & 21

Gepost door krea2day Cynthia op 4/13/2013 09:01:00 a.m.

Hallo Dames
 
Wat hebben jullie allemaal voor deze candy maand schitterende creatie gemaakt. Nou hou ik zelf ook heel erg van deze kleurtjes dat maakt ze allemaal nog mooier. Ook van daag ga ik weer hele mmoie plaatsen en we beginnen met die van Margo.

Ze heeft een easelkaart gemaakt met de Go-kreate mal. Het kaartje zelf van roze cardstock gemaakt en de randjes bewerkt met craquele verf daarop blauw cardstock het bedrukt papier komt uit een blokje Romantic Flowers van Cart-Us. Het afdrukje ingekleurd met de Faber Castell potloden. Overige mallen die ze gebruikt heeft zijn van Magnolia,Tim Holtz en de spelbinder  Floral Oval. Verder afgewerkt met wat bloemetjes, lintjes, plak pareltjes en de tekst stempel.

                                                                    Blog van Margo


 
 
Joanne wil mee doen met deze kaart die ze gemaakt heeft. Het model van de kaart komt uit een hobbyjournaal. De basis is licht geel papier beplakt met 2 verschillende designpapiertjes. Een 3d-plaatje van 'me to you', verder afgewerkt met lintjes, bloemen, vlinders en plaksteentjes.
 
Blog van Joanne
 
 
 
Deze kaart is gemaakt door Anita Kuiper, het kaartje is geborduurd uit het boekje van Sjaak van Went van Hobbydolls. Sjaak staat bekend om zijn mooie borduurpatronen (al was het wel een heel werkje!)schreef Anita. De randjes heeft ze afgewerkt met een hoekje papier en daarop een hoeksticker. Een 3D plaatje met een konijn en bloemetjes en meer had het kaartje ook niet nodig.
                                                                      Blog van Anita Kuiper
Fijn weekend verder !!!
handtekening

6 reacties:

esmee on 13 april 2013 om 10:05 zei

lieve kaarten

Irene on 13 april 2013 om 10:06 zei

Deze uitdaging is dus echt genieten, wat een gave kaarten zijn dit weer!!!

xx Irene

Hanny on 13 april 2013 om 11:48 zei

Wat zijn ze weer mooi!
Fijn weekend, liefs Hanny♥

Jeannette on 13 april 2013 om 14:52 zei

super...., wat zijn ze weer mooi, stuk voor stuk en wat zijn het er al veel, we zitten nog niet eens op de helft van de maand, gaaf hoor. Mijn kaartje is in de maak, eindelijk, groetjes weer en allemaal een fijn weekend, Jeannette

Anita Meijer on 13 april 2013 om 15:49 zei

Wederom weer drie schitterende inzendingen Cynthia, helemaal super meis.
Liefs van Anita

Muuske on 14 april 2013 om 17:59 zei

mooie kaarten.groetjes Margo.

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates