donderdag 11 april 2013

Candy nummer 13, 14 & 15

Gepost door krea2day Cynthia op 4/11/2013 08:16:00 a.m.

Hallo Dames

Na de storing van gisterenavond is nu gelukkig alles weer in orde. Het was heel de avond niet mogelijk om ons te mailen en ook de website was niet online. Waar door dit kwam, geen idee maar in eens deed alles het weer. Wel heel raar voor ons dan, als je na 18:00 uur geen enkele mail meer ontvangt, dat komt nooit voor bij ons. Gelukkig is alles weer in orde en zijn we weer bereikbaar voor iedereen.  

Ook vandaag kan ik jullie weer drie creaties laten zien want er zijn er weer aardig wat binnen gekomen de afgelopen dagen. De tussen stand staat nu op 22 stuks de komende dagen kunnen jullie dus nog genoeg inspiratie bij ons vinden.

Marcella die maakte de volgende kaart, zondag had ze op de beurs in Rijswijk deze stans van Marianne gekocht de craftable passepartout rond. Ze wilde is uitproberen je daar ook omheen kon haken en ja dat kan ook . Dus heeft ze er maar gelijk een kaartje mee gemaakt ook heeft ze de Doily van Cheery Lijnn gebruikt . Voor haar doen eens een hele andere kaart zo zonder ingekleurd stempeltje ..
                                                                   
                                                                Blog van Marcella


 
Dan de kaart van Nicole, voor de geboorte van haar achternichtje Tess heeft ze deze boekkaart gemaakt. De voor en achterkant zien er qua papier en opbouw het zelfde uit. Op de achterzijde ontbreekt alleen de afbeelding met bloemen. Deze mooie stempel van Magnolia heeft ze ingekleurd met Derwent coloursoft potloden. Het gebruikte papier is van Maja Design en Magnolia. De stempel heeft ze afgewerkt met roosjes en cheery blossem, om het geheel af te maken nog plakparels gebruikt. Voor de binnenzijde heeft ze hetzelfde papier gebruikt als aan de voorzijde van de kaart, om de kaart af te maken nog leuke sokjes in het boekje gestopt.
 
Blog van Nicole
 
 

 
 
Dan de laatste kaart voor vandaag is gemaakt door Yvonne.  Het onderwerp is Zomerjurkjes uit de kast. Het is gemaakt met een scallop spellbinder waar de zijkanten zijn weggeknipt. De bloemen op de onderkant zijn restjes uit een vel van Nellie Snellen. De roosjes zijn bij het kruitvat gekocht.

Fijne dag allemaal !!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
handtekening

7 reacties:

Irene on 11 april 2013 om 09:57 zei

Super creaties zijn dit weer, stuk voor stuk beauties net als dat trio op de foto!!

xx Irene

Jeannette on 11 april 2013 om 11:10 zei

Alweer 3 van die schitterende kaarten, het loopt weer lekker Cynthia, die uitdaging bij jouw candy. Gelukkig maar dat alles weer is opgelost met de bereikbaarheid, want dat is iets wat je niet kan hebben hoor. De kleintjes zien er erg lief uit, groetjes weer, Jeannette

janieworkum on 11 april 2013 om 11:38 zei

Wat een prachtige kaarten weer. en die foto van je kittens, wat zien ze er leuk uit. lijkt net of de oogjes al open gaan.
groetjes Janie

Anita Meijer on 11 april 2013 om 14:40 zei

Wat een prachtige kaarten heb je weer binnengekregen Cynthia, ze zien er weer super uit. Gelukkig dat alles weer werkt.
Liefs van Anita

Summer-design on 11 april 2013 om 15:46 zei

Wat eem juweeltjes van kaarten Cynthia!
En de poesjes... wat een dotjes!

Gr, Wietske

nans'creablog on 11 april 2013 om 17:52 zei

Supermooie creaties evenals die kleine ukjes op de laatste foto.

Groetjes,
Nans

Muuske on 11 april 2013 om 21:57 zei

Mooie kaartjes heb je weer gekregen.En wat groeien de kleintjes toch hard.groetjes Margo.

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates