vrijdag 12 april 2013

Candy nummer 16, 17 & 18

Gepost door krea2day Cynthia op 4/12/2013 08:41:00 a.m.

Hallo Dames

Vandaag beginnen we met de kaart van Anita, wat was ze weer blij toen ze de challenge van april zag, maak iets met pasteltinten, nou zoals we inmiddels wel weten zijn dit helemaal haar kleurtjes.  Ze heeft  een voorjaarskaartje gemaakt met papier van docrafts papermania (Vintage Notes), de stempel is van Wee Stamps en ingekleurd met diverse soorten markers, de mal van Sizzix, de blaadjes van Marianne Design en eh de bloemetjes en strikjes uit haar bloemetjeskist en strikjeskistje maar kan niet meer zeggen waar ze vandaan komen. Ze heeft weer met veel plezier dit kaartje zitten maken, echt genieten was het weer. Ik heb Aniet in ieder geval weer een blij mens gemaakt door de kleurenkeuze, helemaal super.

                                                                    Blog van Anita

 
 
Dan deze prachtige gieter gemaakt door Ellie, het patroontje heeft ze in Magnolia Ink nr 3 van 2011 zien staan en vond het zo schattig. Ze was al een tijdje van plan om hem te gaan maken, en nu is het af. En omdat moederdag er weer aan zit te komen, heeft ze het daarvoor gemaakt. Elly is vast mooi op tijd met haar zelfgemaakt kadootje. In het gietertje past een mini kadootje, ze heeft er  vier merci-reepjes in folie ingepakt en versiert met strik en label. Voor het gietertje heeft ze  het mooie papier van Tilda Flowergarden gebruikt. De plaatjes, labels, duif en roos (komen ook van het Tilda papier) heeft ze uitgeknipt en opgeplakt. Het 'handvat' is met een kantje beplakt en versierd met een grote strik met twee bloemen erop. Verder nog wat plakpareltjes gebruikt om het helemaal af te maken.  Ik vind net als Elly het gietertje erg schattig geworden in mooie voorjaarspastel kleurtjes, en wij zijn erg benieuwd hoe jullie hem vinden.
                                                                           Blog van Ellie
 
Dan de Creatie van Hanny dat is een kaartje geworden. Ze heeft een plaatje van Bessie Peage Guttmann deze vind Hanny gewoon zo schattig en print deze graag uit op canvaspapier wat dan een heel mooi effect geeft.  Als je een mooie plaatje hebt komt de rest vanzelf wel, ze kiest eigenlijk altijd eerst het plaatje en dan pas het papier, zelden andersom. Ze heeft heel wat verschillende merken stans mallen gebruik, ze heeft op haar blog alles op een rijtje gezet wat ze gebruikt heeft.
                                                                                Blog van Hanny
 
 
handtekening

5 reacties:

Irene on 12 april 2013 om 09:35 zei

Ja Anita was echt blij met de challenge en het kaartje is dan ook schattig. Het gietertje is beeldig (zou Ellie's moeder wel willen zijn hihihi) en het laatste kaartje is gewoon lief met dat plaatje!
Leuk dat er weer zo enthousiast wordt deelgenomen!

xx Irene

Jeannette on 12 april 2013 om 16:50 zei

wow, wat een superkaartjes staan er weer op je blog Cynthia, zo leuk dat iedereen zo leuk reageert en gelik aan de slag gaat, deze dame gaat wel aanstalten maken hoor, maar ik zit nooit bij de eerste groep, groetjes Jeannette

nans'creablog on 12 april 2013 om 17:57 zei

Weer 3 hele mooie inzendingen.

Groetjes,
Nans

Muuske on 12 april 2013 om 19:01 zei

Twee prachtige kaarten en wat een leuke gieter.groetjes Margo.

Anita Meijer on 12 april 2013 om 19:51 zei

Dank je wel voor het plaatsen van mijn kaart Cynthia en wat zijn de andere twee inzendingen ook helemaal fantastisch, top. En eh volgens mij komen er nog veel meer bij je binnen want ben bezig met mijn dagelijkse blogrondje en zie overal pastelkaarten die meedoen met je challenge, hoe leuk is dat.
Liefs van Anita

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates