maandag 15 april 2013

Candy nummer 25, 26 & 27

Gepost door krea2day Cynthia op 4/15/2013 07:30:00 a.m.

Hallo Dames

Vandaag weer even drie creaties voor dat ik zo de deur uit ga voor een dagje uit. We gaan vandaag een dagje naar Zwolle naar het plaatsje Hattemerbroek.  . Daar zit één van onze groothandel waar wij de spullen van Marianne design kopen. Vandaag komt Marianne daar weer met haar hele team en gaan we daar genieten van 12 verschillende demonstraties, workshop en/of make en takes. Dus jullie begrijpen vast dat wij deze dag wel gaan door komen. Ik ga samen met een vriendin, Monique die ook in ons Silhouette team zit. En ze helpt ons tegenwoordig ook op de beurzen en met het bij houden van nieuwe artikelen op de website. Omdat het beste een flinke reis is en ik die afstand niet meer kan rijden mogen we mee rijden met  Anja van Creandria. Super lief van haar want nu kan ik er toch nog heen. Jullie horen wel hoe leuk we het hebben gehad en wat we allemaal gezien hebben wat er gaat komen. 

Deze mooie kaart is gemaakt door Tineke, ze heeft haar zelf even flink toe gesproken dat ze weer wat moest maken. Door haar gezondheid kwam het er maar niet meer van, maar nu toch weer met een heel mooi resultaat. Dus Thea lekker blijven hobby’n daar kan je veel in kwijt.

Ze heeft het schitterende papier ~Vintage Spring Basics~ van de nieuwste serie van Maja Design gebruikt. Het vintageplaatje is van Gerda’s Hobbyshop (GH3040) en heeft ze de ovale passe partout mal (CR1241) van MD gedaan. De oprolroosjes (LR0256) en de beide takjes/blaadjes (LR0249 en LR0255) en het vlindertje (LR0261) zijn ook allen van MD. De vlaggenlijn (6003/0028) met letters (6002/0141) zijn van Joy! crafts. Een tag van Magnolia met tekst van Eline’s Words (EC0138) achter het plaatje gestoken. Verder heeft ze nog gebruik gemaakt van lint, kant met roosjes en parels, scrappersfloss en een charm (JU0884) ook van MD om het totaal plaatje af te maken.
                                         

                                                                    Blog van TinekeDe kaart met de bloem is gemaakt door Sandra, een dorps genoot van me. Ze heeft de kaart met pan pastel rose gemaakt, toen gestempeld met versa mark. De bloemen met lila aangezet. De bloem is van crealies, gestempeld met waterdruppels van ze dacht een clear stempel van MD, en toen ook lila gemaakt het zelfde is gedaan met de vlinders.
 
                                                                     Sandra heeft geen blog
 


Deze is gemaakt door Anja, die al vaker heeft geprobeerd om een vintage kaartje te maken met een stempel. Maar deze keer is ze echt tevreden met haar resultaat, en dat met één van haar nieuwe stempels die ze de laatste keer  op de beurs heeft  gekocht  in Den Bosch. Waar ze ook trots op is zijn haar zelf gemaakte roosjes.  

                                                                              Blog van Anja

 
handtekening

8 reacties:

Muuske on 15 april 2013 om 08:01 zei

Hoi Cynthia,veel plezier vandaag.Mooie kaarten heb je weer gekregen.groetjes Margo.

Irene on 15 april 2013 om 10:49 zei

Het zijn weer plaatjes en wat wordt er weer leuk meegedaan dezemaand! Veel plezier Cynthia, heerlijk direct op de hoogte zijn van al het nieuws, snuffelen en genieten!!!

xx Irene

Jeannette on 15 april 2013 om 11:51 zei

gaaf, weer 3 prachtkaarten en ook weer heel verschillend, zo leuk is dat toch, geniet lekker van jullie dagje uit en ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, groetjes weer Jeannette

Tineke van der Linden on 15 april 2013 om 14:57 zei

Wat fijn Cynthia dat je mee kon rijden. Nu kun je toch al het moois bij de groothandel bekijken.
Veel plezier hoor meid!
Groetjes Tineke

esmee on 15 april 2013 om 15:55 zei

een leuk kaartje

Anita Meijer on 15 april 2013 om 21:46 zei

Wat een supermooie inzendingen heb je weer gekregen Cynthia, ze zijn alledrie weer super. Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan.
Liefs van Anita

bolletjelucky.blogspot.com on 15 april 2013 om 22:31 zei

Dat klinkt allemaal heel gezellig Cynthia en je hebt weer mooie inzendingen gekregen,lieve groetjes Miranda

Cards en Box bij Lady M on 17 april 2013 om 20:06 zei

heel leuk naamkaartje en wat zijn de nieuwe mallen mooi groetjes maartje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates