donderdag 18 april 2013

Candy nummer 31, 32 & 33

Gepost door krea2day Cynthia op 4/18/2013 08:00:00 a.m.

 Hallo Dames

Vandaag ga ik weer wat inzendingen plaatsten de helft van de maand is voor bij en we zitten nu aan de 33 inzendingen we gaan de 40 toch wel halen hoop ik.

Deze kaart is gemaakt door Maia, ze had deze kaart speciaal voor haar vriendin die jarig was. Helaas is de kaart nooit aan gekomen, gelukkig had ze nog wel foto’s gemaakt. Maar het is toch heel vervelend als je mooie creatie niet bij je vriendin aan komt. De basis van de kaart is een stuk doos-karton, daar op heeft ze oud muziekpapier, een doily en aan de onderkant nog een stukje gescheurd ribbelkarton geplaatst. Alles is bewerkt met vintage foto distress inkt en gesso. De mooie vlinder is een nieuwe stans van Noor design. Ze heeft  hem dubbel gestanst en de randjes ook weer met gesso bewerkt.  Zelfs de schaartjes-charm heeft ze met gesso bewerkt, het schaartje hangt met een stukje parel draad aan de bloem. Onder de bloem zit ook nog een stukje roze tule, de blaadjes van de bloem zijn gestanst uit koffiefilter en oud boekpapier.  Alles is bewerkt met inkt en glimmermist, Over de linker hoek bovenaan heeft ze nog wat oud kant geplakt met daar op houten bloemetjes met een plak pareltje. Alles ook weer een beetje bewerkt met wat gesso. Voor nog meer foto’s kunt u kijken op haar blog.
                                                                       Blog van Maia
 
 
Dan de kaart van jolanda, ze heeft er één gemaakt helemaal in de kleur roze.  Het afdrukje is gekleurd met Derwent potloden. Het papier dat ze gebruikt heeft is van avec, als versiering wat vlaggetjes en een bloem.
Blog van Jolanda
 
 

Kaart nummer 33 is gemaakt door Anke, dit keer een kaartje met de digi stamp van Wee stamps en is ingekleurd met Distress en H2O. Het gebruikte papier is van Maja Design,  mallen gebruikt van Magnolia, Tim Holtz, Noor en Go Kreate. Alles is afgeinkt met Distress inkt, het kantje komt uit haar voorraad. De postcard is gemaakt met een stempel van Magnolia.
 
                                                                 Blog van Anke

 
handtekening

7 reacties:

Anita Meijer on 18 april 2013 om 14:19 zei

En alweer 3 schitterende inzendingen binnen gekregen Cynthia, ze zijn alledrie weer schitterend.
Liefs van Anita

Jeannette on 18 april 2013 om 14:36 zei

Wat een plaatjes van kaartjes weer Cynthia, en wat jammer dat Maia haar kaartje nooit is aangekomen, ja helaas verdwijnt er nog wel eens iets bij tante Pos. Die 40 kasrtje ga jij volgens mij met gemak halen hoor, ik ben benieuwd, groetjes weer Jeannette

anneke's creaties on 18 april 2013 om 16:48 zei

wat een schitterende creaties laat je ons weer zien
stuk voor stuk zijn het plaatjes
alle drie zo mooi gemaakt

groetjes anneke

nans'creablog on 18 april 2013 om 19:32 zei

Alweer zo'n mooie inzendingen. Zonde dat er dan eentje verloren gaat.

Groetjes,
Nans

Muuske on 18 april 2013 om 21:29 zei

Prachtige inzendingen.Jammer dat de kaart van Maia nooit is aangekomen.groetjes Margo.

Irene on 18 april 2013 om 21:37 zei

Ben net thuis van een dagje weg en nog even bloggen...geen beginnen aan om overal weer een reactie achter te laten maar hier natuurlijk wel, wat een topkaarten zijn het weer en die 40 gaat vast lukken Cynthia!!!

xx Irene

Maia on 19 april 2013 om 12:00 zei

Wat vervelend Cynthia dat je lichaam nu weer even niet mee werkt, ik weet een heel klein beetje hoe dat is want ook ik ben al bijna twee jaar thuis en heb ook een hernia operatie achter de rug.
Neem je rust en geniet heerlijk, ook van die schattige kittens...zooo lief!
De inzendingen zijn alemaal schitterend, ik ben altijd jaloers op mensen die stempels zo prachtig in kunnen kleuren.
Denk goed aan jezelf!
Lieve groet Maia

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates