dinsdag 9 april 2013

Candy nummer 7, 8 & 9

Gepost door krea2day Cynthia op 4/09/2013 09:07:00 a.m.

Hallo Dames

Toen ik gisteren me bericht geplaatst had vroeg ik wie nummer 7 zou zijn met de inzending kreeg ik maar liefst 5 inzendingen in een zeer korte tijd binnen. Dat betekent dus dat ik jullie vandaag weer drie mooie kaartjes kan laten zien.

 Dit keer begin ik met de kaart van Ditta, leuk dat je ook weer met ons mee doet. Het afdrukje is van Sugar Nellie, ingekleurd met copicmarkers. Het designpapier is van My to You, Cardstock van papicolor, geel en wit. De  mallen die zijn gebruikt zijn van Spellbinders de cirkel en scalloped cirkel.
 
                                                                            Blog van Ditta
 
 
De volgende creatie is gemaakt door Linda, ze heeft  een romper kaartje met sokjes gemaakt. Ze heeft de stans van Noor design gebruikt om het zakje mooi dicht te maken, daarop 3 bloemen zelf gemaakt heb. Ze heeft het  filmpje  http://noortje-design.blogspot.nl/2013/03/rozen-gemaakt-door-leonie.html. Gekeken en zo de bloemen gemaakt. De stans zelf had ze helaas nog niet, dus heeft ze wat soort gelijke bloemen met de Silhouette gesneden en ze volgens het filmpje bewerkt. En ze is daar zelf wel tevreden over met hoe ze eruit zien. Het rompertje is ook met de Silhouette gesneden, het design papier komt van een blokje van de HEMA. Nog 3 plak parels erop en de randjes van de rozen bewerkt met Distress Ink. Het plaatje is een Forever Friends cardstock sticker.
 
                                                                             Blog van Linda

 
En dan nog een plaatje van een kaart gemaakt door Joke. Ze heeft het  kaartje gemaakt naar aanleiding van mijn challenge. Ze is begonnen met een hele witte kaart  met daarop een digi van Toby Tumble; With a cherry on top in zachte tintjes gekleurd met de spectrum noir markers. Ze heeft hiervoor 3 soorten wit papier gebruikt, iets met een korreltje erin, glad wit papier en wit papicolor papier. Verder een leuke bloementoef met takjes en bloemen van MD, parelstekers, parellint en plakparels. In de linker boven hoek een hoekje van Joy. Rechtsonder twee kantenbloemen en onder het afdrukje zit ook nog organza lint.
 
Blog van Joke
 
 
En dan voor de liefhebber nog even een filmpje en een foto van het jonge grut dat hier in de doos ligt. Ik wist wel dat het hard ging dat groeien, maar het gaat echt super hard. Elke ochtend als mamma eten is dan worden de kittens gewogen door me zoontje Djowy, hij kijkt er elke dag uit. Gisteren heeft hij een filmpje op school laten zien hoe de poesje er uit zagen. Dit is toch geweldig om een keer mee te maken.
 
Het jongtje laat goed merken dat hij de baas is tegen over zijn zusjes.
 
 
 
Hij kan ook heel lief zijn hoor !!!
 
 
handtekening

14 reacties:

Linda on 9 april 2013 om 11:43 zei

Wat schattig dat filmpje van de katjes, erg leuk
gr linda

made by ineke on 9 april 2013 om 12:49 zei

hihih
wat leuk een filmpje
kun je ze ook goed aaien?
vind de kaartjes ook weer super leuk
gr ineke

Jeannette on 9 april 2013 om 13:26 zei

hoi Cynthia, wat gaaf dat er alweer kaartjes bij zijn gekomen, dat gaan er vast weer heel veel worden deze maand en het zijn weer plaatjes van kaartje, super! En jullie zoon Djowy is een echte oppas, hij verzorgt de kleintjes goed, zo leuk he? groetjes weer, Jeannette

Irene on 9 april 2013 om 14:19 zei

Prachtige inzendingen zijn dit weer!
Leuk dat filmpje maar ooooooh zo zielig dat gepiep, 't is maar goed dat je er bij schrijft dat ie ook lief kan zijn!!!Enig dat Djowy er zo mee begaan is!!

xx Irene

Monique - Mienokje on 9 april 2013 om 14:30 zei

Wat een schitterende inzendingen heb je weer binnen gekregen. Was weer genieten. Wat ook genieten was, is je filmpje. Wat een kleine tiran heb je zeg hahahaha

Hanny on 9 april 2013 om 15:44 zei

Je hebt wel hele leuke inzendingen binnen gekregen, dat wordt nog lastig;)
Het filmpje is zo leuk om te zien en ja, wat zijn ze gegroeid! Lana is er wel heel erg lief voor, een echt moedertje. Dat broertje zorgt wel dat hij zelf niets te kort komt hihi, grappig om te zien hoe de verdeling is.
Fijne dag, liefs Hanny♥

nans'creablog on 9 april 2013 om 16:57 zei

Alweer 3 mooie inzendingen. En wat een schattig filmpje. Daar kan je toch uren naar kijken.

Groetjes,
Nans

ANJA 3D on 9 april 2013 om 17:41 zei

Schitterende kaarten heb je binnen gekregen. En wat een schattig filmje van Lana en haar kittens.
gr. Anja

Creanita60.blogspot.nl on 9 april 2013 om 18:32 zei

Wat een schattig filmpje super lief en de rolverdeling zit er al vroeg in, leuk om te zien.

groetjes Anita

Anita Meijer on 9 april 2013 om 19:22 zei

Oh wat schattig dat filmpje, super Cynthia. Prachtige inzendingen heb je weer gehad, helemaal top zijn ze.
Liefs van Anita

Muuske on 9 april 2013 om 19:27 zei

Prachtige inzendingen heb je weer binnen gekregen.Leuk filmpje je kan al zien wie de baas is ook al is hij nog zo klein.groetjes Margo.

Aartje on 9 april 2013 om 21:50 zei

Wat een mooie inzendingen heb je alweer binnengekregen.
En wat een leuk filmpje heb je gemaakt, wat mooi om te zien hoe moederpoes haar poot om haar kleintje slaat.
Groeten, Aartje

GerJanne on 9 april 2013 om 22:18 zei

Hoi Cynthia,
zo, ik liep wat achter maar ben nu helemaal bijgelezen! Ik had het van de poesjes wel even gevolgd, maar door tijdgebrek kon ik niet steeds reageren.
Leuk dat je een hobbypakketje weggeeft. Ik heb je bloem/logo al tijden op mijn blog staan, maar dat weet je denk ik wel.
En ik vind het slim dat je de regels goed gaat hanteren. Dat doen ze op elk blog volgens mij, hoor.
Je krijgt al mooie inzendingen binnen !
Groetjes,
GerJanne

Dora on 9 april 2013 om 23:14 zei

prachtige kaarten heb je weer ontvangen.
en wat gaaf dat filmpje.....leuk gezicht, hé. zo klein dat ze zijn....en nu al 'vechten'om de juiste tepel. dank je wel voor dat filmpje om dit te laten zien.
succes!

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates