dinsdag 30 april 2013

Candu nummer 40, 41 & 42

Gepost door krea2day Cynthia op 4/30/2013 08:00:00 a.m.

Hallo dames

De laatste dag van de maand dus echt tijd om de laatste inzendingen nog even te laten zien aan jullie. Ik heb er nog precies drie om deze maand af te sluiten, en dat brengt ons weer op een mooi getal van 42 inzendingen. Wat hebben we deze maand weer mooie creaties kunnen laten zien, jullie hebben allemaal heel erg jullie best gedaan. Het is natuurlijk super dat jullie weer met zo’n groot aantal hebben mee gedaan. 
Onze vrije week is voorbij en morgen geen vrij voor ons, het is niet gelukt om alles bij te werken gisteren, dus daar gaan we vandaag mee verder. Er moeten nog een aantal bestellingen in behandeling worden genomen, dus voor de dames die nog zitten te wachten op hun bestelling, we doen ons best.

Wij wensen iedereen wel een hele fijne Koningsdag, als het goed is gaat het weer ook meewerken dus daar kan het dan niet aan liggen. Ik ga jullie van de week even laten zien wat ik in me vrije dagen gedaan heb.

Een van de laatste inzendingen is gemaakt door Rachel. Ze weet niet meer van wie het papier is dat ze gebruikt heeft, maar wel een stempel van Magnolia en deze ingekleurd met de Derwent potloden. Grote cirkel Nestabilities, bloemetjes van Wild Orchid, labeltje van internet (ook geen idee van wie of wat)  blaadjes stans van Joy kraft en hartjes swirl van Magnolia en natuurlijk hier en daar wat glitters van Olba. Verder heeft ze hier en daar wat aangezet met distress ink van Tim Holtz.

 
                                                               Blog van Rachel
 
 
 
Dan de ene laatste is gemaakt door Elly, een geboortekaartje. De stempel en de vlaggetjes zijn van Forever Friends. Verder nog een lint met een tekst erop en nog 2 knoopjes.
 
                                                                      Blog van Elly
 
 
En dan de afsluiter van deze maand is Anke, ze heeft een Tilda afdrukje gebruikt, verder een Creatable van Marianne design, voor de bloemblaadjes, het vlindertje is een stansje van Joy Craft de twee andere koren aren en de rechter stans zijn ook van Joy Craft.
                            
Anke heeft geen blog
handtekening

7 reacties:

Irene on 30 april 2013 om 09:19 zei

Beeldige afsluiters en nu maar weer afwachten wie als gelukkige uit de hoge hoed komt!

xx Irene

Hanny on 30 april 2013 om 11:10 zei

Mooi afsluiters, wordt nog lastig voor je.
Fijne dag, liefs hanny♥

GerJanne on 30 april 2013 om 11:47 zei

Hoi Cynthia,
wat wordt het je weer moeilijk gemaakt! Alweer van die prachtige inzendingen!
GerJanne

Muuske on 30 april 2013 om 16:15 zei

Prachtige kaarten als afsluiter.Ben benieuwd naar de nieuwe uitdaging.groetjes Margo.

Jeannette on 30 april 2013 om 17:06 zei

wel 42 prachtige kaarten deze keer, de laatste 3 zijn ook weer erg mooi, dat wordt weer een hel moeilijke keuze denk ik Cynthia, succes ermee, groetjes Jeannette

Anita Meijer on 30 april 2013 om 21:25 zei

Wat jammer dat het weekje al weer om is hé Cynthia, de tijd gaat ook zo snel. Het zijn weer schitterende kaarten die je hebt binnengekregen, en wauw 42 stuks dat is toch helemaal super.
Liefs van Anita

esmee on 1 mei 2013 om 08:02 zei

prachtige kaartjes

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates