maandag 21 januari 2013

Wie kan mij helpen ???

Gepost door krea2day Cynthia op 1/21/2013 09:00:00 p.m.

Hallo dames

Al een tijdje is het zo als ik een reactie plaats op een blog en iemand klikt dan op mijn naam dat ze niet meer terecht komen bij mijn blog maar op me Google account. Ik baal hier echt stevig van en heb geen idee hoe dit komt. Weet één van jullie wat ik fout gedaan heb of hoe ik dat weer goed krijg ??  Jullie zouden mij daar echt een groot plezier mee doen.

handtekening

10 reacties:

Jeannette on 21 januari 2013 om 21:15 zei

hoi Cynthia, ik heb net even gekeken en inderdaad ik kom op je google accout, reageer je vanaf je blog of op een andere manier, misschien heb je pas iets gewijzigd, want eerder kwam je wel op je blog terecht. Wat me ook opvalt is dat jouw reaktie op mijn kaartje nu ineens Cynthia Hoekstra staat en geen krea2day, heb je soms 2 accounts?, Hopelijk heb je hier iets aan? succes en groetjes Jeannette

Aartje on 21 januari 2013 om 21:17 zei

Hallo Cynthia, ik kom inderdaad als ik op je naam klik op je google account terecht. Heb even gegoogled voor je maar kan helaas geen oplossing voor je vinden. Misschien kan Sieta je helpen, die weet voor veel problemen een oplossing te vinden.
Groeten, Aartje

leonenkarin.blogspot.com on 21 januari 2013 om 21:22 zei

Hoi Cynthia,
Als het goed is heb je je aangemeld bij Google+. Nu is je persoonlijkprofiel gekoppeld aan Google+. Wil je dit terugzetten dan ga je:
Op je blog naar: ontwerp. Aan de rechterkant zie je een tandwiel en als je daar op klikt dan zie je een opsomming verschijnen met oa. "terugzetten naar Blooger-profiel". Wanneer je dat aanklikt, vraagt hij of je echt wil overschakelen. Bij ja ga je terug naar hoe het voorheen was (als het goed is ;p).

Hoop dat dat het is!

Groetjes, Karin

leonenkarin.blogspot.com on 21 januari 2013 om 21:25 zei

Wat je ook nog kan doen is je Google+ profiel uitbreiden. Je kan onder het kopje "Over" ook je mail en website toevoegen zodat men via die link op je blog / webwinkel komt.

Grz, Karin

Irene on 21 januari 2013 om 21:43 zei

OOOOOh gelukkig is er al een slimme Karin in ons midden want aan mij heb je helemaaaaaaaaaaaal niets op dit gebied. Ik wilde al zeggen "vraag het aan Sieta" maar dat heeft Aartje ook al geschreven......ik hoop dat je er inmiddels uit bent Cynthia!

xx Irene

Anita Meijer on 21 januari 2013 om 22:06 zei

Ik denk dat Karin het bij het rechte eind heeft Cynthia, hoop dat dat de oplossing is. Succes.
Liefs van Anita

vdkemma.blogspot.com/ammunella on 21 januari 2013 om 22:56 zei

Tja ik dacht net hetzelfde als Karin duuus...hoef ik het hier niet neer te "pennen"hopelijk is het voor jou opgelost Cynthia
Groetjes, Emma

Jolara on 22 januari 2013 om 09:21 zei

super leuk Liefs joyce

Sieta on 22 januari 2013 om 10:30 zei

Hoi Cynthia, gelukkig ben je er nu achter wat de oorzaak was.
Ik wist wel dat er iets met je instellingen was, maar dat het Google+ was, daar had ik niet aan gedacht.
Ik weet wel heel wat, maar niet alles en ik heb op deze manier ook weer wat bijgeleerd.

Liefs, Sieta

Cards en Box bij Lady M on 22 januari 2013 om 11:44 zei

hoi cynthia gelukkig is je probleem opgelost ik had je niet kunnen helpen want ik ben geen ster erin ik zou graag meedoen met je blog maar heb geen idee hoe ik dat moet doen ik geniet wel van de mooie kaarten die je ziet groetjes maartje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates