zaterdag 12 januari 2013

Candy nummer 13 & 14

Gepost door krea2day Cynthia op 1/12/2013 11:35:00 a.m.

Hallo Dames

Vandaag gaan we ook weer gewoon door met de Valentijn actie, en ik heb weer nieuwe inzendingen gehad. Vandaag de inzendingen van een moeder en dochter, die dicht bij mij wonen en wel eens langs komen om even op me zoldertje te neuzen tussen alle mallen. En dan word er natuurlijk ook nog even gezellig gekletst met elkaar. Ze hebben geen van beide een blog dus die kan ik jullie niet geven vandaag.

De eerste kaart is van Lies Post ( de moeder ) ze heeft drie harten gesneden deze met elkaar overlapt en toen een 3D plaatje geplakt, een leuke tekst van een stickkervel erbij geplakt. Nog een lintje met een sleuteltje van de liefde.

 
 

Kaart twee is gemaakt door Cora Waardenberg ( de dochter ) ze heeft als achtergrond hartjes papier genomen. Op de kaart een 3D plaatje geplakt een lintje erbij gedaan met een leuk hartjes hangertje er aan.

 
 
 
Vanavond kunnen jullie reageren via mijn blog voor de vrijkaartjes voor de Crea weekend in Gorinchem. Wacht even tot mijn nieuwe blog bericht over de vrijkaartje.
handtekening

8 reacties:

Irene on 12 januari 2013 om 12:17 zei

Bij jou op zolder neuzen, dat zouden we allemaal wel een keer willen dnek ik hihihi!! Enig dat moeder en dochter dezelfde hobby delen en zulke mooie kaarten maken!!

xx Irene

Jeannette on 12 januari 2013 om 12:28 zei

wat een leuke kaarten en wat gaaf dat moeder en dochter deze hobby met elkaar kunnen delen en dat neuzen bij jou op zolder, jaaaa, dat is wel wat Cynthia, ik kom eerst binnenkort weer even in je winkeltje neuzen hoor, groetjes en alvast een fijn weekend, Jeannette

GerJanne on 12 januari 2013 om 12:59 zei

Hoi Cynthia,
het loopt echt storm he?? Wat een leuke creaties weer! Het spreekt de mensen aan, dat ze je maar weer!
GerJanne

Anita Meijer on 12 januari 2013 om 16:22 zei

Oh dat zal ik ook wel willen bij jou op zolder rondneuzen tussen al die schitterende mallen, als een kind in een speelgoedwinkel zou ik me voelen, de bofkonten. Ze hebben wel schitterende kaartjes gemaakt trouwens. Weer helemaal leuk,
Liefs van Anita

Ilse on 12 januari 2013 om 18:54 zei

Leuke kaartjes, waar met liefde aan is gewerkt!! Om ook nog eens in het thema te blijven.
En het is idd leuk om een hobby te delen. Dat doe ik ook met mijn moeder, alleen die woont 180 km verderop.
En die zolder van Cynthia... Geloof me..
Dat is echt het
MALHALLAH!!!!!

Fijn weekend!

X ilse

Muuske on 12 januari 2013 om 21:31 zei

Wat gezellig om bij jou op de zolder rond te neuzen.mooie kaartjes hebben moeder en dochter gemaakt.groetjes Margo.

Aartje on 12 januari 2013 om 21:47 zei

Ik ben jaloers dat zij gezellig kunnen rondneuzen als is het beter voor onze portemonee dat we het niet kunnen. De kaartjes die ze gemaakt hebben zijn prachtig.
Groeten, Aartje

Dora on 12 januari 2013 om 22:48 zei

mooie inzendingen zijn er gemaakt.
tja...jou zolder...inderdaad echt rondneuzen zal zeker prachtig zijn. maar ik denk ook wel dat jij hier hard voor moet werken om het op orde te moeten krijgen. en zeer zeker proberen te verkopen.((-:
groetjes

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates