dinsdag 15 januari 2013

Candy nummer 19 & 20

Gepost door krea2day Cynthia op 1/15/2013 08:57:00 a.m.

Hallo Dames

Wat ontzettend leuk om jullie reacties te lezen iedere dag. Elke dag is het weer even kijken of er al reacties zijn, echt super. Buiten is het helemaal wit hier, je jongste vond het natuurlijk prachtig toen de gordijnen open gingen. Lana ( de poes ) gaat altijd elke ochtend mee naar school met de jongste vanmorgen twijfelde heel erg. Maar zo dapper als ze is ging ze toch even door de sneeuw, ze is niet de tuin uit gegaan vandaag. Maar rennen door de sneeuw vond ze toch wel erg leuk. Ik heb het gefilmd met me mobiel nou moet ik eerst dat op me pc zien te krijgen. 

Wat er wel op mijn pc staat zijn weer twee hele leuke creaties, als eerste laat ik jullie de creatie van Erica zien. Ik vind het echt een super leuke kaart, en die embossing het lijkt er wel op te liggen bij deze foto. De beschrijving van de kaart staat op haar blog en daar heeft ze ook de foto’s van de binnenkant gezet. Als jullie een kijkje nemen op haar blog lees dan even deze oproep ik vraag jullie allemaal mee te doen en deze jongen de dag van zijn leven te bezorgen, zodat hij de mooiste verjaardag heeft. Ik ga mee doen ik hoop dat we ook op jullie steun kunnen rekenen.
 

                                                               Gemaakt door Erica
 
 
 

De andere kaart is van Fenneke totaal iets anders als de kaart van Erica. Fenneke heeft vrolijke kleuren gebruikt voor kaart, en een leuke stempel afdrukje van Magnolia. In de kaart zit de label verstopt waar je de tekst kan opschrijven. Ik vind dit ook heel erg leuk gedaan, Fenneke heeft ook een blog nog niet zo heel veel volgers maar dat komt van zelf.
Blog van Fenneke
 
 
 
 
Als jullie weg moeten vandaag doe voorzichtig allemaal
handtekening

10 reacties:

Dora on 15 januari 2013 om 09:23 zei

echt super leuke kaarten laat je zien.
groetjes

Jeannette on 15 januari 2013 om 11:06 zei

Alweer 2 van die supermooie kaarten Cynthia, echt leuk dat er zo goed gereageerd wordt op je candy, de kaart van Erica is heel mooi ge-embost met al die mooie hartjes en de kaart van Fenneke is ook weer erg leuk, maar zoals je zegt totaal anders, zo leuk om al die verschillende kaarten te zien, zo heeft ieder zijn eigen invulling, ik zal ook even kijken bij het blog van bij de oproep, groetjes weer, Jeannette

Marcella on 15 januari 2013 om 11:24 zei

Hoi Cynthia

Ja wat een sneeuw he ....voor die kinderen toch prachtig .

weer erg leuke kaartjes.
en zo verschillend weer .
Groetjes Marcella

Erica ♥ on 15 januari 2013 om 14:20 zei

Leuke kaartjes weer ;)

En Cynthia, bedankt voor je oproepje, zo
onverwachts, maar heel leuk.

Iedereen die ook al heeft gereageerd bij mij
heeeeeel erg bedankt daarvoor, ben er stil van..

En nu op naar nog meer mooie inzendingen voor
deze leuke challenge van Krea2 day !

Een fijne week nog,
liefs Erica xox

Muuske on 15 januari 2013 om 15:46 zei

Twee hele mooie inzendingen heb je weer ontvangen Cynthia. Lief van je dat je het oproep van Erica erbij hebt geplaatst. groetjes Margo.

Anita Meijer on 15 januari 2013 om 17:08 zei

Ik volg Erica en Fenneke beiden en ze hebben schitterende kaartjes gemaakt. En we zullen er zeker voor zorgen dan Vernom de dag van zijn leven krijgt.
Liefs van Anita

GerJanne on 15 januari 2013 om 21:24 zei

Heel mooie kaartjes weer zeg!!
Super!
GerJanne

Irene on 16 januari 2013 om 10:29 zei

Het zijn weer twee beauties en juist door de totaal verschillende uitvoering zo leuk, we blijven ons verbazen!! Erica volg ik en haar zoon zal niet weten wat hij ziet straks.....de postbode trouwens ook niet hihhi!!

xx Irene

made by ineke on 18 januari 2013 om 09:10 zei

hele mooie creaties weer!
gr ineke

Aartje on 18 januari 2013 om 19:56 zei

Wat leuk om 2 kaarten met een hele andere invalshoek te zien. Leuk hoe iedereen zijn eigen draai er aan geeft.
Groeten, Aartje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates