vrijdag 4 januari 2013

De eerste candy inzendingen

Gepost door krea2day Cynthia op 1/04/2013 10:45:00 a.m.
Hallo Dames
De eerst twee creaties voor de Valentijn candy van Januari zijn al bij ons binnen. De eerste had ik op 1 Jan. Binnen, was er helemaal verbaast over. We gaan van start met twee hele mooie inzendingen de eerst is gemaakt door Anke die maakt zulke mooi creaties altijd. Ze heeft het papier gebruikt van Authentique op een uitvergroot hart van Magnolia, dat heeft ze van kraftpapier gemaakt. Erop een hart van Nellie Snellen met daardoor een lintje. Bij het papier van Authentique waren ook hele leuke labels en die heeft ze gebruikt. Anke hoopt dat we hem mooi vinden en natuurlijk doen we dat.
 
 
 
 
 
 
De tweede creatie is gemaakt door  Aleida.   Aleida is aan de slag gegaan met het boek Mijn Hobbykaart daar zat een bijlage bij met een vel met harten. De basis is parelmoerpapier met daar op het hart en vierkant en de vintage dame, gemat op groen. Verder heeft ze wat kant gebruikt, parels, strass en meeldraden.
 
 
 
 
 
handtekening

13 reacties:

Colinda on 4 januari 2013 om 10:49 zei

Mooie kaarten dames! Een gezellige dag vandaag, Colinda

Jeannette on 4 januari 2013 om 11:01 zei

zo, dat is supersnel,de eerst 2 kaarten al binnen, dat belooft wat voor de hele periode! prachtige kaarten zijn het en zo verschillend, dat is zo leuk om al die verschillende creatie's te zien, zo doe je zelf ook iedere keer weer nieuwe ideetjes op. Ik moet aan mijn kaartje nog beginnen hoor, zit nog een beetje na te genieten van mijn prijs haha. Maar ik ga er in ieder geval weer mijn best voor doen, groetjes weer Jeannette

jans on 4 januari 2013 om 11:03 zei

heel mooi gedaan kan jammer genoeg niet mee doen cynthia heb een slijmbeurs ontsteking die naar buiten is geslagen dus zit met mijn arm in een mitella wel de linker gelukkig maar heb extra morfine dus ben zo duf als wat maar hoop je op de beurts in gorinchem te zien grt jans

Aartje on 4 januari 2013 om 11:37 zei

Hallo Cynthia, wat een geweldige en zo heel verschillende kaarten, ik moet nog even inspiratie krijgen hoe ik het deze keer aan ga pakken.
Groeten, Aartje

Irene on 4 januari 2013 om 13:23 zei

Ja als je toevallig net iets hebt gemaakt en het past perfect binnen een challenge dan kun je er idd super snel bij zijn!!! De eerste 2 zijn beeldig......gelet op de reacties komen er weer heel veel inzendingen Cynthia, leuk!!

Liefs, Irene

Ghea on 4 januari 2013 om 14:05 zei

Wowwww nwat een prachtige creaties hebben jullie gemaakt dames echte TOPPERSsssss
Liefs Ghea
Leuke opdracht Cynthia

Dora on 4 januari 2013 om 14:49 zei

oooo....dit is mooi!! wat een geweldige creatie's zijn er al ingezonden....deze thema is voor mij wel een pittige opdracht. ik zal eens kijken of het mij lukt om mee te kunnen doen.
je prijs is supers!!
groetjes Dora

Erica ♥ on 4 januari 2013 om 14:59 zei

Dat zijn alvast mooie kaarten hoor,
prachtig :)

Lieve groetjes Erica ☼

nans'creablog on 4 januari 2013 om 17:32 zei

Al 2 hele mooie kaartjes. Ben benieuwd naar de rest.

Groetjes,
Nans

nans'creablog on 4 januari 2013 om 17:32 zei

Al 2 hele mooie kaartjes. Ben benieuwd naar de rest.

Groetjes,
Nans

GerJanne on 4 januari 2013 om 22:26 zei

Wauw, dit is al zo mooi dat ik twijfel of ik wel mee ga doen.... Echt supermooi!
GerJanne

Anita Meijer on 4 januari 2013 om 23:24 zei

Wat zijn ze allebei helemaal geweldig, ik vind het plaatjes. Ga er zeker mee aan de slag maar zo snel als deze twee dames ben ik niet hahaha. Helemaal super zijn ze.
Liefs van Anita

Sieta on 5 januari 2013 om 01:49 zei

Woh, wat zijn de eerste kaarten beauty's.
En wat snel zijn deze dames, ik heb het op dit moment even te druk met andere dingen, maar ik hoop voor het eide van de challenge toch iets gemaakt te hebben.
Een fijn weekend, liefs Sieta

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates