donderdag 24 januari 2013

Candy nummer 37 & 38

Gepost door krea2day Cynthia op 1/24/2013 09:11:00 a.m.

Hallo Dames

En ja hoor we hebben de 350 volgers gepasseerd, we hebben er nu zelfs 352 volgers. Dames welkom bij het blog van Krea2day. Nu is het tijd om de een winnaar te gaan trekken onder onze volgers, dat ga ik het weekend doen. Ik ga een nummer trekken met de nummer genarator  dat nummer ga ik opzoeken we beginnen bij de eerste volger van Krea2day blog en dan word het tellen. Dat nummer wat getrokken word daar word gekeken of ze een blog heeft en of onze link er op staat. Is er een blog maar geen link trekken we het volgende nummer tot we een echte winnaar hebben. Dus u heeft nog tijd om te zorgen dat onze link op jullie blog staat.

Dan nu weer inzenders van de candy kaartjes, want dat loopt ook bijna af en ik heb er nog een aantal om te laten zien. Vandaag beginnen we met nummer 37 en die is van Lia, de basiskaart is gemaakt van ecru karton met linnenstructuur. Daarop zitten een mintgroen en roze vierkant waarvan de hoeken geknipt zijn met een hoek-figuurschaar (ja, ze bestaan nog!). De cirkel is gesneden uit dessinpapier uit een oud blocje van Kars, ook de organza strik is van Kars. De swirls en het mooie lijstje om het plaatje zijn van Joy!Crafts. Verder heeft ze stipjes en streepjes gezet met een glitter gelpen van Sakura en de kaart is afgewerkt met 2 plakpareltjes. Het plaatje vond ze op internet en dat riep meteen herinneringen op, van haar dochter die had ooit een dekbedovertrek met deze afbeelding erop. De kaart gaat dus binnenkort naar haar!

                                                                       De blog van Lia
 
 

Kaart nummer 38 is gemaakt door Angelique, de stempel is uit de nieuwe serie van Magnolia (Tilda with Heart Arrows) heeft het hart van Lia in ieder geval gestolen.  Verder papier gebruikt van Martha Stewart, verschillende mallen, swirls van Marianne Design en plakhartjes(onderaan) van de Xenos. Bloem en knopen heeft ze uit eigen voorraad.

blog van Angelique
 
 
 
 
handtekening

8 reacties:

Dora on 24 januari 2013 om 10:21 zei

de kaarten zien er weer hartstikke leuk uit. prachtig!!
gefeliciteerd met het bereiken van zoveel volgers.
een fijne dag toegewenst.
groetjes

Irene on 24 januari 2013 om 10:49 zei

Proficiat met het behalen van de 350 (en meer) volgers Cynthia! Ik wens jullie toe dat het aantal gestaag blijft groeien, net als het aantal deelnemers aan de candy want deze maand slaat werkelijk alles en dat in een land waar we zo niks met Valentijn hebben!!!
Dit zijn weer 2 prachtige en totaal verschillende kaarten, elke keer zo leuk om te zien!

xx Irene

Jeannette on 24 januari 2013 om 12:35 zei

Hoi Cynthia, allereerst van harte gefeliciteerd met je 352 volgers, echt super voor je. En dan al weer 2van die prachtige kaartjes en alweer zo anders dan de anderen, erg leuk hoor dames, ik ben benieuwd hoeveel er nog volgens, ik zag nog wel iets voorbijkomen op de blogs, dus morgen het vervolg? Groetjes weer en nog een fijne dag, Jeannette

jans on 24 januari 2013 om 14:06 zei

o wat een hoop volgers gefeliciteerd en mooie inzendingen weer het loopt goed he grt jans

Anita Meijer on 24 januari 2013 om 15:01 zei

Super dat je er nu 352 hebt Cynthia, top. En daar hebben we alweer nr. 37 en 38, beide kaartjes heb ik al kunnen bewonderen want volg ook beide dames, en wat zijn ze weer mooi.
Liefs van Anita

Muuske on 24 januari 2013 om 15:44 zei

Proficiat met het halen van de 350 volgers en nu zijn het er zelfs al 353.Mooie kaartjes heb je weer binnen gekregen.groetjes Margo.

Aartje on 24 januari 2013 om 21:55 zei

Hallo Cynthia, super dat er zich al 350 volgers zijn. Op naar de 400!
Wat een leuke kaartjes ook weer vandaag.
Groeten, Aartje

ANJA 3D on 24 januari 2013 om 23:55 zei

Prachtige kaarten, krijg je binnen. Deze zijn ook weer Schitterend.
Gr. Anja

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates