woensdag 30 januari 2013

Candy nummer 54 & 55

Gepost door krea2day Cynthia op 1/30/2013 09:22:00 a.m.

Hallo Dames

Eerst wil ik jullie mijn excuus maken dat ik nog geen winnaar bekent heb gemaakt van de volgers. Zaterdag is onze poes Lana naar buiten gegaan en niet meer terug gekomen, wij missen haar vreselijk. Door dit lukt het mij al dagen niet om alles te doen en kijk ik wel 80 keer in de tuin per uur of ze er al is. We hebben haar als vermist opgegeven, bij het asiel, dierenarts, Avivede en bij de chip want die heeft ze.  Echte dieren lief hebbers zullen het begrijpen dat het nu niet lukt om alles te doen wat gepland staat. En dan hebben ze maandag ook nog twee bobbeltjes op me hoofd weg gesneden heb nu 5 hechtingen in me hoofd zitten. Opzicht valt de pijn mee maar je moet niet gaan bukken of lopen tillen want dan gaat het behoorlijk bonken. Ik wil vandaag jullie nog wel de laatste inzendingen laten zien van de candy.

De eerste kaart is gemaakt door Joyce het is een Pop- up kaart geworden en die heeft ze gemaakt met Sizzix mallen en mallen van Tim Holtz. Ze heeft ook ponsen van Marth Steward gebruikt, welke precies heeft ze niet aan gegeven.  Ik heb het zelf nog niet gemaakt zo’n Pop-up kaartje maar dat ga ik zeker een keer doen want vind ze altijd erg leuk.
 
                                                                       Blog van Joyce
 
 
De alle laatste creatie met een hart is gemaakt door de jonge dame Rebecca, en ik kreeg het volgende stukje mee gestuurd.
8 Jaar geleden had ze voor haar vriendin een speciale reep chocola gekocht voor naast het grote vriendencadeau. Probleem: ze heeft een broer die van chocola houdt. Carlo had wel een nieuwe reep gekocht, maar de vriendenchocola was uitverkocht, ze hadden alleen nog maar Valentijnschocola.
Als antwoord wat haar vriendin dit jaar voor haar verjaardag wilde hebben, zei ze: “Geluk in het leven en wijsheid voor mijn studie”.
Dit samengevoegd met het geintje van de Valentijnschocola krijg je dit cadeau wat met hulp van de Silhouette Cameo werd gemaakt.
Het klavertje voor geluk, de uil voor wijsheid in haar studie en met zoveel harten vertel je haar hoe blij je bent dat ze je vriendin is.
 
 
Mijn mening is dat we deze candy niet mooier konde afsluiten als met dit gebaar voor Valentijn.
handtekening

20 reacties:

Monique Kools on 30 januari 2013 om 09:51 zei

Die candy komt wel hoor, gezondheid en zorgen om de poes gaan voor! Hopelijk krijgen jullie snel een belletje, dat ze gevonden is. Met een chip zou je zeggen moet het goed komen.
groetjes Monique

Anoniem zei

Wat verschrikkelijk voor jullie dat jullie Lana niet meer is terug gekomen! Kan met goed voorstellen dat je hoofd nu nergens naar staat! Ik hoop dat jullie haar snel weer terug hebben!
Misschien zit ze ergens in een schuurtje opgesloten? Heb je als posters opgehangen in de buurt?
Heel veel sterkte!

Groetjes,
Nicole

Irene on 30 januari 2013 om 10:45 zei

Wat is dit weer schrikken Cynthia, aan de zorgen komt bij jullie ook geen eind lijkt het wel. Eerst dat gat in Lana's hoofdje en nu is ze spoorloos en heb jij een hoofd vol hechtingen! Geen goed begin van 2013 en ik hoop dat alles weer heel snel beter zal zijn!
Wat de kaarten betreft: de pop-up is zo leuk en ik vind het altijd knap want heb het zelf nog nooit gedaan en de laatste is idd een super hekkensluiter voor deze hele leuke uitdaging waar zo massaal aan is mee gedaan. Ik hoop dat het zo door gaat de komende maanden!!

Liefs, Irene

Marcella on 30 januari 2013 om 11:34 zei

Hoi Cynthia

Jeetje wat vreselijk van jullie poes maar met zo,n chip zal ze toch wel terug komen .kan me voorstellen dat je steeds in de tuin blijft kijken .hoop dat ze i gauw weer terug is .
En jeetje jij dan ook nog je hoofd vol met hechtingen gestie hoop dat dat ook gauw weer goed is .
Sterkte
Liefs Marcella

Jeannette on 30 januari 2013 om 12:02 zei

hoi Cynthia, ik kan me goed voorstellen dat jullie poes Lana heel erg missen en daardoor van slag zijn, hopelijk krijgen jullie snel een berichtje dat ze is terug gevonden. En jij ook al in de lappenmand, niet leuk allemaal.
De laatst geplaatste kaartjes zijn ook weer super, wat een verscheidenheid aan kaartjes zitten er dit keer bij, helemaal geweldig, ik wens je dan ook veel succes met uitzoeken van de winnaar(s). Voor jou sterkte met je hechtingen en de beurs? groetjes Jeannette

nans'creablog on 30 januari 2013 om 12:14 zei

Wat erg voor jullie Cynthia. Hopelijk komt Lana snel terug. Voor jou ook veel beterschap en wat de kaarten betreft zijn dit ook weer 2 leuke inzendingen.

Groetjes,
Nans

Alice on 30 januari 2013 om 12:20 zei

Dat is vreselijk om je kat te moeten missen. En snap heel goed dat je elke keer kijkt of die er is.
Nou ik zal voor je duimen dat hij levend weer terug komt.
Zijn weer mooie kaarten.
Groetjes Alice

GerJanne on 30 januari 2013 om 12:27 zei

Wauw, wat een boel deelnemers!! Erg leuk!
Sterkte en succes met kiezen.
GerJanne

Cinderella on 30 januari 2013 om 14:29 zei

Hoi hoi
Nou dat is me allemaal wat toevallig dat een nichtje van mijn man ook de kater een tijd is kwijt geweest hij was ook niet naar huis gekomen en het heeft een hele tijd geduurd maar wonder boven wonder is ie nu weer terug.
Dus ik duim op jou wonder.
En beterschap met je hoofd
Een dikke knuffel Cindy

Angela on 30 januari 2013 om 14:45 zei

Wat erg Cynthia..... die onzekerheid is werkelijk vreselijk!!! Ik hoop écht dat jullie poes snel thuiskomt...
Sterkte.... ook met je hoofd!!
grt Angela

Creanita60.blogspot.nl on 30 januari 2013 om 14:45 zei

ach wat sneu, Er is niks erger dan dat je huisdier vermist word, wij hebben het ook 2 keer meegemaakt met verschillende katten en gelukkig zijn ze alle 2 weer terug gekomen.
Ik hoop voor jullie dat ze vandaag weer binnenkomt wandelen en dat je weer lekker kunt slapen.

groetjes Anita

made by ineke on 30 januari 2013 om 15:36 zei

idd poes en gezondheid is veel belangrijker
succes!
gr ineke

jans on 30 januari 2013 om 15:40 zei

o meis hij loopt niet weg en dan ook nog de beurs zondag hopelijk vind iemand jullie poes snel en kan hij weer bij zijn baasjes zijn grt jans

Patricia Wanten on 30 januari 2013 om 15:54 zei

Hoi Cynthia, geen makkelijke periode voor u zo te horen. Zorg eerst en vooral goed voor jezelf, wij duimen voor je kat en de rest kan wachten. En diegene die dat niet begrijpt is geen winaarsplaats waard.
Groetjes

Patricia

Monique - Mienokje on 30 januari 2013 om 17:49 zei

Ik ben zo blij dat Lana weer aan is komen lopen. Ik zou Goof ook niet kunnen missen. Knuffel haar maar lekker de komende dagen. Succes met de voorbereidingen voor Gorinchem. Groetjes, Mienokje

Aartje on 30 januari 2013 om 19:19 zei

Wat een schitterend slot van alle mooie inzendingen. Iedereen bedankt voor de inspiratie die hier de hele maand voorbij kwam.
Groeten, Aartje

Margreet on 30 januari 2013 om 19:43 zei

O, wat fijn dat Lana weer terug op honk is!!!
Slaap lekker.
xxx Margreet

Muuske on 30 januari 2013 om 20:42 zei

Hoi Cynthia,
Wat erg dat de poes spoorloos is hoop dat ze weer gauw terecht is.en wat lees ik je bent geopereerd doe maar rustig aan Beterschap.groetjes Margo.

Dora on 30 januari 2013 om 21:16 zei

prachtige kaarten. en met je laatste kaart...inderdaad een hele mooie afsluiting!!
beterschap!! rustig aan doen. als de hechtingen er uit gaan zal het vast beter gaan voelen. succes!
groetjes

Anita Meijer on 30 januari 2013 om 21:45 zei

Wauw Cynthia 55 inzendingen, hoe super is dat en weer twee mooie laatste kaartjes van de challenge. Gelukkig is inmiddels Lana weer terecht, zo fijn voor jullie.
Liefs van Anita

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates