maandag 21 januari 2013

Mijn Silhouette Cameo

Gepost door krea2day Cynthia op 1/21/2013 10:34:00 a.m.

Hallo Dames

Ooohhhh, hebben jullie dat gezien nog 5 volgers en dan hebben we de 350 gehaald geweldig !!! Ik wens dan ook alle nieuwe volgers van harte welkom bij onze blog. Ik heb natuurlijk jullie reacties gelezen van gisteren en ik heb me heel erg vermaakt het weekend met me Silhouette Cameo.

Ik had zelf de Cricut Expression nog staan die heb ik vorige week op Marktplaats gezet met de cartridge die ik allemaal had. En van dat bedrag heb ik de Silhouette Cameo gekocht vorige week. En wat ben ik er blij mee ik heb er echt van zitten genieten achter me pc scherm. Je kan er zoveel mee doen en wat helemaal ideaal is dat het allemaal in het Nederlands is. Ik kan wel wat Engels maar nou ook weer niet zo heel veel, dus dit is gewoon super. Ik heb op me website twee filmpjes van Nicole Verkooijen staan waar ze de machine een beetje uitlegt voor de gene die de machine nog niet kennen. Ik heb er nog niet echt een hele kaart mee gemaakt maar ik heb gewoon van alles zitten uit proberen op de website Silhouetteonlineshop.com daar kan iedereen gewoon kijken welke patronen er zijn. Deze kan je kopen voor € 0,79 cent per stuk aanbiedingen voor € 0,39 en er staan ook gratis patronen op. Er staan op de machine zelf 51 patronen als je hem gekocht hebt, dus je kan wel gelijk wat doen als je de machine hebt. Dat kopen van die patronen doe je met een downloadkaart het komt een beetje op het zelfde neer als je bel tegoed van je telefoon opwaarderen. Daarna kan je patronen kopen tot je tegoed op is. Het voordeel van de machine is dat patronen goedkoper zijn dan stansmallen, en je ze op elke gewenste maat kan uitsnijden. En dan kan je de patronen ook nog combineren met elkaar. Ik heb gisteren een beertje met hartjes patroon gekocht en dat hele beertje kan je dan uit elkaar halen zodat je eerst het lijfje snijd met donkerbruin b.v. en dan het snoetje in licht bruin enz. Dan plak je de gesneden delen weer in elkaar maar ik kan dan b.v ook een vierkant uit een ander patroon halen en dat beertje op dat vierkant zetten en dan uitsnijden. Zo krijg je zoveel mogelijk heden. En om nou alles uit de machine te halen heb ik bij Nicole Verkooijen Silhouette lessen genomen. De lessen worden toe gezonden naar je mailbox en die kan je volgen wanneer jij het wilt en je kan het altijd terug kijken als je er even niet uitkomt, en dan kan je het stapsgewijs doen. En het leuke is nu dat je nog een extra kans maakt op een doos vol met stansmallen als je deelneemt tot 14 Febr.

Op de foto zien jullie het beertje wat ik gemaakt heb, ik heb dit aan een kraan gehangen. Ik ben bezig met een kaartje voor een collega van me man, ze werken bij Mammoet met kranen dus vond dit wel grappig om te doen. Verder heb ik er nog niet veel mee gedaan het is allemaal even puzzelen als je net begint. De kaart heb ik ook gesneden met de Cameo dat is zo gebeurt dan hoef je alleen maar de maat van de kaart te bepalen.
 
 
 
Ik plaats vandaag ook nog twee Candy kaartjes die komen in de loop van de dag.
 
 
handtekening

14 reacties:

Linda on 21 januari 2013 om 11:01 zei

wat een leuk kaartje
gr linda

jans on 21 januari 2013 om 11:39 zei

leuk gedaan cynthia grt jans

Jeannette on 21 januari 2013 om 13:10 zei

hoi Cynthia, dat lijkt me wel een heel erg leuk speeltje, je bent er vast niet meer bij weg te slaan, kan ik me zo voorstellen, toen die net uitkwam zag ik al de eindeloze mogelijkheden, dus sinds die tijd kan ik het niet laten om af en toe toch weer eens te gluren, maarja de tijd zal het leren of het er van komt, ik doe het voorlopig nog maar met mijn cuttlebug en mijn mallen. J e laat ons vast je vorderingen wel zien en wat goed dat je al aan de 345 volgers zit, de volgende 5 zitten er natuurlijk in een mum van tijd bij, wedden? groetjes weer Jeannette

Monique Kools on 21 januari 2013 om 13:51 zei

Het is prima weer om zo'n mooie machine uit te proberen. Ziet er erg leuk uit wat je nu gemaakt hebt.
groetjes Monique

Ilse on 21 januari 2013 om 14:17 zei

Wauw!!!
Meesterlijk!!!
Ik heb eens zitten kijken, naar de patronen! Jeetje wat een hoop mogelijkheden met deze machine!!
Met een zeer hoog heb-gehalte!!
En al die kado-doosjes en zakjes die je kan maken...Geweldig!!!

Veel plezier!
xx ilse

Irene on 21 januari 2013 om 14:40 zei

Lekker zo'n nieuw speeltje uitproberen en je eerste kaart er mee is enig en heel toepasselijk zo te lezen. Ik volg diverse dames die een "wondermachine" bezitten en die maken de leukste dingen dus nog even en dan ga jij ook helemaal los!!!!
Ilse is ook al enthousiast zo te lezen hihihi!!!

xx Irene

nans'creablog on 21 januari 2013 om 15:06 zei

Dat kaartje is al supermooi Cynthia. En als ik lees wat je er allemaal mee kan dan is de verleiding toch wel heel groot.

Groetjes,
Nans

ANJA 3D on 21 januari 2013 om 15:34 zei

Prachtige kaarten heb je binnen gekregen en met de volgers gaat het ook goed, leuk hoor.
De Silhouette Cameo zie ik als vaker voorbij komen. Lijk me een heel leuk apparaat. Ik zelf heb de Slice. In het begin kwam je er nog wel veel spullen van tegen. Maar Je komt steeds minder designcard tegen. Jammer. Schitterende kaart heb je gemaakt. Heel leuk de kraan met de beer erin.
Gr. Anja

Marcella on 21 januari 2013 om 16:01 zei

Hoi Cynthia

het was dan gisteren eigenlijk ook echt knutsel weer .Mooi wat je er mee kan maken .
De tekst baby onder vind ik zo erg mooi gedaan .

Groetjes Marcella

Marieke on 21 januari 2013 om 18:28 zei

wat een leuk kaartje zeg!
Ik heb zelf ook eind december een silhouette gekocht, echt een heerlijk apparaat (al moet ik nog veel leren maar dat komt vanzelf wel)

Groetjes van Marieke

Aartje on 21 januari 2013 om 21:23 zei

Wat gaaf zo'n apparaat, lijkt me super om mee te werken.
Groeten, Aartje

Anita Meijer on 21 januari 2013 om 23:22 zei

Wat ziet dat er super uit Cynthia, helemaal leuk om te maken lijkt me. Ik ben er niet mee bekend, maar je hoort steeds meer om je heen dat mensen zo een apparaat aanschagffen. Het resultaat is dan ook wel heeeeel erg leuk.
Liefs van Anita

Muuske on 22 januari 2013 om 11:59 zei

Hoi Cynthia,
Ik zie dat je je goed geamuseerd hebt van het weekend mooi hoe je het allemaal hebt gemaakt en dat met 1 app!Ben benieuwd wat er nog meer komt.groetjes Margo.

Monique - Mienokje on 28 januari 2013 om 00:15 zei

Heerlijk he, de Silhouette. Ik ben er helemaal weg van en heb hem pas sinds de kerst.

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates