donderdag 10 januari 2013

Candy nummer 9 & 10

Gepost door krea2day Cynthia op 1/10/2013 12:39:00 p.m.

Hallo Dames

Weer twee hele leuke creaties vandaag, maar eerst even de vraag beantwoorden van Gerjanne. Ze vroeg mij of het de bedoeling was om een link te plaatsen op jullie blog naar de prijs voor 350 volgers. Natuurlijk zou ik dat top vinden als jullie dat willen doen voor mij. Ik zag dat we weer een nieuwe volger erbij hebben welkom Ann. Nog 17 volgers erbij en ik ga weer een Scrap-pakket weggeven onder de volgers die mijn blog link of website link op hun blog hebben staan.

Dan nu nog de creaties van de dames, als eerste die van Karin. Het is geen kaart geworden dus ze vroeg of ze wel mee mocht doen. Maar ik vond dit ook zo’n leuk idee dat wilde ik jullie echt laten zien. Karin heeft voor haar dochter in haar Poëziealbum een bladzijde gescrapt. Wie had er nou vroeger geen Poëziealbum, met al die leuke gedichtjes en rijmpjes van de opa en oma’s, ouders, vriendinnen, ik heb hem helaas niet meer. Als jullie op de blog van Karin kijken kunnen jullie haar verhaaltje lezen.

                                       
 

 
 
 
De volgende foto heb ik binnen gekregen van Astrid. Ze heeft het kaartje gemaakt voor een meisje dat haar eerste verjaardag zal vieren op Valentijnsdag. Toch wel een hele leuke datum om geboren te worden en elk jaar weer te vieren. Een mooier geschenk kan je op zo’n dag toch niet krijgen. Astrid heeft nog niet zo heel erg lang een eigen blog en heeft nu 2 volgers. Dus dames misschien willen jullie een kijkje nemen bij Astrid zal ze vast erg leuk vinden.

  
handtekening

10 reacties:

Marcella on 10 januari 2013 om 12:57 zei

Hoi Cynthia

Geweldig om al die verschillende kaarten te zien deze zien er ook weer erg leuk uit .
Wauw dat poezie album ja geweldig ik heb hem ook nog en ik heb zelfs het album van mijn moeder die denk meer als 50 jaar oud is ook nog in mijn kast .toevallig pas alles is zitten lezen .
Toch waren de poezie albums veel leuker dan die vriendenboekjes van tegenwoordig (al is dat wel weer leuk want die kinderen doen daar foto,s in en dat is na tig jaar natuurlijk ook weer heel leuk )
Groetjes Marcella

Irene on 10 januari 2013 om 13:29 zei

De creatie van Karin had ik al op haar blog gezien, zooo super leuk en nu maar heel zuinig op dat poezie-album zijn. Door het vele verhuizen ben ik het mijne helaas kwijtgeraakt, geen idee waar en wanneer maar ik vind het zo jammer! Vooral omdat mijn ouders niet meer leven en mijn moeder had er een dikke lippenstift knuf onder gezet.
Astrid's kaartje is schattig en idd een heel erg leuke dag om moeder te worden/jarig te zijn!!

xx Irene

Dora on 10 januari 2013 om 16:27 zei

leuke creaties!!
groetjes

Jeannette on 10 januari 2013 om 16:52 zei

oh wat leuk zo in een poezie album, heel origineel en mooi en wat schattig met die tekst eronder, super hoor en het kaartje van Astrid is ook een schatje,met heel veel hartjes en ik zal eens een kijkje nemen op het blog van Astrid en ga haar gelijk volgen, groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette

nans'creablog on 10 januari 2013 om 16:59 zei

Weer 2 mooie creaties en ja zo'n poëziealbum roept toch weer herinneringen op.

Groetjes,
Nans

Muuske on 10 januari 2013 om 18:05 zei

Prachtige creaties weer!!!en ja een poëzie album wie heeft hem niet ik heb hem nog altijd is ook wel kostbaar voor mij de personen die heel belangrijk waren staan er allemaal in.groetjes Margo.

Aartje on 10 januari 2013 om 20:19 zei

Wat een leuke creaties weer, zo'n poeziealbum scrappen is wel een heel leuk idee.
Groeten, Aartje

Anita Meijer on 10 januari 2013 om 23:04 zei

Wat een schitterende kaartjes zijn er weer binnengekomen Cynthia, ik vind ze prachtig.
Liefs van Anita

Crea Astrid on 10 januari 2013 om 23:50 zei

Wat een prachtige creaties zijn er gemaakt.
Ik heb je logo op mijn blog geplaatst.

De Faber Castell Polychromos, kleuren erg mooi. Heb van de week een afdrukje weer ingekleurd. Moet er alleen nog een kaart van maken.

Groetjes Astrid.

Hanny on 11 januari 2013 om 11:46 zei

Wat een prachtige creaties zijn er weer gemaakt, leuk hoor.
liefs Hanny

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates