zaterdag 26 januari 2013

Candy nummer 39,43 & 44

Gepost door krea2day Cynthia op 1/26/2013 08:30:00 a.m.

Hallo Dames

En dan is er al weer een week voorbij en is het al weer weekend. En ik heb voor jullie nog wel een paar dagen met inzendingen van de candy kaartjes voor januari. Maar eerst wil ik nog even vertellen dat mijn moeder sinds gisteren middag ook een blog heeft, Sieta is zo lief geweest om deze voor haar te maken. Me moeder volgt altijd een hoop blogs maar zonder volger te zijn of een eigen blog bij te houden dus vond ik het wel eens tijd om daar voor te zorgen. We hebben gisteren de eerst creatie geplaatst met haar nieuw snijmachine de Silhouette Cameo. Als jullie is een kijkje willen nemen of volger willen worden dan heb ik hier de link voor jullie.

Dan ga ik jullie nu eerst het kaartje van Ditta laten zien ik had haar creatie over geslagen dat was zeker niet netjes van me. Maar bij deze maak ik dat weer helemaal goed hoop ik. Ditta heeft design papier gebruikt van Basic Grey Olivia, cardstock van papicolor, het stempeltje is van Lili Off The Valley en deze ingekleurd met met de Copic markers. Ze heeft het nieuwe hartjes malletje van Marianne Design gebruikt van de Collectable serie met de tekst stempeltje. Ze zijn zo leuk die kleine hartje stansjes doe het leuk op kaarten. De bloem is gemaakt met de Noor Design mal Vintage Flourishes. Het bloementje is gemaakt met een pons van Nellie Snellen.
 
                                                                       Blog van Ditta
 
 

Dan de inzending van Cindy, Die is begonnen met rosé cardstock en van een design scrapvel alleen weet ze niet meer hoe die heeft en van wie die is. Het knijpertje met hartje heeft ze bij Blokker gekocht, de stempel is van Magnolia en die is met de Flexmarkers  in gekleurd. Het groen takje met blaadje is van de Vintage Flourishes Joy Craft.
 
Blog van Cindy
 
 
 

De derde kaart is gemaakt door Angela, Tilda heeft ze  ingekleurd met Derwent Coloursoft en haar contouren bewerkt met chalk. Daarna het afdrukje uitgestanst met een Nestabilitie en bewerkt met DistressInk - Vintage Photo. De label links is bestempeld met een tekststempel van (?). Ook daarvoor  weer Vintage Photo als inkt gebruikt. Het DP is een paperpad van My Minds Eye - Lost&Found Blush. De randen van het DP zijn ook weer bewerkt met Vintage Photo, nadat ik ze gedistresst heb met een distress tool. De swirls is een Creatable van Marianne Design, evenals het donkerrode lint. Het kant is gekocht op de markt... Verder heeft ze  de kaart afgewerkt met bloemen, 2 hartjes charms en pearls uit haar voorraadbak, vlinders van Unique en vogeltjes van Xenos.

                                                                      Blog van Angela
 
 
 
 
 
 
 
 
handtekening

8 reacties:

Irene on 26 januari 2013 om 10:38 zei

Je zou van het mega aantal reacties ook echt bijna de kluts kwijt raken maar ook Ditta is nu dus aan bod gekomen en ooooooh wat zijn deze 3 toch ook weer de moeite. Het is ongelooflijk hoe veel verschillende creaties we inmiddels al hebben mogen bewonderen!!!

xx Irene

Jeannette on 26 januari 2013 om 11:02 zei

Nou, nou, het blijft maar binnen stromen, al die prachtige, verschillende kaarten voor je candy, je kunt toch wel spreken van een succes Cyntia en begrijp ik dat er nog staan te wachten. Ik heb net ook het blog van je moeder bezocht en ben ook maar gelijk volger geworden, wat leuk, als je moeder dezelfde hobby heeft, lekker samen aan de knutstel en dan die cameo,zo gaaf dat ze die ook heeft,ik ben benieuwd naar haar creatie's, voor nu alvast een fijn weekend, de lucht zit weer helemaal dicht van de sneeuw hier, dus deze dame blijft lekker binnen, 1 keer raden wat ik van plan ben hihi, groetjes Jeannette

leonenkarin.blogspot.com on 26 januari 2013 om 12:42 zei

Wat een mooie en romantische creaties allemaal zeg! Er wordt lekker gereageerd :D
Je zal een aardige klus hebben om de winnaar te kiezen; succes!!

Groetjes, Karin

Dora on 26 januari 2013 om 13:56 zei

prachtige inzendingen!!! als er zoveel binnenkomen kan er inderdaad dat ééntje wordt vergeten. heel begrijpelijk. fijn dat het op deze manier goed is gekomen.
fijne dag verder.
groetjes

Muuske on 26 januari 2013 om 15:54 zei

Weer van die mooie kaarten heb je binnen gekregen.ik las dat je moeder ook voortaan een blog heeft zal direct eens gaan kijken.groetjes Margo.

Anita Meijer on 26 januari 2013 om 17:29 zei

En alweer 3 schitterende kaarten, wat zij ze toch telkens weer prachtig Cynthia. Helemaal leuk dat er zoveel inzendingen zijn. Top.
Liefs van Anita

nans'creablog on 26 januari 2013 om 18:15 zei

Dit zijn ook weer 3 prachtige inzendingen. En je moeder gaat het bloggen super vinden. Ikzelf heb ook nog niet zo lang een blog en heb spijt dat ik er niet vroeger mee begonnen ben.

Fijn weekend allemaal.
Groetjes, Nans

Ilse on 26 januari 2013 om 20:52 zei

Hey,

Wat gaaf!! Zoveel mooie kaartjes met hetzelfde thema, in zoveel verschillende kleuren!!
Geweldig wat een enthousiasme!!
Dat belooft wat voor de rest van het jaar!! Want er komen nog zoveel leuke thema's aan!!

X ilse

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates