zondag 6 januari 2013

Candy nummer 4 & 5

Gepost door krea2day Cynthia op 1/06/2013 12:22:00 p.m.

Hallo Dames

Ik zie dat we er weer een paar volgers bij hebben, welkom dames leuk dat jullie volger zijn geworden. Het zou leuk zijn als jullie ook mee willen doen met onze candy’s. Nog 18 volgers en dan ga ik weer een verrassings pakket weg geven onder mijn al mijn volgers. En dan word het verloot onder de volgers die mijn blog ook op hun blog hebben staan, dus dames vergeet dat niet.

Ik heb gisteren weer twee inzendingen binnen gekregen voor de candy opdracht. Na de kerstkaartjes heeft iedereen er weer zin om wat anders te maken denk ik. Wij zijn nog druk met balansen dus ik zelf nog even geen tijd om een kaartje te maken. Maar ik kan jullie dus wel weer even wat inspiratie laten zien door deze inzendingen.

Het eerste kaartje wat ik jullie laat zien is gemaakt door Ineke, ze heeft een stempel afdrukje gekleurd van Nellie Snellen, de hartjes zijn gemaakt met de Craftable van Marianne Design de kleine hartjes zijn gemaakt met een Creatable. Het papier dat ze gebruikt heeft dat komt bij de Action vandaan.


                                                               Gemaakt door Ineke
 

De tweede kaart is gemaakt door Nans, Ze heeft een Valentijn kaart gemaakt in Vintage kleuren, ook erg leuk geworden. Het Kraft papier is van Joy Craft, het design papier van Maja Design het stempelafdrukje is een digi van Krista  Smith en ingekleurd met de Copic markers. Nans heeft verschillende merken van mallen gebruikt een mal van Noor Design 6002/0149, de hartjes zijn van Joy Craft 6002/0005, Creatable 106 voor het takje, label en randje zijn gemaakt met de Doohickies van Magnolia.  

Gemaakt door Nans 
 
 
handtekening

5 reacties:

Irene on 6 januari 2013 om 13:24 zei

Leuk dat er al zo veel reacties zijn binnengekomen Cynthia en deze kaarten zijn ook weer zo leuk. Vintage Valentijn, ik vind het geweldig!!!

xx Irene

Jeannette on 6 januari 2013 om 13:48 zei

wat een leuke maar heel verschillende kaarten weer voor je Valentijns wedstrijd Cynthia, zo grappig om te zien hoe veel manieren er zijn om een kaart te maken, mogen er nog maar veel volgen en leuk dat je weer nieuwe volgers erbij hebt, groetjes weer Jeannette

Muuske on 6 januari 2013 om 14:58 zei

Hallo Cynthia
Je hebt weer mooie kaartjes binnen gekregen op de Valentijns wedstrijd.Leuk dat je weer volgers erbij hebt en de andere 18 dat moet toch zeker lukken heb het logo op mijn blog geplaatst. groetjes Margo.

Brigitte on 6 januari 2013 om 18:22 zei

Als je deze kaartjes ziet krijg je zeker inspiratie voor een valentijnskaart. Ik ga meedoen. Groetjes Brigitte

GerJanne on 6 januari 2013 om 21:29 zei

Mooi mooi mooi! Wat zijn er toch een creatieve mensen op de wereld!
GerJanne

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates