zondag 12 mei 2013

Moederdag inzending 7, 8 & 9

Gepost door krea2day Cynthia op 5/12/2013 09:32:00 a.m.

Hallo Dames

Vandaag is het dan zo ver het is Moederdag, en er gaan heel wat moeders verwent worden vandaag. Ik heb gisteren heel wat mailtjes gekregen met inzendingen, en ik ga jullie er een paar laten zien vandaag. Toevallig vandaag allemaal Moederdag  kaartjes, de komende dagen heb ik ook nog hele leuke creaties.

Vandaag dan kaartjes en de eerste is gemaakt door Janie, ze heeft papier van Yvonne Creations gebruikt., De foto is van Marianne Design. De bloemen zijn gemaakt van Crealies en verder heeft ze kant gebruikt langs de foto om een mooie afwerking te krijgen. De zijkant heeft ze met een mal gemaakt die ze dubbel heeft gebruikt, vandaar dat ook de binnen kant bewerkt is.  2 weken geleden had ze op de beurs deze veren gekocht en vond dit wel leuk staan achter de rand van de kaart.

                                                                  Blog van Janie
 
 

Deze kaart is gemaakt door Petra uit Germany. Ze heeft de kaart gemaakt voor haar moeder - da sie immer für mich da ist wenn ich sie brauche trotz ihrer 85 Jahre. Bij deze kaart heeft ze de volgende materialen gebruikt,   Stans -Martha Stuart, Bloem - Joy-craft, Line-en-lene, Stempel - Magnolia, Coloring - Faber Aquarell, Stickless.
 
                                                                      Blog van Petra
 
 
 

De laatste kaart van vandaag is van  Anneke, Die heeft dit keer een 3 Step-Card gemaakt. Het papier is van Studio Light met daarop een afbeelding van een post-card met daar weer op een doily en toen een vintage plaatje. Verder is het afgemaakt met swirls, papieren roosjes en blaadjes en de kleine roosjes zijn van metaal. Ook een metalen hoekje en een metalen hoedje en handje en wat plakpareltjes. De binnenkant is ook weer met het papier van Studio Light met aan beide zijkanten een randje met een lintje erdoor.
 
Blog van Anneke 
 

 
 

Ik wens iedereen een hele fijne Moederdag, en hoop dat jullie allemaal lekker verwent gaan worden. Ik hoef zelf de deur niet uit me ouders komen naar mij, en we vieren bij mij Moederdag. Dit jaar voor het eerst dat ik visite krijg van me eigen zoon woont die woont pas vanaf Januari op zich zelf, dus toch wel anders vandaag. 

 
handtekening

6 reacties:

Irene on 12 mei 2013 om 10:24 zei

Er schijnt hier zelfs een zonnetje en dat met alle leuke creaties -zelfs uit Duitsland - dat wordt hier en daar een heel gezellige dag en die wens ik jou ook toe met al je visite!!

xx Irene

Jeannette on 12 mei 2013 om 10:54 zei

Goeiemorgen Cynthia, wat een mooie kaarten laat je ons weer zien, zelfs een vanuit Duitsland, jij wordt bekend over de grenzen, hoe leuk is dat. Geniet lekker van je moederdag samen met je familie, groetjes Jeannette

Muuske on 12 mei 2013 om 16:22 zei

Prachtige kaarten,wat worden de moedertjes toch verwend.groetjes Margo.

nans'creablog on 12 mei 2013 om 16:34 zei

Prachtige inzendingen alweer. Geniet van je dag.

Groetjes,
Nans

Anita Meijer on 12 mei 2013 om 23:18 zei

Wat een schitterende kaarten heb je weer binnen gekregen Cynthia, supermooi.
Liefs van Anita

Erica ♥ on 20 mei 2013 om 14:52 zei

Wat een prachtige kaarten en wat leuk een inzending
van over de grens ☺

Liefs Erica ☼

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates