woensdag 15 mei 2013

Moederdag inzending 16, 17 & 18

Gepost door krea2day Cynthia op 5/15/2013 08:40:00 a.m.

Hallo Dames

Vandaag even snel nog wat creaties plaatsen, ik ga zo even met me dochter wat kleding kopen. De jongste is naar school en we moeten weer op tijd terug zijn. Maar omdat ik nog wat mooie dingen wilde laten zien die gemaakt zijn doe ik dat toch maar even snel. Ik hoop wel dat het weer wat beter word want winkelen op deze manier is geen pretje en al helemaal niet als je in een rolstoel moet zitten. Maar ja het ziet er nog niet echt veel beter uit om later deze week te gaan dus dan maar door de regen. Eigenlijk is het dus heerlijk weer om binnen te zitten en lekker aan de knutsel te gaan, maar vandaag voor mij even geen geknutsel maar winkelen. En dat vinden vrouwen toch ook helemaaaal niet erg.

We beginnen vandaag met de kaart van Rian die ze voor haar moeder gemaakt heeft. Ook haar moeder verdiende het om een mooi kaartje te krijgen, en natuurlijk een cadeautje erbij.De moeder  is altijd in haar tuin aan het werken en dus heb ik een kaart gemaakt (met mijn silhouette) en heb daarin bloemzaad. De zakjes gaan plat wanneer de kaart dicht is en komen omhoog zodra je hem open doet.

                                                                  Blog van Rian

 
 
En dan deze creatie is gemaakt door Sandra,  omdat ze op de basisschool zat (nu 4 jaar geleden) en daar altijd iets maakte voor haar moeder, en dat  een beetje in stand wilt houden maakt ze nu nog steeds elk jaar iets. Normaal is dat altijd gewoon een zelfgemaakt kaartje, maar om haar nu eens extra te verrassen heeft ze  nu dit voor haar gemaakt.
 
Blog van Sandra

 
 
Deze creatie is gemaakt door Diana, die heeft speciaal voor haar moeder tissuebox gemaakt, omdat zij glaucoom heeft. Hiervoor  moet ze een aantal keren per dag haar ogen druppelen. Met deze gepimpte tissuebox heeft ze haar verrast. Nu kan ze telkens als ze moet druppelen de foto's zien van vroeger van alle vier haar kinderen, deze zijn als vintageplaatjes gebruikt. Haar moeder was er super blij mee.

 
Fijne dag dames !!!!!!
handtekening

10 reacties:

Antoinette Voorn on 15 mei 2013 om 08:46 zei

Wooww wat een leuke moderdag creaties komen er voorbij! Gaaf oor en zo doe je weer ideetjes op voor het volgende jaar!

Gr Antoinette

Hanny on 15 mei 2013 om 10:06 zei

Wat een mooie creaties zijn er weer te bewonderen, prachtig gemaakt dames.
Liefs hanny♥

Tineke van der Linden on 15 mei 2013 om 11:55 zei

Weer erg mooie creaties!
Cynthia, veel plezier tijdens het winkelen met je dochter. Hier schijnt inmiddels het zonnetje. Ik hoop van bij jou ook.
Groetjes Tineke

Jeannette on 15 mei 2013 om 12:01 zei

erg mooie crea's weer vandaag en leuk allemaal met een eigen verhaal. Winkel ze vandaag Cynthia, de zon komt er toch nog een beetje door, dus hoef je niet in de regen, groetjes Jeannette

Muuske on 15 mei 2013 om 18:35 zei

Mooie creaties zijn het weer.Hoop dat jullie een fijne sjopdag hebben gehad.groetjes Margo.

Sieta on 15 mei 2013 om 21:23 zei

Wat zijn er tot op heden prachtige creaties gemaakt.

Liefs, Sieta

Anita Meijer on 15 mei 2013 om 21:58 zei

Hoop dat jullie geslaagd zijn met shoppen Cynthia. Wat een mooie inzendingen heb je weer binnengekregen, super.
Liefs van Anita

Dora on 16 mei 2013 om 18:33 zei

mooie creaties, en zulke leuke ideeën....
haha...dan ben ik bijna de enige die juist niet zo graag wil winkelen. winkel in, winkel uit...erg vervelend. maar ik vind het wel gezellig om zo met elkaar te zijn. maar het winkelen zelf....mijn dochters vinden het geweldig.
hopelijk heb je ook een leuke en een gezellige dag gehad met je dochter. en dat jullie geslaagd zijn voor het winkelen.
groetjes

Aartje on 16 mei 2013 om 21:11 zei

Hallo Cynthia, wat een mooie dingen zijn er alweer ingezonden, wat het knutselen betreft is het natuurlijk geweldig weer. Want met regen kunnen we niet in de tuin aan het werk....
Groeten, Aartje
P.s. Ik heb maandag mijn bijdrage gemaild en je bent altijd heel snel met terug mailen, maar ik heb nu geen reactie ontvangen dus ik vraag me af of je mijn mail wel hebt gehad.

Erica ♥ on 20 mei 2013 om 14:47 zei

Wat zijn dit ook weer mooie inzendingen, zo
verschillend weer allemaal, wowww ☺

Grtjs Erica ☼

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates