maandag 13 mei 2013

Moederdag inzending 10, 11 & 12

Gepost door krea2day Cynthia op 5/13/2013 08:46:00 a.m.

Goedemorgen allemaal,

Na twee weken vakantie was het vanmorgen weer vroeg op staan, voor school. Deze week gaan de examens beginnen een spannende tijd ook voor ons want me dochter doet dit jaar ook haar examen. Ik wens iedereen heel veel succes met de examens en hopen dat jullie allemaal slagen.

Wat wel geslaagd is gisteren is natuurlijk Moederdag bij iedereen, wij hebben een gezellig dagje gehad met de familie. Mannen hebben wat tv gekeken, auto sport en voetbal en wij hebben lekker zitten knutselen. Wij zijn bezig geweest met het maken van een tafellampje, het is nog niet af we moeten het allemaal nog even pimpen. De volgende creaties die ik laat zien zijn wel helemaal af en hebben de moeders in tussen ontvangen.

Deze bonbon/geur-doosje is gemaakt door Ellie. Ze heeft er kersenbonbons in gedaan omdat dit goed bij de kleur van het doosje paste. Ze heeft geen tekst op het doosje gedaan zodat haar moeder er later een geurzakje (die krijgt ze er ook bij) in kan doen en het doosje voor extra lang plezier zorgt.

Het designpapier is van pretty paper bloc Café la Patisserie. Met CrafTables CR 1215 heeft ze bloemetjes randje gemaakt, een keer in wit en een keer in rood. Vervolgens de rode bloemetjes eruit geknipt en op de witte geplakt. Op de bloemhartjes zitten strasssteentjes geplakt, en om passepartout effect te krijgen heeft ze het binnenste gedeelte eruit gesneden. Het kleinste stansje uit CrafTables CR 1239 is boven aan bevestigd met een strik en een bedelhartje eraan. De achterkant is ook beplakt en met een strikje dicht gemaakt. De bonbons heb ik in een foliezakje gedaan. Een leuk moederdagkadootje toch......
 
                                                                    Blog van Ellie

 
 
 

Deze kaart is gemaakt door Jolanda, ze heeft  het Magnolia afdrukje afdrukje gekleurd met Distress inkt, Het papier dat ze gebruikt heeft is van avec, als versiering plakparels, lint, bedel, kant en bloemen.
Blog van Jolanda
 
 

Ellen heeft dit doosje speciaal voor haar moeder gemaakt omdat ze zo van haar houd en haar steeds wil verrassen met iets speciaals. Haar moeder wordt in juni 89 jaar en dat is toch bijzonder…haar vader is maar 52 jaar geworden.  

Met de volgende beschrijving van Ellen kunnen jullie ook zo prachtig doosje maken.
Je vouwt het uit 1 vel papier en het model van de deksel is een vergroting van de stans van Joy's.Ik heb twee lagen papier gebruikt en ertussen een dun stukje karton gesneden in dezelfde vorm. Het is dan wat steviger. Op de rand heb ik een parelketting geplakt met glossy accent. Langs de punten een kantje geplakt en daarop een stans van Joy's.
Eén bloem zelfgemaakt en die gecombineerd met 2 fome rozen (Xenos). Blaadjes en swirl zijn van Magnolia. Verder veel parels gebruikt. Het papier is van Prima Marketing

Het was een heel werk maar ach.....hij is voor mijn moeder.

                                                                 Blog van Ellen
 
Morgen nog een aantal hele mooie inzendingen, word weer eenmoeilijke winnaar zoeken dat zie ik nou al weer. Hele fijne dag vandaag.
handtekening

6 reacties:

Jeannette on 13 mei 2013 om 11:29 zei

Ja Cynthia, het lieve leventje gaat weer verder en voor veel kinderen breekt er een heel spannende tijd aan, heel veel succes gewenst dus allemaal. Jullie hebben je ook weer lekker kunnen uitleven gisteren, we krijgen het vast nog wel te zien. Deze 3 inzendingen zijn ook weer erg leuk, het wordt weer een moeilijk klus voor jou, succes er mee, groetjes Jeannette

Irene on 13 mei 2013 om 12:11 zei

Wat wordt er weer enthousiast mee gedaan Cynthia en wat een schitterende dingen krijgen we te zien!
Succes voor je dochter, echt een heel spannende tijd in heel veel gezinnen!

xx Irene

Dora on 13 mei 2013 om 13:33 zei

geweldige inzendingen!!
veel succes aan je dochter, het blijft spannend....
hier in huis loopt ook een dametje die het best ook spannend vind. want ze zijn toch strenger geworden op school.
ik hoop ook echt voor jullie dat straks de vlag buiten kan hangen. hihi.

Anita Meijer on 13 mei 2013 om 22:27 zei

Spannend dat je dochter haar examen moet doen, succes voor haar en jullie natuurlijk. Wat een prachtige inzendingen heb je weer gekregen Cynthia, top.
Liefs van Anita

Muuske on 14 mei 2013 om 19:33 zei

Prachtige creaties zijn er weer binnen gekomen.Veel succes voor jullie dochter.groetjes Margo.

Erica ♥ on 20 mei 2013 om 14:51 zei

Schitterende inzendingen weer, ik zie het al,
het gaat er weer om spannen met zoveel mooie
kaarten die mee doen.

Grtjs Erica ☼

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates