dinsdag 28 mei 2013

Afsluiting Candy Mei

Gepost door krea2day Cynthia op 5/28/2013 09:41:00 a.m.

Hallo Dames

Het was weer even stil op me blog, ik had natuurlijk een enorme terug slag van me bezoek aan de Toppers. Niet dat ik nu al weer de oude ben maar voel me iets beter dan gisteren. En met dit weer voel iedereen zich wel weer wat beter denk, heerlijk als je zo naar buiten kijkt. Ik ga er dadelijk even lekker van genieten want het is morgen al weer over geloof ik. Lekker even de katjes in de tuin laten rennen, vinden ze heerlijk. Een aantal dames hadden gevraagd of ik alle kittens zou houden, dat is niet zo er is één kitten weg gegaan zaterdag ochtend. Mandy is naar een vriendin van me gegaan wel hier op het dorp dus ze is nog dicht bij. Ik zou Mandy zaterdag ochtend bij haar brengen met me dochter, maar toen het zo ver was veranderede de situatie. We moesten afscheid nemen van haar nog even wat foto’s van haar gemaakt en dan die dikke kus. Jullie zullen best begrijpen dat niet zo makkelijk was. Ik zat dus samen met de kids te huilen en heb toen maar aan me mannetje gevraagd of hij ze wilde brengen. Me dochter wilde ook al niet meer mee, en wij allemaal met die rode ogen, dat was ook niets. We weten dat ze het heel goed heeft en ze heeeeel erg welkom was daar, ze komt geen aandacht te kort met drie kinderen. En als je dan de foto’s binnen krijgt met die stralende kinderen is gewoon geweldig. Ik heb ze zo blij gemaakt met Mandy, en het gaat heel goed met haar. De andere twee Tommie en Tess die blijven bij ons wonen het zijn wel de ondeugendste die bij ons blijven. Als ze wakker zijn heb ik me handen er vol aan, ze springen in me planten en als ik er aan kom rennen ze weg, ze weten dus wel dat het niet mag.

Dan ga ik jullie nu nog even de laatste inzendingen laten zien van de Moederdag Candy. Ik heb er nog drie voor jullie en met deze sluiten we de candy af. Dit keer zijn we gekomen op een aantal van 30 inzendingen. Ik vind dat we weer een mooi getal hebben bereikt, en we weer hele mooie creaties hebben kunnen laten zien. Deze week ga ik vast de winnaar bekent maken van de Moederdag Candy dus hou me blog nog even in de gaten.

We beginnen met een gepimpt kastje gemaakt door Saskia. Ze heeft verschillende Magnolia’s stempels gebruikt, en ingekleurd met Distress inkt. Verder veel knoopjes, roosjes en kant gebruikt. Op haar blog kunt u nog meer foto’s zien en staat ook de beschrijving wat ze allemaal gedaan heeft


                                                                 Blog van Saskia

 
 
Deze kaart heb ik gemaakt door AnneMaria, omdat haar moeder ontzettend graag aanspraak heeft. Ze heeft de tekst op de kaart daar ook op aangepast. Op de kaart zitten nog roosjes geplakt omdat het haar lievelingsbloemen zijn.
 
 
 
En we sluiten vandaag de Candy met een kaart van Aleida. Deze kaart heeft zei voor Moederdag gemaakt, het plaatje komt uit een heel mooi vel met Romantic Pictures (RPSL28) van Studio Light. Het plaatje stelt zes kinderen voor in een tableau, ze nam aan dat ze toneel spelen. Dat deed ze vroeger ook met haar broertjes en zusjes. De bloemen heeft ze gemaakt met de Paper Flowers van Studio Light (easy SL 341 en 342). De blaadjes zijn van MD.
 
 
Geniet vandaag allemaal even van het zonnetje dames !!!
Eindelijk kunnen we een beetje vitamine D ophalen buiten.
 
 
handtekening

10 reacties:

janieworkum on 28 mei 2013 om 10:25 zei

Het zijn weer prachtige creaties. Ja en afscheid nemen van een kitten dat is heel erg moeilijk. Gelukkig blijft je kitten in de buurt en is ze goed terecht gekomen.
groetjes Janie

Dora on 28 mei 2013 om 11:51 zei

mooi inzendingen!! het is inderdaad erg moeilijk om afscheid te nemen van zo'n lieve kitten.
gelukkig weet je aan wie je die kitten schenkt.
en het is ook zo leuk om dan af en toe te kijken hoe het gaat als je een kopje koffie kan komen halen bij je vriendin. tenminste mijn ervaring...hihi.(een vriendin heeft ook een kitten van ons gekregen)
fijne dag en geniet ze!
groetjes

Jeannette on 28 mei 2013 om 14:55 zei

tja meis, ze zeggen wel; er is een tijd komen en een tijd van gaan enz. afscheid nemen blijft rot, maar gelukkig blijft ze in de buurt. Leuke creatie's zijn er als laastste weer bijgekomen, het gepimpte kastje is erg leuk, heel wat anders, groetjes Jeannette

Cinderella on 28 mei 2013 om 19:31 zei

Hoi hoi
Ja ik kan me heel goed voorstellen hoe dat voelt ik heb een keertje 3 konijnenjonkies weg gegeven met tranen hoor.
Je raakt er toch aan gehecht .
Hele mooie inzendingen.
Jammer genoeg heb ik gisteren en vandaag de hele dag moeten werken binnen want ik werk in een tandartspraktijk dus de zon gezien vanachter het raampje.Maar ook dan ziet de werled er vrolijker uit dan met regen zoals nu weer het geval is
Nog een hele fijne avond
Liefs Cinderella

Muuske on 28 mei 2013 om 19:44 zei

Hoi Cynthia,kan goed begrijpen dat het een pijnlijk moment was toen het katje weg ging,maar jullie kunnen hem wel nog bezoeken.Mooie creaties heb je weer binnen gekregen en toch nog een mooi getal 30 deel nemers.groetjes Margo.

Aleida on 28 mei 2013 om 19:45 zei

Je kunt je in korte tijd toch hechten aan die kleine pluizebolletjes.
Bedankt voor het plaatsen van mijn kaartje. Lest best, zullen we maar denken.
Geniet van je beestenboefjes!
groetjes,

Anita Meijer on 28 mei 2013 om 20:04 zei

Wat een prachtige inzendingen weer Cynthia, ik vind ze stuk voor stuk supermooi. Kan me zo goed voorstellen dat jullie het zo moeilijk vonden dat Mandy wegging naar haar nieuwe baasjes maar gelukkig weet je dat ze het daar goed heeft.
Liefs van Anita

Aartje on 28 mei 2013 om 21:42 zei

Hallo Cynthia, wat jammer dat je je avondje Toppers met zo'n terugslag moet beleven, ik hoop dat je toch geen spijt hebt van je geweldige avondje uit.
Fijn dat een van de poesjes een leuk thuis heeft gekregen.
En wat een geweldige mooie inzendingen waren er deze maand. Prachtig en steeds weer leuk om de (grote) verschillen te zien. Deze serie van vandaag is ook weer prachtig.
Groeten, Aartje

Irene on 28 mei 2013 om 21:44 zei

Aan alle leuke dingen komt een eind dus ook aan de mei candy-inzendingen en deze laatste 3 zijn mooie hekkensluiters!! Fijn dat Mandy in een leuk gezin terecht is gekomen en ook niet al te ver weg maar dat het verdrietig is kan ik me heel goed voorstellen!!!! Hoop dat je hebt genoten van het zonnetje en er wat energie door hebt gekregen Cyntgia!!!

xx Irene

Erica ♥ on 29 mei 2013 om 20:30 zei

Ik kan me helemaal voorstellen hoe moeilijk het is
om afscheid te nemen van zo'n beestje, maar
gelukkig blijft ze wel in de buurt. En wat leuk
dat jullie er 2 houden, gezellig voor Lana.
Meid na iets leuks komt altijd een terug slag, ik
ervaar hetzelfde hoor, iets kost veel energie,
maar je krijgt er ook wel weer positieve energie
voor terug hoor !
De laatste inzendingen zijn weer geweldig,
erg mooi allemaal ☼

Fijne knutselweek nog gewenst ☺
Lieve grtjsss van Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates