woensdag 8 mei 2013

Moederdag inzending 3 & 4

Gepost door krea2day Cynthia op 5/08/2013 11:00:00 a.m.

Hallo dames

Het is bijna Moederdag en daarom hebben wij vandaag de laatste dag actie op facebook. Laat een bericht achter waarom jou mama een extra cadeautje verdient. Wij gaan een aantal mallen versturen naar moeders die wat extra’s verdienen. En het enige wat jij moet doen is het ons laten weten via facebook Cynthia.Hoekstra. Ik neem contact met je op voor de adres gegevens als jou moeder de gelukkig is.
 
 

Voor de mensen die nog geen idee hebben wat ze moeten maken voor hun moeder heb ik nog twee inzendingen.  Als eerste een kaart met wat lekkere chocolade erin, gemaakt door Jeannette. Het papier heeft ze vorig jaar gewonnen bij een candy , het is van " the London line"  engels papier. Er zit een stempel op van Marianne Design met allemaal lekkere cupcakes en een tekststempel (ook MD), en een paar papieren bloemetjes met stickels.

Het papier aan de binnenkant is van dezelfde serie, de bakjes met de mercireepjes en de theezakjes zijn weer met het papier van de buitenkant beplakt, voor de  randen heeft ze een pons van Martha Stewart gebruikt, het band om te strikken heeft ze tussen het basispapier en het designpapier geplakt en daarmee kan het kaartdoosje worden vast gemaakt. Het patroon komt uit een vorig Hobbyjournaal.

                                                                  Blog van Jeannette


 
 
Het volgende doosje is gemaakt door Jolanda, een doosje met ook een inhoud. Het schattige afdrukje is van Sherry Baldi, Besties, ingekleurd met Spectrum Noir! Het design papier is van Marianne Design - Beach House. De bloemen zijn gemaakt van mulberry papier en stansen van MD & Joy! Bespoten met glimmermist. Ze heeft de stansmal Spellbinders - Grand Labels One gebruikt, stempel postcard - Prima Marketing, zelfgemaakte pin. De bloemenstempel is van unique, dehoekjes van Joy Craft, harten - Martha Stewart en voor de afwerking nog wat distress inkt & stickles.
 
Blog van Jolanda
handtekening

8 reacties:

Irene on 8 mei 2013 om 11:23 zei

Wat een leuke FB-actie van je Cynthia, daar worden weer een aantal Mamma's in de watten gelegd net als met de beeldige creaties die je vandaag laat zien!!

xx Irene

Lia on 8 mei 2013 om 11:30 zei

Geweldige creaties zie ik voorbij komen supermooi, helaas mij moeder freubelt niet, is inmiddels 82, heeft altijd voor jan en alleman klaargestaan,je actie vind ik supergoed,
groetjes Lia

Jeannette on 8 mei 2013 om 12:57 zei

echt een leuke aktie op facebook, ben benieuwd of er nog veel kandidaten zich melden, een superschattig doosje van Jolanda met een leuke digi en de eerste staat op mijn blog (LOL), groetjes en alvast een fijne Hemelvaartsdag allemaal, Jeannette

rian on 8 mei 2013 om 13:15 zei

oh Cynthia, wat zou ik graag voor mijn moeder mee doen ze heeft sinds kort een big shot , maar nog niet zoveel mallen,maar helaas doe ik niet aan facebook, of heb ik geen facebook, dus kan ik niet meedoen.
ze verdiende het wel, dus moet ik ze zelf maar verwennen.
groetjes rian

Marcella on 8 mei 2013 om 14:01 zei

Wat een super mooie moederdag creatie,s heb je al weer laten zien .
Groetjes marcella

Muuske on 8 mei 2013 om 19:22 zei

Leuke actie die je op FB hebt.Prachtige creaties heb je weer binnen gekregen.groetjes Margo.

Anita Meijer on 8 mei 2013 om 21:05 zei

Schitterende inzendingen heb je weer binnen gekregen Cynthia, ik vind ze beide heel mooi.
Liefs van Anita

Erica ♥ on 20 mei 2013 om 14:55 zei

Wat prachtig om te zien, ook deze zijn heel erg
mooi gemaakt ☼

Grtjs Erica ☺

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates