dinsdag 21 mei 2013

Moederdag inzending 22, 23 & 24

Gepost door krea2day Cynthia op 5/21/2013 09:31:00 a.m.

Hallo Dames

Ik ben weer terug vandaag, en wil iedereen bedanken voor de lieve reacties die ik kreeg van jullie. Dat heeft me echt heel goed gedaan, wat is nou fijner als je heel de dag ligt en dit soort berichtjes krijg. Gelukkig is de pijn enorm gezakt en heb ik daar niet zoveel last van op dit moment, of het door de pleisters met morfine komt dat is even afwachten op een langer termijn. Ik was ook heel erg moe en kon dan ook me ogen niet open houden, en viel constant in slaap. Nu gaat het wel weer beter gelukkig, en hoop ook dat het zo nog even blijft want zaterdag gaan we naar de Toppers. Vorig jaar heb ik me kaartje ook kunnen weg geven omdat het echt niet ging, en dit keer wil ik echt gaan. Ik heb nu wel een rolstoel plek dus ben erg benieuwd waar we komen te zitten. Nu me zelf heel rustig houden deze week en dan zien we zondag wel weer hoe ik me voel. Maar heb er wel echt zin in om te gaan.

Me verjaardag komt ook steeds dichter bij de maand is al weer bijna voor bij, en ik heb al 4 enveloppen binnen gekregen voor me verjaardag. Maar ze zitten nog dicht want dat ga ik pas open maken op me verjaardag 7 Juni. Spannend !!!!

Inzendingen voor de Moederdag candy die heb ik ook nog voor jullie. Vandaag eerst die van Dora, haar moeder houdt van katten en natuur. Bloemen vindt zij prachtig om te zien, vandaar dat ik nu gekozen heb voor bloemen. De 4 onderste geponste bloemen stellen haar 4 kinderen voor. Dat is toch wel een heel speciaal zo. De bloemen zijn gemaakt van Crealies stansen. uitgestanste bloemen zijn nat gemaakt en "verkreukeld" met behulp van een embossingpen. Ovale stansen zijn van Sizzix, papier is van Art talent.
 
                                                            Blog van Dora
 
Dan een mooi doosje van Jacolien , ze heeft  een bonbondoosje gemaakt voor haar moeder. Haar lievelingskleur is blauw, dus met het blauwe tilda papier is ze aan de slag gegaan. Verder houd ze beiden van gezellig theedrinken met iets lekkers erbij, dus daar verwijzen het theepotje en de kopjes naar.  Het doosje is gevuld met rafaello's.  Inmiddels heeft  haar moeder het cadeautje gehad en ze vond het erg leuk.
Blog van Jacolien

 
 
Dan die Moederdag kaart van Aartje,  deze kaart is gemaakt met een stempel van Sherri Baldy. Het papier is van Marianne Design, net als de tekststempel. De bloemen zijn gemaakt met een stans van Joy Crafts. Verder heeft ze nog een stans van Die-namics gebruikt, De kaart is afgemaakt met kant, lint, parels en een charm.
                                                                         Blog van Aartje

handtekening

10 reacties:

anneke's creaties on 21 mei 2013 om 10:13 zei

wat een schitterende creaties heb je weer om te laten zien
allemaal zo verschillend en zo mooi gemaakt

en wat fijn dat je je vandaag een stuk beter voelt, misschien dat het aan de morfinepleisters ligt, maar je bent er gelukkig weer,
en Cynthia doe vooral rustig aan want ik gun het je zo om naar de toppers te kunnen gaan,
dus denk goed aan jezelf en geniet er maar lekker van.

groetjes anneke

Marcella on 21 mei 2013 om 10:27 zei

Hoi Cynthia

Even wat dingentjes gemist met bloggen .maar fijn dat het weer wat beter gaat met je en hopen dat je dan zaterdag wel naar de Toppers kunt .Ik ben vorig jaar geweest maar ha ha is echt niks voor mij .
Je hebt weer prachtige moederdag creatie,s binnen gekregen .
Groetjes Marcella

Jeannette on 21 mei 2013 om 13:40 zei

Af en toe moeten we het even bezuren Cynthia en dan werkt dit weer ook niet echt mee, al is het van de pleisters, het belangrijkste is dat je even minder pijn hebt, hopelijk kun je van de week wel naar de toppers, juist die leuke dingen zijn zo belangrijk als je mankerend bent.
De 3 inzendingen zijn ook weer helemaal mooi, wat zijn het er alweer veel he? En spannend die enveloppen voor je verjaardag, mijn kaartje voor jou is bijna af, ik heb er 2 dagen op zitten broeden, is dat wat? we voeren gewoon de spanning wat op haha, groetjes Jeannette

Irene on 21 mei 2013 om 13:56 zei

Fijn dat het wat beter gaat Cynthia en ik duim dat je dan deze keer wel uit je dak kunt gaan bij de Toppers!!!
Ook dit zijn weer enige inzendingen, ben benieuwd waar de teller zal ophouden ook wat betreft jouw verjaardagskaarten maar blogland kennende zullen de meeste wel pas vanaf begin juni binnen komen!!

xx Irene

Roelie on 21 mei 2013 om 21:03 zei

Goed om weer van je te lezen... Goed oppassen deze week dus, de Toppers wil je toch echt niet voorbij laten gaan toch? Wat een mooie moederdagcreaties heeft iedereen gemaakt zeg!
Hoe gaat het intussen met moeder en kinders poes?
Groetjes Roelie

Erica ♥ on 21 mei 2013 om 21:32 zei

Wat een mooie kaarten weer, echt leuke inzendingen.
Jij alvast heel veel plezier zaterdag, ik hoop echt
dat je het volhoudt want ook zo'n dag kost veel
energie !
Fijn dat al die berichtjes je goed gedaan hebben ☺

Liefs Erica xox

Dora on 21 mei 2013 om 22:31 zei

oooo...dat wordt spannend voor je of het je lukt(lich.gezien)om zaterdag om van dat concert te kunnen genieten. ik hoop het echt voor je dat het gaat lukken. fijn om te lezen dat het iets beter met je gaat, draaglijker voor je wordt. blijf goed uitrusten en ontspannen wie weet.....zaterdag wel een avondje uit.
prachtige inzendingen heb je ontvangen.
fijn dat de mijne er ook bij zit.
goede dagen toegewenst.
groetjes

Muuske on 21 mei 2013 om 22:33 zei

Hoi Cynthia,
Fijn om te horen dat het je wat beter gaat.Zal voor je duimen dat het zo blijft en dat je naar de Toppers kunt gaan.Prachtige creaties laat je ons weer zien,echt super.groetjes Margo.

Anita Meijer on 21 mei 2013 om 23:06 zei

Wat superfijn om te lezen dat je minder pijn hebt Cynthia, ik zal mijn duimen stuk draaien dat je zaterdag naar de Toppers kunt gaan, is altijd zo gaaf. Helaas kan ik door omstandigheden dit jaar er toch niet heen, maar ben tot nu toe ieder jaar geweest en een keertje overslaan is jammer maar is niet anders. Wat een prachtige inzendingen heb je weer gekregen, ze zien er top uit.
Liefs van Anita

Aartje on 22 mei 2013 om 21:38 zei

Hallo Cynthia, fijn om te lezen dat het weer wat beter gaat. En wat een geweldige creatie hebben Dora en Jacolien gemaakt.
Groeten, Aartje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates