dinsdag 14 mei 2013

Moederdag inzending 13, 14 & 15

Gepost door krea2day Cynthia op 5/14/2013 09:53:00 a.m.

Hallo Dames

Wat geweldig dat jullie weer met zijn alle mee doen met deze Moederdag candy. Elke dag krijg ik weer mails met inzendingen echt super. Op dit moment staan er nog 13 in de wachtrij om geplaatst te worden. Ook heb ik me eerste verjaardag envelop ontvangen van Janie uit Heerhugowaard, heb het natuurlijk nog dicht gelaten want ben nog niet jarig. En dat houd het ook nog even lekker spannend.

Wat ook spannend is als je zondag je eerste Moederdag hebt kunnen vieren, en als je dan zo verrast word als de mamma van Martine. Tineke heeft voor haar 1e Moederdag van mijn dochter een cadeautje gemaakt wat haar kleindochter Martine aan haar mama mag geven. Het is een doosje geworden wat gemaakt is met de nieuwste serie ~Vintage Spring Basics~ van Maja Design. Een plaatje van internet geprint en op een ronde craftable geplakt. De takjes swirls, blaadjes en oprolroosjes zijn allen creatables. Vlindertjes uit het papier geknipt en de tekst is een digi ze heeft geen idee meer waar ik ze het ooit heeft gevonden. In het doosje zitten wat bad spulletjes gestopt, zoals: bodylotion, badschuim, bad bruisblokje, zeepje en een paar zeeproosjes, het ruikt heerlijk! En dan in folie ingepakt en er nog een gedichtje bij gemaakt. De kleine Martine had alleen nog maar oog voor de folie….. want dat kraakt zo heerlijk !!

 
De kleine Martine
 

Bij de volgende kaart zit een heel verhaal achter, ik probeer het in het kort uit te leggen. Sonja ( dat is niet haar echte naam ) maakt kaartjes en verkoopt ze voor een goed doel: namelijk voor de stichting Sidney and Friends. Het doel van de stichting is om geld in te zamelen voor een huifbed voor meervoudige beperkte cliënten. Het rijden op een huifbed is een manier van paardrijden die vaak bij hen wordt gedaan. Het is natuurlijk fantastisch als je op deze manier een bijdragen kunt leveren aan een goed doel.

Staat op de blog van Nelleke
 
 

Deze is gemaakt door Nelleke, als basis een stuk kraft karton van een sixpack bier, daarop vintage papier. De lijst is gemaakt met een lin en lene mal van Joy Craft, de mal op blauw papier getekend met potlood en uitgeknipt. De foto is gescand en geprint, op maat gesneden en de randen iets bewerkt met gesso. Het meisje op de foto is haar schoonmoeder 82 jaar geleden, voor haar heeft ze ook deze kaart gemaakt. Alle randen zijn met walnut satin bewerkt, even als de roosjes, Iets boven de strik zit nog een stukje kant maar dat is haast niet te zien.

Blog van Nelleke
 
 

Voor de dames die willen weten hoe het hier gaat met het jonge grut om me heen heb ik nog even een plaatje voor jullie. Ze zijn enorm gegroeid en zijn natuurlijk super ondeugend met ze alle. Als het speeltijd is dan rennen ze met mamma door de huiskamer hun op de grond en mamma over alles heen. En als ze dan ook nog met een kromme rug en dikke staart rennen weet je niet wat je ziet. Helaas eten ze nog steeds niet echt zelf we proberen van alles maar mamma verwent ze te veel waardoor ze zelf wat mager begint te worden.
 
Tommie
 
                                                                            Tess

                                                                           Mandy
 
 
40 dagen oud
handtekening

11 reacties:

Creanita60.blogspot.nl on 14 mei 2013 om 10:50 zei

oh wat zijn de kittens schattig, enige foto's.

De moederdag cadeaus zijn stuk voor stuk prachtig, dat word nog moeilijk kiezen voor jou.

groetjes Anita

ffenneke on 14 mei 2013 om 13:30 zei

Ow wat een schatjes zijn die katjes toch. Ga je ze allemaal houden?
liefs Fenneke

Jeannette on 14 mei 2013 om 15:12 zei

Alweer zulke mooie crea's ontvangen en de kaart voor het goede doel had ik ook al gezien bij Nelleke, wel heel lief hoor, ook van Nelleke dat ze dit zo onder de aandacht brengt. De kittens groeien goed en zijn zo te zien behoorlijk ondernemend. Overigens zit je bijna aan de 400 volgers, is dat wat!!!!!
Groetjes weer, Jeannette

Marcella on 14 mei 2013 om 15:53 zei

Wat een prachtige moederdag creatie,s heb je weer .
En die foto,s wel heeeeel schattig .
Groetjes Marcella

nans'creablog on 14 mei 2013 om 17:11 zei

Gewoon geweldig, zowel de inzendingen als de kittens.

Groetjes,
Nans

Anita Meijer on 14 mei 2013 om 20:09 zei

Schitterende inzendingen weer Cynthia en wat zijn de katjes lief en jeetje wat vliegt de tijd zijn ze alweer 40 dagen. Echt droppies om te zien.
Liefs van Anita

Muuske on 14 mei 2013 om 20:21 zei

Prachtige kaartjes.En wat zijn het lieverdjes de katjes.groetjes Margo.

Unknown on 14 mei 2013 om 22:05 zei

Wat een mooie moederdaginzendingen heb je weer.
En dan jullie lieve poezekindertjes, heel leuke foto's, hoop ze toch gauw een keer te zien.
Liefs, Sophia

Irene on 14 mei 2013 om 22:06 zei

Weer 3 beeldige inzendingen (en een heerlijke baby) en ook nog 13 creaties in de wacht....super zo'n deelname Cynthia en wat zijn die poesjes beeldschoon.........hou je ze toch alle 3????

xx Irene

Tineke van der Linden on 15 mei 2013 om 11:57 zei

Prachtige creaties heb je weer gekregen. Leuk dat je de foto van mijn kleindochter erbij geplaatst hebt.
Schattig zeg zijn de 3 poesjes.
Groetjes Tineke

Erica ♥ on 20 mei 2013 om 14:49 zei

Wat een prachtige kaarten weer en ook van die
mooie verhalen erbij.
Lief die foto van die kleine spruit ☺

En wat zijn de katjes toch weer schitterend, is
toch een genot om naar te kijken.
Jammer dat ze nog niet helemaal zelfstandig eten,
maar ik zou me geen zorgen maken, dat komt echt
wel vanzelf hoor.

Liefs Erica ☼

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates