vrijdag 10 mei 2013

Moederdag inzending 5 & 6

Gepost door krea2day Cynthia op 5/10/2013 09:42:00 a.m.

Hallo Dames

Eerst wil ik mijn nieuwe volgers even welkom heten, leuk dat jullie volger zijn geworden en jullie maken ook nog kans op de waardebon van € 25,00 te besteden in mijn web winkel www.krea2day.nl.

Nog twee dagen en dan is het Moederdag, ik ben al heel erg verwent gisteren. Ik krijg van me mannetje Marcel ook altijd wat voor Moederdag, en dat heb ik al gekregen. Dit jaar gaan we de voortuin doen dat is echt heel hard nodig ziet er niet meer uit. De achter tuin hadden we al flink opgeknapt maar daar stond nog geen plant in. Eigenlijk was dit al twee jaar zo, gisteren twee hele mooie boompjes gehad. Ook nog wat kleinere planten, hang potjes en leuke lampionnen verlichting voor onze paviljoen.  Ik ben er super blij mee, ziet er een stuk gezelliger uit nu.
 
 
 

De gene die de volgende creaties ontvangen kunnen ook heel blij zijn. Ik heb weer wat inzendingen binnen gekregen. De eerste die jullie zien is gemaakt door Bea, die heeft deze toffee verpakking gemaakt. Heel erg leuk voor Moederdag maar natuurlijk ook leuk voor een verjaardag. Een lieve Tilda in gekleurd met copic markers en verder heeft ze nog van alles gebruikt om de toffee af te maken.

                                                                      Blog van Bea

 
 
De volgende kaart is gemaakt door Nans, haar moeder verdient het wel om in de bloemetjes gezet te worden. De moeder staat altijd voor hun klaar. Indien nodig vangt ze de kinderen op en elke maandag gaan ze bij haar eten. Dan is Moederdag een uit stekend moment om haar te verwennen voor al haar zorg.
De kaart heeft ze gemaakt met het volgende materiaal,  kraft karton, Maja Design papier, ColorCore cardstock stansmal Vivienne Butterfly van Memory Box, Mini labels en bloem van Joy, Tilda lace Doohickey . De stempel is een Tilda with Love,  Shapeability Floral Doily Motifsen Copics, parelpen, metalen hoekje en plakparels.
                                                                        
                                                                       Blog van Nans
 
handtekening

11 reacties:

Jeannette on 10 mei 2013 om 10:16 zei

Hoi Cynthia, jij bent echt in de bloemetjes gezet door je mannetje, lief hoor en het ziet er heel gezellig uit. De 2 laatste crea's zijn ook weer om op te (vr)eten, erg mooi, groetjes en geniet van je mooie tuin, nu de zon nog, Jeannette

Hanny on 10 mei 2013 om 10:56 zei

Wat een verschil dat plantjes neerzetten teweegbrengen, gezellig he? ziet er al zo leuk uit en daar wordt je vrolijk van.
er zijn weer mooie nieuwe inzendingen, fijn weekend, liefs Hanny♥

Anita Meijer on 10 mei 2013 om 13:03 zei

Wauw wat is je tuin mooi geworden Cynthia, wat heeft je mannetje je verwend, ziet er prachtig uit net zoals de inzendingen die je weer hebt gehad, die zijn ook prachtig.
Liefs van Anita

Unknown on 10 mei 2013 om 13:13 zei

Mooie planten zeg. Leuk gedaan.
Ook weer mooie inspiratie. Ik heb van de week mijn project gemaild, volgens mij zondag, maar heb hè nog niet gezien. Ik heb al eerder geprobeerd mee te doen, maar dan kreeg ik mijn mails weer terug of zag ik ze ook niet terug, helaas. Fijn dat het deze mensen wel is gelukt. Ik heb geen idee wat ik fout doe, maar ja...
Groetjes Saskia

Lisanne on 10 mei 2013 om 17:25 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Muuske on 10 mei 2013 om 18:48 zei

Wauw ziet er prachtig uit de tuin ben je toch maar goed verwent door je mannetje.De creaties zijn weer prachtig.Fijn weekend groetjes Margo.

GerJanne on 10 mei 2013 om 20:27 zei

Ha Cynthia,
leuk deze inzendingen voor moederdag. Ik geef mijn moeder een weekend weg voor Moederdag en voor haar verjaardag. Dus geen zelfgemaakt cadeau. En mijn schoonmoeder leeft niet meer, helaas. maar wel leuk om de ideeën te zien die de anderen hebben..
Groetjes,
GerJanne

Irene on 10 mei 2013 om 22:29 zei

Marcel heeft je echt goed verwend Cynthia, prachtige grote bloeiers waar je veel meer aan hebt dan een mooie bos die na 1 week op is. Als het mooie weer nu snel terug komt kun je er heerlijk van genieten buiten!!!
Mooie inzendingen ook weer.

xx Irene

Unknown on 11 mei 2013 om 15:46 zei

Hoi,

op een of andere manier lukt het niet een mail te sturen. Wanneer ik een mail heb gestuurd, krijg ik dit:

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

info@krea2day.nl

Ik wil wel graag meedoen aan de wedstrijd voor moederdag. Is er misschien een ander e-mailadres waar ik het naartoe kan sturen?
De foto's staan ook op mijn blog:
http://sancards.blogspot.nl/2013/05/moederdag.html

Groetjes Sandra
http://sancards.blogspot.nl/
sandra-martens@live.nl

Dora on 13 mei 2013 om 10:32 zei

wat lief dat je dat hebt gekregen....en achter op de hek, een bloemenhartvorm foto-schilderij(als ik het goed zie), een mooie herinnering/teken/gebaar.
die tuin ziet er netjes uit.
je inzendingen zijn weer mooi om ernaar te kijken.
succes!

Erica ♥ on 20 mei 2013 om 14:54 zei

Oh wat lief van je man en wat ziet jullie tuin
er zo mooi uit, tof zeg !
Leuke inzendingen, heel mooi ☼

Grtjsss Erica ☺

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates