vrijdag 15 februari 2013

Nieuw Blog Krea2day

Gepost door krea2day Cynthia op 2/15/2013 07:56:00 p.m.

Hallo Dames

Sinds kort verkopen wij de Silhouette machines en accessoires via onze web winkel www.krea2day.nl Wij zullen het assortiment steeds verder uit breiden met artikelen van de Silhouette zodat alles bij ons te koop komt. Omdat wij altijd zeggen je kan pas iets verkopen als je weet hoe het zelf werkt, en we de klanten zoveel mogelijk service en uitleg willen bieden, zijn we tot een nieuw blog gekomen. http://silhouettekrea2day.blogspot.nl/

Wij zullen proberen als team al u vragen over de Silhouette te beantwoorden, u leuke tips te geven maar ook komen er snij patronen beschikbaar op ons blog en leuke tutorials, er gaan workshops gegeven worden met de Silhouette. U kunt daar aan deel nemen als u meer uit u Silhouette wilt halen maar ook als u twijfelt of de Silhouette echt iets voor u is. U krijgt de mogelijkheid om met de Silhouette aan de gang te gaan en wij zullen u ook van alles laten zien. Ook gaan we al onze creaties met de Silhouette op dit blog plaatsen om jullie inspiratie te geven.

Ik ga dit blog niet in me eentje doen ik heb een aantal dames benaderd en deze gevraagd om met mij mee te doen. In de volgende berichten zullen hun zich even voor stellen, en vertellen wat hun u als volger willen bieden.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie met mijn team veel te kunnen bieden.  
    
handtekening

4 reacties:

Sieta on 15 februari 2013 om 20:13 zei

Hoi Cynthia,
Leuk een nieuwe blog en dan ook nog eens een speciaal voor de Silhouette.
Nou ik ben volger geworden hoor, alleen kan ik nu geen reactie plaatsen op dat blog.
Ik kan hem wel typen maar als ik op publiceren druk moet ik woordverificatie doen en dat wil niet. (wil je hem wel uitzetten, misschien dat dan reageren wel wil.)
Ik kan de code niet ergens plaatsen want het laatste stukje van het geheel krijg je niet te zien.

Liefs, Sieta

Irene on 15 februari 2013 om 20:40 zei

Proficiat en heel veel succes met het nieuwe blog Cynthia!

xx Irene

Muuske on 15 februari 2013 om 21:18 zei

Leuk nieuws weer een blog erbij en nu voor de Silhouette 'ben niet bekend met die machine maar heb laatst wel je baby kaartje gezien'dus volgens mij kan je er el veel mee.veel succes.groetjes Margo.

Jeannette on 16 februari 2013 om 15:05 zei

hoi Cynthia, super dat je een nieuw blog bent begonnen voor de silhouette, ik had me gisteren al aangemeld en wilde reageren, maar de woordverificatie werkte niet, die bleef half staan, ik zag dat Sieta daar ook al een probleem mee had, volgens mij is het nu opgelost want ik heb er vanmorgen ook op gereageerd en toen stond de verificatie er niet meer op (gelukkig) Ik denk dat ik best wel eens een kijkje wil nemen naar de werking van het apparaat, als er in de buurt een workshop wordt gegeven lijkt het me wel wat en anders kom ik wel bij je kijken op de beurs in Rijswijk, groetjes en een fijn weekend, Jeannette

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates