vrijdag 15 februari 2013

Candy nummer 13, 14 & 15

Gepost door krea2day Cynthia op 2/15/2013 08:37:00 a.m.

Hallo Dames
Eerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn Valentijn bericht gisteren. Ook mijn man ben ik niet vergeten voor Valentijn hij mij ook niet hoor. Toen ik s'morgens beneden kwam stond er een grote rode envelop op mijn bureau en mooie grote rode rozen. In de envelop zat een grote kaart met daar in een super lief gedichtje geschreven.


Ik heb jullie nog wel inzendingen te laten zien voor de candy van Februari. Totaal zijn er nu 21 inzendingen, ook het weekend zal ik nog kaartjes laten zien. Vandaag laat ik jullie de volgende drie kaartjes zien.

Deze ik gemaakt door Nans, dit is haar eerste gemaakte easelkaart en daar mag je dan trots op zijn want het is toch een plaatje om te zien. Het papier van Magnolia en Maja Design, bloem is een DooHickey van Magnolia. Er zijn verschillende mallen gebruikt de creatable LR0240, LR0241, LR0153, LR0227 van Marianne Design, Nestabilities labels 10, Memory Box Flutter Vine. Verder is de kaart afgewerkt met roosje, stickels, letterpons en Perlen pen, Tilda is ingekleurd met copic markers.
                                                                       Blog van Nans
 
 
Dan de kaart van Yvonne, ze had het voorbeeld van deze kaart gezien op ons blog en ging de uitdaging aan om ook zo’n kaart te maken. En dat is helemaal geluk aan het resultaat te zien, echt super Yvonne ontzettend leuk.
                                                                        blog van Yvonne

 
 
 
De volgende kaart is gemaakt door Anita Kuiper, de basis is een groene kaart, van wit papier de rand uitgedraaid die ik vervolgens op de groene easelkaart heb geplakt. Ze heeft daarna het groene papier netjes bijgeknipt. Verder de kaart versierd met  enkel de materialen van Marianne Design.LR0181 dennentak, LR0201 Rand, LR0179 rendier Rudolf, LR0142 kerstbloem en de CR1227 kerstboom. Verder nog snoesje van vintage christmas en een kerstpapier is uit een blok van de Trekpleister.
Blog van Anita
 
handtekening

7 reacties:

Irene on 15 februari 2013 om 09:27 zei

Nans is een talent in de dop want als eerste poging is dit wel direct een onwijs mooie easelkaart. De 2e daar ben ik net zo van onder de indruk als het voorbeeld van Anja en de 3e is ook weer zo leuk met al die MD-spulletjes er op, super kaartjes dames!!

xx Irene

Tineke van der Linden on 15 februari 2013 om 10:29 zei

Weer prachtige easelcards zijn er binnen gekomen. Vooral de bovenste vind ik prachtig!
Groetjes Tineke

Monique - Mienokje on 15 februari 2013 om 13:25 zei

Weer ontzettend leuke kaartjes binnen gekomen. Zelfs een kersteasel, heel leuk.
Dikke knuf, Mienokje

anneke's creaties on 15 februari 2013 om 15:14 zei

wat een schitterende easelkaartjes heb je weer binnen gekregen
en allemaal toch zo verschillend
ik zou niet weten welke ik het mooiste vind
het zijn allemal toppertjes

groetjes anneke

Jeannette on 15 februari 2013 om 16:44 zei

wat een supercrea's heb je weer binnen gekregen Cynthia, erg knap van Nans, haar eerste easelkaart, dat zou je niet zeggen hoor, de tweede is ook prachtig en de 3de kaart is ook een liefie, wat gaat dat weer moeilijk worden, groetjes en een fijn weekend, Jeannette

Muuske on 15 februari 2013 om 20:23 zei

Prachtige kaarten heb je weer binnen gekregen.Lief van je mannetje rozen en een kaart.groetjes Margo.

Anita Meijer on 16 februari 2013 om 17:06 zei

Nou of ik ben in de bonen of blogger doet weer raar, ik weet bijna wel zeker dat ik gisteravond mijn hele bloglijst langs ben geweest, maar zie nu allemaal kaartjes die er gisteravond niet stonden, heel vreemd. Maar goed hier ben ik dan, wat zijn dit ook weer schitterende binnengekomen kaarten Cynthia, ik vind ze prachtig.
Liefs van Anita

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates