dinsdag 12 februari 2013

Candy nummer 7, 8 & 9

Gepost door krea2day Cynthia op 2/12/2013 09:49:00 a.m.

Hallo dames
Wat hebben we het gezellig gehad gisteren met elkaar. We hebben flink veel gekletst natuurlijk zo vaak zien we elkaar niet. Echt iets maken is er niet eens van gekomen, maar wel veel tips van elkaar over de Silhouette Cameo. Er zijn zoveel mogelijk heden met de machine dat je elke dag weer leert als je er mee bezig bent geweest. Ook zijn de eBosser machine bij ons binnen en dat is ook super leuk speelgoed. Zo als Monique van de week tegen me zei, je hebt eigenlijk een vreselijk beroep, alles te moeten uit proberen ‘’. Ik vind als je wat verkoopt moet je ook weten hoe het werkt, dus dan moet je helaas alles uitproberen. Voor de dames die interesse hebben in een eBosser alle informatie is bij ons te vinden. We hebben ook een Nederlandse beschrijving zodat u weet hoe het allemaal werkt.

Ik heb ook nog een aantal inzendingen gehad voor de candy van deze maand dus ik ga jullie er vandaag weer een aantal laten zien.

Deze kaart is gemaakt door, Ineke van Meurs ze heeft een geboortekaartje gemaakt voor de juf. Ze heeft als vorm van de kaart een Creatable gebruikt van Marianne Design.
                                                                        Blog van Ineke
 
Deze kaart is gemaakt door Tineke, de vorm van de easelcard heeft ze gemaakt met de squares van Anja van Laar (LR0242). Het papier is van een paar Tilda blokken en het snoesje is van een knipvel 3DHM0045. In de mand (CR1207) passen precies de bollen wol (CR1235), schaar (LR0194) en een paar breinaalden (CR1235). Een centimeter aan het mandje gehangen want het snoesje moet wel telkens meten of ze al ver genoeg is. Nog een extra bol wol en een breiwerkje (CR1235) op de onderkant van de kaart.  Als laatste een dubbele strik en een stempeltje van Crealies toegevoegd. De schaar en breinaalden heeft ze uit metaalfolie gestanst wat een leuk effect geeft.
Blog van Tineke
 
 
 
De volgende is gemaakt door Brigitte, Ze heeft ook een stans gebruikt van Marianne D, en het stempeltje is van Yvonne Creations. Het roosje is zelf gemaakt, ook met een mal van MD, de takjes heeft ze gemaakt met een FloralPunch. De twee hartjes op de achtergrond  zijn van Memory Box.
Blog van Brigitte
 
 
 
handtekening

11 reacties:

Creanita60.blogspot.nl on 12 februari 2013 om 10:02 zei

het zijn stuk voor stuk super leuke kaarten geworden.

groetjes Anita

Jeannette on 12 februari 2013 om 10:11 zei

leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad gisteren, ja als je elkaar niet zoveel ziet dan valt er heel wat bij te praten natuurlijk en komt er van "werken" niet veel terecht, wel lekker ideetjes kunnen uitwisselen, ook niet onbelangrijk en er zijn weer prachtige easelkaarten binnengekomen Cynthia, weer geen enkele die op elkaar lijkt, dat vind ik toch zo knap, groetjes en een fijne dag, Jeannette

Anita Meijer on 12 februari 2013 om 12:37 zei

Wat fijn dat jullie het gisteren zo gezellig hebben gehad Cynthia, top. En oh jeetje wat een straf dat je alles zelf uit mag proberen, het lijkt me fantastisch, zal me als een kind in een speelgoedwinkel voelen hahaha. Wat een mooie inzendingen zijn er weer, ik vind ze stuk voor stuk prachtig.
Liefs van Anita

nans'creablog on 12 februari 2013 om 18:04 zei

Prachtige inzendingen en alle drie zo verschillend.

Groetjes,
Nans

Muuske on 12 februari 2013 om 18:19 zei

Leuke inzendingen zijn het weer.groetjes Margo.

ANJA 3D on 12 februari 2013 om 18:53 zei

Schitterende kaarten heb je weer binnen gekregen.
Gr. Anja

Aartje on 12 februari 2013 om 21:50 zei

Leuk dat het zo gezellig was. De nieuwr inzendingen zijn weer prachtig.
Groeten, Aartje

Irene on 12 februari 2013 om 22:12 zei

OOOOOH al dat overleggen en uitproberen is echt een feestje, zou ik ook helemaaaal niet erg vinden hihihi!!! Deze inzendingen zijn ook weer zo leuk, prachtige easelkaarten worden er gemaakt!!

xx Irene

Ilse on 12 februari 2013 om 22:19 zei

Het was een geweldige dag, gisteren!!!
Wat een leuke inzendingen weer!! Echt zo leuk om te zien, dat 1 opdracht zoveel verschillende creaties oplevert!!!
En toch al weer aardig wat deelnames!!
Daar word je toch blij van?!?!?!?!?!

XX Ilse

Monique - Mienokje on 12 februari 2013 om 23:20 zei

Het was gisteren Feest met een hoofdletter, zo gezellig. Oke, niets uit onze handen laten komen, alleen uit onze monden. Maar dat mocht zeker de pret niet drukken. Werd daardoor zelfs dikke pret.
Deze drie inzendingen zijn weer stuk voor stuk toppers en wat een verschillende mallen zijn er weer gebruikt. Ben benieuwd naar de volgende inzendingen.
Groetjes, Mienokje

Dora on 13 februari 2013 om 22:13 zei

schitterende kaarten

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates