woensdag 27 februari 2013

Candy nummer 34, 35, 36 & 37

Gepost door krea2day Cynthia op 2/27/2013 09:30:00 a.m.

Hallo Dames

Vandaag ga ik jullie de laatste inzendingen laten zien van de maand febr. En dan komt de nieuwe candy er al weer snel aan, moet nog even gauw een prijsje kiezen als beloning voor jullie. Als de tijd het toelaat dan maak ik morgen de winnaar bekent van Februari. Op dit moment zijn mijn dagen veels te kort met alles wat ik in een dag moet doen. En dan zijn de kinders ook nog vrij, dus dan zijn we toch altijd wat later op en begint de dag altijd in een rustiger tempo.
Laat ik maar gauw de laatste kaartjes aan jullie laten zien.

Dit keer begin ik met de kaart van een dorps genootje Sandra, Hij is gemaakt van lila cardstock met een mal van crealies In Shape.Dan heeft ze de groote en kleine vlinder van cheery linn gebruikt, de takjes van Marianne Design en het tekst lint. Het design papier is van First Edition -Dream Catcher plakparels van de action, Magnolia afdrukje Edwin met butterfly, en nog wat gaas uit eigen voorraad.
                                                                      Sandra heeft nog geen blog
 

Dan weer een creatie van Erica, gezellig dat jullie toch weer elke keer mee doen. De kaart is een easel kaartje geworden met een basis van Creatables van MD. Veel gebruikte mallen zijn ook van MD,het plaatje is van een vel decoratieballen van Studio Light. De kleine bloemetjes zijn met een floral pons gemaakt, ze hebben een pareltje en zitten op een swirl van Leane. De kuikentjes komen bij de Xenos vandaan en zitten gezellig samen op een rijtje, bovenop 2 mallen van Noor!.De tekst heeft ze gestempeld met letters van een alfabet, de grote bloem in het midden is ook van MD. Het papier is van Studio Light en van MD.

Blog van Erica
 


Dan de derde kaart is van Ghea, de onderkant van de easelkaart het rode bewerkte papier komt uit een blokje van de Action, het gestreepte papier heeft ze ooit eens van haar tante gehad, ze heeft er nog een paar roosjes en een lintje en viltenbloementjes op gedaan. De gebruikte mallen zijn van Marianne Design.
                                                                           Blog van Ghea
 
 

Dan sluiten we deze candy af met de kaart van Esmee, een ronde easelkaart. Ze heeft het afdrukje van magnolia ingekleurd met potloden.  Een geponste bloemetjes en takjes gebruikt als versiering en een gestanste bloem met splitpen hartje.
 
Blog van Esmee
 
handtekening

7 reacties:

vdkemma.blogspot.com/ammunella on 27 februari 2013 om 11:05 zei

Wat een leuke kaartjes allemaal, fijne kleurtjes en easel op verschillende manieren , top
Grtjs Emma

Erica ♥ on 27 februari 2013 om 11:29 zei

Weer erg leuke kaartjes, en de hele maand al
vind ik, super hoor hoe veel mensen iedere keer
weer mee doen.
Suc6 met al je drukke bezigheden.
Hier is het ook vakantie, dus dan lopen de dagen
toch iets anders.

Fijne knutselweek nog gewenst :)
Lieve grtjsss van Erica ¤

Jeannette on 27 februari 2013 om 12:40 zei

Erg mooie kaarten weer Cynthia en wat zijn het er weer veel he? deze maand. Toch leuk als er zoveel mensen meedoen, succes met het kiezen van een winnaar, wordt weer een lastige klus denk ik en meis. rustig aan hoor de kinderen hebben vakantie dus hebben ook de aandacht nodig, groetjes Jeannette

Irene on 27 februari 2013 om 22:13 zei

De laatste zijn ook allemaal weer enig en wat super dat er weer zo veel inzendingen ijn geweest. Ik neem aan dat je random er weer op loslaat want kiezen is haast geen doen met zulke gevarieerde kaarten. Ben heel benieuwd wie er morgen blij gemaakt zal worden!

xx Irene

Hanny on 1 maart 2013 om 09:23 zei

Wat een leuke kaarten zijn er weer gemaakt en het thema is ook echt vrolijk, Pasen dus lekker voorjaarsachtig. ik ga mijn best doen om weer mee te doen.
Fijn weekend, liefs hanny♥

Marlies on 1 maart 2013 om 13:42 zei

Cynthia, iedereen heeft mooie kaarten gemaakt, leuk dat er zoveel dames hebben meegedaan. Succes met het kiezen van een winnares! Groetjes, Marlies

lenywim35 on 1 maart 2013 om 19:30 zei

ik wil graag meedoen met dit paaskaartje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates