zaterdag 9 februari 2013

Candy nummer 5 & 6

Gepost door krea2day Cynthia op 2/09/2013 10:30:00 p.m.

Hallo Dames

Morgen word er weer sneeuw verwacht,  dus ik laat jullie nog even twee inzendingen zien even wat inspiratie want de meeste zullen wel binnen blijven morgen. En wat is dan leuker om lekker met je hobby bezig te zijn als het buiten weer wit is. Lekker de kachel aan met een warme kop thee of chocomelk.  Vandaag kan ik jullie twee kaartjes laten zien die de basiskaart ook een leuke vorm hebben gegeven .
De hart kaarten zijn gemaakt door Marianne Verbeek, ze liet me er twee zien en dacht ik plaats ze allebei maar ze heeft alleen het cijfer  5 gekregen voor beide kaartjes. Het is dus niet zo dat ze dubbel kans heeft op de prijs.

De eerste  easelkaart is gemaakt met Spellbinders hart vorm, linnen karton, papiertje uit een blok maar het merk weet ze niet meer. Het Magnolia afdrukje ingekleurd met Derwent potloden, mooie bloemen en een paar halve parels om de kaart te laten staan.


                                                                       Blog van Marianne

 

Tweede hart vormkaart is ook gemaakt met de hart vorm van de Spellbinders, linnen karton. De stempel afdruk is een digistamp van bambino en ook ingekleurd  met Derwent.  Bloemen zijn geponst en weer wat halve parels gebruikt om de kaart te laten staan!
 
 


De volgende kaart is gemaakt door Sannie, ik ken haar van de beurzen waar ze zelf ook staat met Te Gekke krijtjes.  In Gorinchem stonden we tegen over elkaar dit is al vaker voor gekomen, op beurzen of ze ons altijd bij elkaar plaatsen.
Dit keer heeft ze een kaart gemaakt zonder krijtjes en dat is heel wat voor Sannie. Ze heeft de basiskaart gemaakt uit een label stans, verschillende mallen gebruikt om de kaart te bewerken. Het scrappapier komt van de serie Sweet owl ( zitten van die mooie glitters op) de Magnolia stempel is de gratis stempel die bij het magazine zat. De kaart verder nog af gemaakt met bloemenponsjes, plaksteentjes en glitterlijm.


                                                               Blog van Sannie


handtekening

11 reacties:

Anita Meijer on 9 februari 2013 om 22:43 zei

Hier heeft het al bijna de hele middag gesneeuwd Cynthia en ligt weer een aardig laagje en ik ben het al zo zat maar goed we hebben het niet voor het zeggen helaas. Wat een prachtige kaarten zijn er weer binnengekomen, het zijn weer toppertjes.
Liefs van Anita

Jeannette on 9 februari 2013 om 22:54 zei

hoi Cynthia, alweer van die mooie easelkaarten, ja en met die sneeuw zoek je het lekker thuis op en ga je toch lekker aan de freubel, wat grappig dat Sannie eigenlijk je beursmaatje is, toch leuk dat je elkaar dan ook zo kunt volgen, groetjes en een fijne zondag, Jeannette

ANJA 3D on 9 februari 2013 om 23:24 zei

Schitterend kaarten krijg je binnen. Stuk voor stuk.
Gr. Anja

nans'creablog on 10 februari 2013 om 08:15 zei

Prachtige kaarten zijn dit weer Cynthia. En hier in België ziet ook alles terug wit. Wel heel mooi natuurlijk maar na een tijdje best vervelend.

Fijne dag nog,
Nans

Irene on 10 februari 2013 om 10:57 zei

Hier ligt zo'n 5 cm en het sneeuwt al weer sinds een half uur dus ik volg je raad op..lekker warm aan de freubel vandaag!! Deze beeldige inzendingen zijn weer een extra stimulans!!

xx Irene

anneke's creaties on 10 februari 2013 om 12:12 zei

wat een schitterende kaartjes heb je weer binnen gekregen, leuk hoor die hartvorm
de kaart van sannie vind ik helemaal geweldig, wat een mooie easelkaart is dat
en ja die sneeuw ligt hoor ook al behoorlijk, dus dat wordt vandaag fijn binnen bij de verwarming en lekker aan de freubel
fijne zondag nog

groetjes anneke

Muuske on 10 februari 2013 om 16:01 zei

Mooie kaartjes heb je weer binnen gekregen Cynthia.En sneeuw?????hier schijnt de zon je over hoop wel een koude wind.groetjes Margo.

Lenie on 10 februari 2013 om 17:34 zei

Wat een prachtige kaartjes doen er al weer mee, de mijne komt er van de week aan hoor.
groeten Lenie

Monique - Mienokje on 10 februari 2013 om 23:11 zei

Weer drie topkaarten. Alhoewel je sommige geen kaart meer mag noemen, dat zijn gewoon creaties :-)
Wat was het koud vandaag. Ik heb je raad dan ook opgevolgd en aan de freubel geslagen. Het resultaat zie je morgen. Groetjes, Mienokje

made by ineke on 11 februari 2013 om 07:16 zei

wat een leuke kaartjes zeg!
gr ineke

scrapgirlmarianne on 11 februari 2013 om 14:15 zei

Hoi Cynthia,

Leuk dat je ze beide plaatst... beetje late reactie maar was even afwezig.
Je hebt al mooie kaarten binnen hoor helemaal leuk!
Hoop dat er nog vele volgen!

Groetjes Marianne

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates