dinsdag 19 februari 2013

Candy nummer 22, 23 & 24

Gepost door krea2day Cynthia op 2/19/2013 07:13:00 p.m.

Hallo Dames

Zo nu eerst even tijd maken voor het plaatsen van weer drie leuke kaartjes. We hebben weer een aantal inzendingen binnen. Ik ben de afgelopen dagen druk bezig met de website bij werken met nieuwe artikelen die gaan uit komen. Altijd beste leuk om naar nieuwe dingen te zoeken, maar het kost ook wel weer heel wat uurtje om het op de site te zetten. We hebben vanmiddag bericht gekregen dat volgende week de nieuwe Spellbinders artikelen gaan uitkomen. Voor de dames die al hadden besteld, ze zijn in aan tocht. Ook hebben ze weer nieuwe embossingmallen en de mallen embossen van de Spellbinders heel diep maar nu nieuwe die nog dieper embossen, dat zijn de 3D embossingfolders. En er komen ook twee nieuwe A4 embossingmallen van de Spellbinders uit volgende week ze staan allemaal al op onze website onder het kopje nieuw.

Ditta heeft ook weer gezellig mee gedaan met de candy en heeft dan ook een aesel kaart gemaakt. Voor deze kaart heeft ze geen design papier gebruikt alleen Papicolor, wit en wijnrood nr 36. Het mooie ovaal is van Marianne Design, LR0236. De bloemen zijn zelf gemaakt met een mal van Crealies, Creative Flowers CL CF 06. Het afdrukje van Tilda heeft ze ingekleurd met Copic markers.
 
                                                                          Blog van Ditta
 
 
De tweede kaart is gemaakt door Marlies, ze heeft een verjaardags kaart gemaakt met de Silhouette Cameo met een gratis snijfile van birdscards. Hij is voor een vriendin die graag taarten en cupcakes bakt, daarom heeft ze er een stempel van een cupcake op verwerkt van de Boekenvoordeel en die ingekleurd met Flexmarkers.
                                                                           Blog van Marlies
 
 
De laatste kaart van vandaag is gemaakt door Jeannette, leuk dat je weer mee doet Jeannette. Ze schreef me dat het even bloed, zweet en tranen (nou ja, bij wijze van spreken dan) ik had even geen inspiratie voor een easelkaart, maar nu is het me dan toch gelukt.
Ze heeft de digi ingekleurd met H2O , flexmarkers en wat stickels om er een beetje glim op te krijgen, uit gesneden met een x-cut mal die op een andere mal gezet en die vervolgens op de flap geplakt, als designpapier muzieknoten van MD. Een 'n stukje papier van MME, met een memoryboxmal de notenbalk uitgesneden met daarachter 'n stukje wit cardstock. De letters "music love" heeft ze gestempeld met letters van  JustRite en verder heeft ze nog wat rood geverfde houten hartjes bijgeplakt aan de onderkant om de kaart te laten staan.
Blog van Jeannette
 
 
handtekening

9 reacties:

Cinderella on 19 februari 2013 om 19:20 zei

Wat een mooie kaartjes allemaal ze zien er toppie uit leuk om te zien wat iedereen maakt.
Liefs Cindy

Jeannette on 19 februari 2013 om 20:19 zei

tja,daar staan ze dan weer, de mooie nieuwe kaarten voor de candy, wat zijn het er alweer veel he? fijne avond allemaal en groetjes Jeannette

Irene on 19 februari 2013 om 21:01 zei

Leuk dat je weer veel nieuws binnen krijgt Cynthia (helaas dus pas na Hardenberg??), ik kan me goed voorstellen dat het veel werk met zich mee brengt.
De 3 easelkaarten zijn weer prachtig...leuk dat er weer zo veel inzendingen zijn!!

xx Irene

Muuske on 19 februari 2013 om 21:32 zei

Prachtige kaarten heb je weer gekregen.ben benieuwd wanneer mijn kaartje er bij komt.groetjes Margo.

Anita Meijer on 19 februari 2013 om 22:07 zei

Het zijn weer 3 schitterende kaarten die je hebt binnengekregen Cynthia, ik ga er ook snel mee aan de slag. Deze zijn weer prachtig.
Liefs van Anita

GerJanne on 19 februari 2013 om 22:30 zei

Mooie inzendingen! Die van Jeanette had ik al gezien en de andere zijn ook erg leuk!
GerJanne

nans'creablog on 19 februari 2013 om 22:40 zei

Wat een mooie kaartjes weer. Je challenge heeft succes Cynthia.

Groetjes,
Nans

made by ineke on 20 februari 2013 om 08:08 zei

wat zijn ze weer leuk zeg!
gr ineke

jans on 20 februari 2013 om 11:34 zei

inderdaad mooi kleurtje maar hou het toch maar bij mijn vagebond draaien lukt niet meer metmijn armen

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates