zondag 31 maart 2013

Winnaar Candy & hoe is het met onze poes Lana

Gepost door krea2day Cynthia op 3/31/2013 07:47:00 p.m.
Hallo Dames

Morgen begint de nieuwe maand al weer dus ook de nieuwe Candy. Vandaag maak ik dan nog even de winnaar bekent van de Paas actie. Ontzettend leuk dat jullie weer met zoveel mensen hebben mee gedaan. En er zijn echt hele mooie creaties voor de Pasen voor bij gekomen. We hebben elkaar weer  veel ideeën en inspiratie gegeven voor onze volgende creaties. Morgen maak ik de nieuwe candy bekent voor de maand April.Gelukkig heb ik weer niet zelf hoeven kiezen voor een winnaar want dat had me weer heel veel moeite gekost. Ik heb de nummer generator weer gebruikt en het was dit keer nummer  33 die getrokken werd. Deze creatie is gemaakt door Sophia, het is wel heel toevallig dat dit de inzending is van mijn schoonmoeder is, doen er zoveel mee en wint zij. We hebben even contact met haar opgenomen in het heerlijke warme Spanje, om haar te vertellen dat ze de gelukkig was. Omdat ze zelf geen stans en embossing machine heeft en haar hobby echt bij de Pergamano ligt stelt ze de prijs opnieuw beschikbaar voor iemand anders.Dus ik heb weer een nieuw cijfer getrokken en dit is dan nummer 19 dit is de kaart van Lia, Van Harte gefeliciteerd Lia als u even een mailtje stuur met de adres gegevens komt de prijs naar je toe.
Voor iedereen die nieuwsgierig is hoe het met Lana gaat, alles zit nog steeds binnen. Denk dat ze het veels te koud vinden en nog lekker warm van binnen blijven zitten. Met Lana gaat het allemaal nog prima al is ze natuurlijk wel heel rustig en valt het dikke buikje ook niet altijd mee. We hebben totaal niet aan haar buikje mogen zitten de afgelopen weken en nu gaat ze er helemaal voor liggen en vind ze het allemaal prima. De jongst van ons kan niet meer wachten tot ze nu komen hij vind het nu wel lang genoeg geduurd hebben, maar helaas hebben we dat niet voor het zeggen dat is net als bij ons niet te plannen.  
 
                                            Iedereen nog een hele fijne Paas avond !!!!

handtekening

11 reacties:

Jeannette on 31 maart 2013 om 20:44 zei

Allereerst Lia van harte gefeliciteerd met je winnende kaartje en heel veel plezier ermee. Ik ben weer benieuwd naar de volgende uitdaging en probeer natuurlijk weer mee te doen. En dan natuurlijk Lana, de laatste loodjes, we weten het allemaal wel, het valt niet te voorspellen, succes ermee, groetjes en nog een gezellige tweede paasdag, Jeannette

Monique - Mienokje on 31 maart 2013 om 21:16 zei

Gefeliciteerd Lia en heel veel creatief plezier met je prijs. En Djowy, blijf Lana maar lekker verwennen, zodat je snel van haar kittens kan genieten. Ik ben zo benieuwd ....
Knuf, Mienokje

Aartje on 31 maart 2013 om 21:38 zei

Wat geweldig dat nu net het nummer van je schoonmoeder er uit rolde, (had liever het nummer ervoor, want dat was nou net de mijne....) lief dat ze haar prijs gelijk weer beschikbaar stelde, Lia van harte gefeliciteerd!
Groeten, Aartje

Irene on 31 maart 2013 om 21:40 zei

Proficiat Lia, je kaart was ook prachtig met dat heel bijzondere model en boffen dat schoonmamma hem weer beschikbaar stelde!
Het kan met Lana elke dag zo ver zijn dus...wie weet op 2e Paasdag en 1 april......geen grapje!!

xx Irene

Erica ♥ on 31 maart 2013 om 22:05 zei

Oh wat geweldig die foto met je zoon en Lana,
spannend hoor wanneer de nu gaan komen.

Lia gefeliciteerd met het winnen van de prijs.
En wat lief dat je schoonmoeder de prijs doorgaf ☺

Een gezellig (paas/knutsel)weekend gewenst ☺
Lieve grtjsss Erica xox
heidebloempjuh.blogspot.nl

Lia on 31 maart 2013 om 22:22 zei

Wauw, dat is zeker boffen zeg, dat je schoonmoeder haar prijs weer beschikbaar stelde, wil je haar ook hartelijk bedanken?
Superleuk dat ik nu deze kans heb gekregen, spanned zeg dat Lana bijna gaat bevallen,
groetjes Lia

Muuske on 31 maart 2013 om 22:35 zei

Lia proficiat.Lana zal wel denken geniet nog even van de aandacht.Nog fijne dagen.groetjes Margo.

Hanny on 31 maart 2013 om 22:42 zei

Gefeliciteerd Lia met je prijs en wat lief dat je schoonmoeder haar prijs weer beschikbaar stelde. Fijn dat ik mee kon doen Cynthia, bedankt.
O en Lana, die steeds maar dikker wordt, wat zullen jullie dit allemaal spannend vinden, veel succes,
liefs Hanny♥

Unknown on 1 april 2013 om 12:07 zei

Vanuit het zonnige Spanje, GEFELICITEERD Lia met je prijs. Ik wens je er heel veel gezellige en creatieve uurtjes mee. Wel heel bizonder dat ook mijn geluksgetal 19 is. Het moest zo zijn!
De prijs is jou van harte gegund. Cynthia bedankt dat ik mee kon doen, ik vond het erg leuk.Ja, PERGAMANO is al ruim 24 jaar mijn hobby, ook als docent.
Warme groetjes,
Sophia (schoonmoeder)

P.S. leuke foto van onze kleinzoon Djowy met zwangere Lana. Veel Sterkte de komende tijd met haar.

Ju@nita on 1 april 2013 om 13:06 zei

Lia gefeliciteerd meid,je hebt de prijs dubbeldik verdiend,heb je kaart ook op je blog bewonderd,toen Cynthia hem laatst geplaatst had.Vind die spellbinder stans super leuk en ga er naar op zoek.

Vertederend je zoon met Lana!!!

Niet te hopen dat ze volgend weekend gaat bevalllen,anders moet je mannie weer alleen naar de beurs.Vind het ook leuk om jouw weer te zien Cynthia.Maar ja net als met kinderen gaan je beestjes ook voor alles toch?

Wens jullie nog een fijne 2e paasdag,
lieve groetjes Ju@nita

Anita Meijer on 1 april 2013 om 21:35 zei

Wat lief van je moeder dat ze de prijs aan een ander gunt, en Lia gefeliciteerd, super voor je meis. Zo spannend wanneer zal Lana gaan bevallen, het kan nu ieder moment gebeuren.
Liefs van Anita

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates