vrijdag 29 maart 2013

Candy nummers 38,39,40 & de laatste 41

Gepost door krea2day Cynthia op 3/29/2013 10:46:00 a.m.
Hallo Dames

Voor ons is het lange weekend al begonnen de kids zijn al vrij vandaag van school. Even een lang weekend vrij is wel heerlijk even geen haast s ’morgens vroeg.  Lana loopt nog steeds met een dikke buik het moet nu toch echt wel gaan opschieten zou ik denken. Misschien krijgen we straks echte paas kitens, we wachten het maar af.
Gisteren was de laatste dag voor het inzenden van de paas creaties en ik heb er nog binnen gekregen. Vandaag laat ik jullie de laatste creaties zien die deze maand mee hebben gedaan.

Juanita heeft ook mee gedaan en heeft deze leuk Criss Cross Box  gemaakt met nog een zakje paas eitjes met een bij horende label.  Ze heeft deze Deze box  voor haar kleindochter Zoë gemaakt voor  Pasen. Ze heeft de Criss Cross Box gemaakt met het patroon  van http://kaartenvanmarianne.blogspot.nl. Wat zal je kleindochter daar blij mee zijn.
 
                                                                           Blog van Juanita
 

Deze kaart is gemaakt door Joanne, De basis is een bruine kaart, waar ze een soort van passe partout van gemaakt heb. Aan de binnenkant een lichte kleur papier, achter het 3d plaatje een stukje bruin papier. De letters zijn van een stans, de bloemen van een pons, ze heeft nog wat steekjes met naald en draad en goudkleurige plak steentjes op gemaakt.
                                                                         Blog van Joanne
 
 
Dan nog de creatie van Joyce,  het is een pop up kaartje geworden. De mallen die ze gebruikt heeft zijn van : Sizzix, Tim Holtz, Memory Box en het nieuwe Alfabetje letters van Joy Craft. Nog een leuk veertje erbij gestoken, dat ziet er toch ook heel erg leuk uit.
 
Blog van Joyce
 
 
 
Dan de afsluiter van deze maand is gemaakt door Hanny, De kleur cardstock is een van haar favoriete kleuren, rose blijft natuurlijk nummer 1 zegt ze, Kan ik me helemaal bij aansluiten. Het afdrukje is ingekleurd, daarna uitgeknipt en opgeplakt, onder het afdrukje en de ovale mallen heeft ze perkamentpapier geembossed. In de hoek zit een stans van een Memory Box mal, daarop een parelstrikje en een organzalintje met daaraan weer een schattig bedeltje van balletschoentjes, dat weer bij het stempeltje past.
                                                                 Blog van Hanny

 
 
Ik wil alle dames die deze keer mee hebben gedaan heel erg bedanken voor al jullie mooie creaties. Zo ontzettend leuk dat jullie de tijd nemen om iets te maken en in te sturen naar ons. Ik had van tevoren niet verwacht dat er met Pasen zoveel creaties kon laten zien.  ECHT GEWELDIG !!
          Ik laat jullie zo snel mogelijk weten wie de winnaar van deze keer is geworden.
handtekening

7 reacties:

Irene on 29 maart 2013 om 13:38 zei

Super dat er weer 41 mooie inzendingen waren Cynthia. Ook ik kijk er van op want choco-eitjes snoepen, een extra eitje eten, eieren verven, verstoppen en vinden, iets moois in de vaas dat doen we allemaal wel maar kaartjes maken/versturen?????? Duidelijk wel dus, heel erg leuk!
Ben benieuwd wie de gelukkige zal zijn en wens bij deze iedereen een heel gezellig paasweekend!

xx Irene

Muuske on 29 maart 2013 om 15:33 zei

Prachtige kaarten zijn het weer.Fijne Pasen.groetjes Margo.

Aartje on 29 maart 2013 om 19:17 zei

Wat leuk dat er toch weer zoveel mensen meededen aan deze uitdaging. Dit zijn ook weer hele mooie. Ben benieuwd wat je voor april gaat verzinnen.Groeten, Aartje

GerJanne on 30 maart 2013 om 01:49 zei

Hoi Cynthia,
wat heb je weer veel inzendingen gehad! ik heb deze keer niet meegedaan, en ahd dat kunne doen met mijn laatste kaartje.... gewoon vergeten, dom he?
Ik ben alweer benieuwd naar de volgende uitdaging!
GerJanne

Jeannette on 30 maart 2013 om 12:17 zei

super Cynthia, wat een mooie kaarten zijn er weer geplaatst voor je candy, en dat voor een paaskaart, heel veel succes met het kiezen van de winnaar en hele fijne Paasdagen gewenst, groetjes weer Jeannette

Erica ♥ on 31 maart 2013 om 15:40 zei

Prachtige kaartjes heb je deze maand ontvangen
hoor Cynthia, erg leuk allemaal.
Ik loop alleen gigantisch achter met bloggen en
reacties geven, en ik heb wel alle kaartjes
bekeken, maar helaas niet gereageerd *schaam*

Ben wel benieuwd hoe het met Lana gaat, staat ze
al op knappen of is het ondertussen al gebeurd en
ga je ons verrassen met mooie foto's...?

Een gezellig (paas/knutsel)weekend gewenst ☺
Lieve grtjsss Erica xox
heidebloempjuh.blogspot.nl

Aleida on 1 april 2013 om 17:14 zei

Wat lief van je schoonmoeder om de prijs opnieuw te laten loten! Sterkte met je poes.
groetjes,

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates