dinsdag 12 maart 2013

Candy nummer 8,9 & 10

Gepost door krea2day Cynthia op 3/12/2013 08:12:00 a.m.

Hallo dames

Wat is het toch ontzettend koud buiten, echt weer om binnen te blijven. Nou kom ik al niet veel buiten maar er is nu helemaal geen rede om naar buiten te gaan. Dus echt weer om lekker aan de hobby te gaan, en wat moois te maken met een warme beker thee. Wij gaan vandaag behangen, ik had nu weer een kamertje over en wilde heel graag een verdieping naar beneden. En het is gewoon lekker om je eigen ruimte te hebben zat nu altijd in me winkeltje op zolder. Ik heb bij jullie wel eens foto’s op het blog gezien van de hobby tafels als we bezig zijn nou dat is bij mij ook zo. En als er dan een klant kwam moest toch alles weer opgeruimd worden. Deze week kan ik de deur dicht trekken en klaar, niemand die het ziet. Morgen komt me oudste zoon helpen met kasten in elkaar bouwen die we het weekend bij Ikea gekocht hebben. En ik heb er heel wat gekocht want ja alles moet natuurlijk wel zijn plekje hebben. Als me kamertje klaar is zal ik jullie een foto laten zien.

Ik heb vandaag ook nog wat inzendingen voor de candy van deze maand, dus die ga ik jullie weer laten zien. Vandaag is de eerste kaart gemaakt door Lia.

De vorm van de label heeft ze zelf ontworpen en er is ruitjespapier uit het bloc Kitchengarden van Tilda opgeplakt. De bloemen, blaadjes en groene Creative petals onderaan zijn van Crealies, evenals de 2 op elkaar geplakte labeltjes bovenaan. Hierop zit een gestempelde tekst van C&P. De hele kaart is bewerkt met een distress tool en groene en roze inkt van Colorbox. Het plaatje heeft ze op internet gevonden en vond ze zo lief, dat ze er meteen iets mee wilde doen.

                                                                   Blog van Lia
 
 

De volgende kaart is gemaakt door Ditta, ook echt een schatje geworden. Papier van Prima Marketing, Fairy Flora en van Marianne design, Eline's babies. Het afdrukje is van Sylvia Zet, Easter Bunny, ingekleurd met copic markers. Ze maakt eigenlijk nooit paaskaarten, maar vond het heel leuk om het een keer te doen.
                                                            Blog van Ditta
 
 

De laatste voor vandaag is gemaakt door Bea, ook hele zachte kleurtjes net als de ander kaartjes van vandaag.
Bea vond dit zo'n leuk ontwerp en omdat ze iets voor mijn kleindochter wilde maken heeft ze deze box/kaart gemaakt. Deze gaat ze aan haar kleindochter geven met Pasen, meestal is het elk jaar een kaartje. Maar deze keer heeft ze het zo gemaakt dat er ook nog een traktatie in past.
                                                       
                                                            Blog van Bea
 


handtekening

9 reacties:

Anita Meijer on 12 maart 2013 om 09:01 zei

Wat heerlijk dat je een knutselkamertje gaat krijgen Cynthia, zelf doe ik het in de huiskamer en een heel gedoe om telkens alle kisten van het verborgen halletje naar de kamer te slepen maar heb helaas geen kamertje over in huis. Succes met het behangen en inrichten van het kamertje, maar wel een leuke klus, wat zal jij straks genieten. De binnengekomen kaarten zijn allemaal weer supermooi geworden.
Liefs van Anita

Marcella on 12 maart 2013 om 11:18 zei

Hoi Cynthia

Heerlijk zo,n eigen knutselkamer en vooral als je alles lekker kan laten liggen .
Succes met behangen .
Er zijn alweer een hoop mooie kaartjes voor de Candy Binnen.
Groetjes Marcella

Jeannette on 12 maart 2013 om 13:31 zei

hoi Cynthia, dat zijn weer hele mooie creatie's van de dames, leuk om al die verschillende ontwerpen weer te zien. Ik moet nog beginnen en wacht op de nodige inspiratie, dus veel bloggen, dat snap je. Wat gaaf dat je een eigen stekkie krijgt, heerlijk als je alles zo bij elkaar kunt hebben tijdens het freubelen, ik zit ook gewoon aan de tafel in de kamer, ik ben al blij dat ik een aparte kast heb voor mijn spulletjes. eerst even buffelen en dan lekker je nieuwe plekkie inruimen, ik ben heel benieuwd hoe het er uit gaat zien, groetjes Jeannette

Muuske on 12 maart 2013 om 18:14 zei

Hoi Cynthia,
Leuk dat je nu een eigen knutsel kamer krijgt,ben benieuwd na het eind resultaat.Heb zelf ook een knutsel kamer en ik vind het zo fijn als je even wat wilt doen en geen zin in op te ruimen trek je de deur dicht en geen mens die het ziet.Mooie kaarten heb je weer binnen gekregen.Ben zelf bezig mt de kaart dus die komt nog.groetjes Margo.

Erica ♥ on 12 maart 2013 om 18:56 zei

Wat leuk lekker een plekje voor jezelf en heerlijk
idd dat je dan de deur gewoon achter je dicht kan
doen, tof hoor, wat zal jij blij zijn als het
af is.
Wat een mooie inzendingen zijn dit weer zeg,
er komen echt mooie dingen voorbij ☺

Fijne nieuwe (knutsel) week,
lieve grtjsss Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

jans on 12 maart 2013 om 19:21 zei

het is heerlijk hoor een eigen kamertje zou de mijne niet meer kweit willen en voor jou waarschijnlijk ook makelijker een verdieping lager is ook makelijker met je rolstoel ik heb gelukkig een traplift en een trippenstoel op mijn hobby kamer maar ben benieuwd naar de foto's als je eigen hobby stekkie klaar is liefs jans

nans'creablog on 12 maart 2013 om 20:00 zei

Dit zijn weer 3 supermooie inzendingen. Veel plezier met het inrichten van je hobbykamer. Daar ga je veel geniet van hebben.

Groetjes,
Nans

Roelie on 12 maart 2013 om 20:41 zei

Wat fijn dat je je eigen "freubelhok" krijgt!
Alvast heel veel plezier erin gewenst.
Wat weer een mooie paaskaarten zijn er ingestuurd.
Groetjes Roelie

Muuske on 13 maart 2013 om 18:29 zei

Hoi Cynthia, Heb net mijn kaartje naar jou toe gemaild.Hoop dat je hem hebt ontvangen.groetjes Margo.

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates