woensdag 27 maart 2013

Candy nummer 29, 33 en 34

Gepost door krea2day Cynthia op 3/27/2013 08:21:00 a.m.
Hallo Dames

IK heb nog een paar hele mooie creaties om aan jullie te laten zien vandaag. We hebben gisteren ook nog een aantal inzendingen binnen gekregen. En de maand is al weer bijna om, en we hebben weer hele leuke inzendingen gehad.
Eerst zou ik jullie vandaag de inzending van Lenie laten zien zij had het cijfer 29 van mij gekregen. Lenie heeft meerdere paaskaartjes gemaakt en deze op 1 foto gezet.

De kaarten zijn gemaakt met het patroon van Duo Challenge, schattige 3d diertjes van Eline gebruikt van Marianne Design. Papier is van Forever Friends blok en ook Craftable van Marianne Design gebruikt voor een leuk randje om de eieren. Grasstrook van MD houdt de easelkaart tegen en hier bloemen en eieren op geplakt. Verder nog gehaakte bloem, gehaakte eieren, lint en eieren van vilt gebruikt. Nog creatables MD van vlinder en vogel en vogelhuisje erop verwerkt. Zijn het geen schattig kaartjes geworden.
                                                                     Blog van Lenie
 
 
Dan de volgende inzending geen scrapkaartje maar een Pergamano kaart ( dit jaar 25 jaar in Ned.). Deze is gemaakt door mijn schoonmoeder, ze wilde ook wel een keertje mee doen, en natuurlijk mag dat gewoon. Deze Paaskaart is gemaakt van perkamentpapier en is 100% handwerk. Het motief is van een Spaanse Aldi-reclamefolder, aangevuld met eigen fantasie. Gebruikte materialen : transparant perkamentpapier, beschilderd met “Perga-liners”(aquarelpotloden) in combinatie met Dorso-oil pastels (oliepastelkrijtjes). Gebruikte technieken: het embossen (opbollen) van geschilderd motief. Het Ei is voor het kanteffect o.a. opgebold (wit maken van de bolletjes op het papier);het perforeren (prikken met verschillende naalden) en het uitknippen met een speciaal schaartje.  Vlinder is 3D. De decoratie is een mimosatakje hier uit de tuin.

 
 
De derde kaart is gemaakt door Marcella, het is een easelkaartje geworden met de ronde en schulp stans van de spelbinders. De stansjes die gebruikt zijn de hartjes en blaadjes waren  van Joy dacht Marcella. Stempeltje ingekleurd met Derwent potloden, gehaakt bloemetje en de tekst is met van die kras letters gedaan.
 
Blog van Marcella
 
 
                            Morgen heb ik ook nog een paar hele leuke inzendingen voor jullie.
handtekening

4 reacties:

Jeannette on 27 maart 2013 om 11:38 zei

goedemorgen weer Cynthia vanaf ons vakantieadres, kan het toch niet laten om even te reageren haha. Wat een mooie kaarten heb je weer binnengekregen, mooi ook die kaart van je schoonmoeder, dat pergamano is echt kunstwerk hoor. Je hebt weer heel wat inzendingen binnen, erg leuk, groetjes weer Jeannette

Marcella on 27 maart 2013 om 15:32 zei

hoi Cynthia

wat een bekend kaartje .Leuk dat pergamano kaartje heb ik ooit ook gedaan en eigenlijk is het heel mooi en een hoop werk .je hebt al weer een hoop mooie kaarten binnen gekregen leuk hoor .
Groetjes Marcella

Muuske on 27 maart 2013 om 15:57 zei

Wauw hele mooi kaarten zijn het weer.groetjes Margo.

Anita Meijer on 27 maart 2013 om 20:51 zei

Wat een schitterende inzendingen heb je weer binnengekregen Cynthia, ik vind ze stuk voor stuk weer prachtig.
Liefs van Anita

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates