donderdag 28 maart 2013

Candy nummer 35, 36 & 37

Gepost door krea2day Cynthia op 3/28/2013 08:21:00 a.m.

Hallo Dames

Bedankt voor jullie reacties, heerlijk om altijd weer te lezen voor dat ik me bedje in ga. Ik zag ook dat we er weer nieuwe volgers bij hebben, van harte welkom op mijn blog. De maand is bijna om dat betekent dat we al gauw weer gaan beginnen met de nieuwe candy maar dan voor April. Voor vandaag en morgen heb ik nog kaartjes te laten zien aan jullie.

Deze eerste kaart is gemaakt door Lisanne, het was best moeilijk om ideeën voor een Paaskaart te maken op te doen, omdat er heel weinig borduurpatronen voor zijn en voorbeelden van andere kaarten. Toch is het haar gelukt om een patroon te vinden die 'ze ook nog  leuk vond'.  Voor de ondergrondkleuren heeft ze paars en geel gekozen. Borduren van het ei heeft ze in verschillende kleuren gedaan. Om de kaart af te maken heeft ze met een mal een rand gemaakt en  beplakt met letters van Joy.

Ik vond het een leuke uitdaging om een Paaskaart te maken en wil ook door deze kaart laten zien dat het vooroordeel 'borduren is saai en vooral voor ouderen' echt niet waar is. ;) Iedereen alvast goede Paasdagen toegewenst.  Groetjes Liasanne
 
                                                                   Blog van Lisanne
 
 
Dan de kaart die gemaakt is door Patricia, ze maak meestal wat paaskaartjes, dus ook dit jaar weer en kon ze meedoen met jullie onze candy. Dit keer heeft ze voor een “makkelijke” kaart gekozen zoals ze zelf zegt. Hiervoor heeft ze een decoupage kit van Forever Friends gebruikt, alles zat al in het pakketje: kaart, uitdrukvellen en een envelop. De kaart heeft een lijstje zoals we op de foto’s kunnen zien.
Blog van Patricia
 
 
 
Het laatste kaartje van vandaag is gemaakt door Jolanda, het kaartje gemaakt aan de hand van een sketch.Het afdrukje van Magnolia heeft ze in gekleurd met Distress inkt. Het papier dat ze gebruikt heeft komt uit een blok van de boekenvoordeel. Als versiering wat houten vlindertjes, bloemen, een klein kuikentje en een plastic eitje die ze door het midden heb gesneden.
 
Blog van Jolanda
 
 
 
handtekening

6 reacties:

Jeannette on 28 maart 2013 om 12:09 zei

schattige kaartjes zijn het weer en o,o,o wat zal dat moeilijk worden om te kiezen Cynthia, groetjes en weer een fijne dag, groetjes Jeannette

Marcella on 28 maart 2013 om 13:41 zei

Hoi Cynthia

Deze zijn ook weer erg leuk .
Groetjes Marcella

Anita Meijer on 28 maart 2013 om 14:08 zei

Wat een prachtige inzendingen zijn er weer binnengekomen, ze zien er stuk voor stuk weer prachtig uit Cynthia.
Liefs van Anita

Irene on 28 maart 2013 om 15:24 zei

Zie dat ik achter loop met reageren dus nu maar gauw zeggen dat ik alle inzendingen tot nu toe echt beeldig vind. Dit zijn ook weer zulke leuke en die geborduurde kaart is zo onwijs leuk, niks voor oude dametjes..heel apart en mooi juist!!
Je krijgt het weer moeilijk Cynthia, succes met kiezen of laat je het aan "de machine" over?? Misschen is het dan toch ook wel leuk om voor de eer een top 3 te kiezen nu er elke maand zo enthousiast wordt meegedaan (wil je niet nog meer werk bezorgen hoor hihihi)??????

xx Irene

nans'creablog on 28 maart 2013 om 17:23 zei

Het zijn weer prachtige inzendingen Cynthia. Super dat er al zoveel deelnemers zijn.

Groetjes,
Nans

Muuske on 28 maart 2013 om 19:23 zei

Prachtige kaarten.Je zal de 40 inzendingen wel halen!!!groetjes Margo.

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates