zondag 10 maart 2013

Candy nummer 7

Gepost door krea2day Cynthia op 3/10/2013 09:15:00 a.m.

Hallo Dames

Ik heb heel weinig tijd vandaag om even iets op me blog te zetten, maar wilde wel even een reactie geven op al jullie berichtjes van mij vorige bericht. We hebben hier zo echt heel veel lol gehad over de reacties en dat iedereen dacht dat ik zwanger was. Moet ook wel toegeven dat dat ook wel een beetje de bedoeling was. Echt jullie reacties zijn zo leuk, dat geeft zo heerlijk gevoel.  Ik hou jullie op de hoogte hoe het met Lana en haar dikke buikje gaat en tuurlijk lat ik jullie foto’s zien als ze er zijn. Als we de beurs hebben van Den Bosch dan zijn het de laatste loodjes voor Lana. Als het goed is moet ze de laatste dagen van maart bevallen.

Wij gaan lekker work-shoppen vandaag de dames gaan nu zo beetje van huis vertrekken richting mij. Dus ik ga de laatste dingetje even klaar zetten. Ik laat jullie morgen zien wat w gemaakt hebben, ga ik nu nog niet verklappen want weet nooit of er toch nog iemand op me blog kijkt voor ze hier bij mij is.

Ik laat jullie vandaag ook nog even de inzending van Anita zien. Ze heeft een kaartje gemaakt voor een meisje van 6 jaar. Ze had nog een leuk plaatje liggen van forever friends beertjes, verder is het kaartje best eenvoudig gehouden, de kleuren zijn paars, lila en wit.  Afgemaakt met de tekst; Vrolijk Pasen en aan de zijkanten  een rand-mal gebruikt en daardoorheen ook een paars/wit geruit lintje doorheen.

En dan is het toch weer een super leuk kaartje geworden.
 
                                                                          Blog van Anita
 
                                                          Fijne dag allemaal !!!!
handtekening

6 reacties:

Irene on 10 maart 2013 om 10:47 zei

Leuk hoor om iedereen zo op het verkeerde been te zetten en er dan thuis dikke pret om te hebben!!!! Misschien komen de kleintjes wel op mijn verjaardag, de 26e dat zou leuk zijn!!!!
Veel plezier vandaag, hier ligt 5 cm sneeuw en er staat een gure wind, hoop dat jouw dames geen last hebben om bij je te komen.
Anita heeft een dot van een kaart gemaakt!!!

xx Irene

Jeannette on 10 maart 2013 om 13:05 zei

wat een schattig kaartje heeft Anita gemaakt, erg leuk. Jij hebt natuurlijk met spanning uitgekeken naar alle reaktie's op je vorige bericht. alleen de voorpret al, haha, ik kan het me helemaal voorstellen, het is je echt gelukt hoor! Voor vandaag een heel gezellige dag met de dames freubelaars, wordt vervolgd, groetjes Jeannette

Anita Meijer on 10 maart 2013 om 13:32 zei

Ja Cynthia je had mij ook goed beet hahaha maar zo leuk dat Lana over een paar weekjes gaat bevallen, spannend. Wens je vandaag een hele leuke workshop toe, maar dat zal wel lukken. Wat een leuk kaartje heeft mijn naamgenoot ingestuurd, heel mooi.
Liefs van Anita

Muuske on 10 maart 2013 om 17:46 zei

Mooie kaart heb je weer binnen gekregen.Ben benieuwd na morgen wat je allemaal vandaag gemaakt hebt.groetjes Margo.

Monique - Mienokje on 10 maart 2013 om 18:15 zei

Mooi kaartje Anita!
Bedankt Cynthia voor de superdag vandaag!!!
groetjes, Mienokje

Linda on 10 maart 2013 om 19:52 zei

Wat een mooie kaart van Anita. En bedankt voor de superleuke dag Cynthia het was reuze gezellig en o wat waren de creaties mooi hè
gr Linda

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates