maandag 8 juli 2013

Net op tijd klaar !!

Gepost door krea2day Cynthia op 7/08/2013 12:51:00 p.m.
Hallo Dames

Het was even heel erg stil op me blog, ik ben druk bezig geweest met een project wat ik wilde maken, en dat moest zaterdag ochtend af zijn. Gezien ik niet zo heel veel tijd heb om dingen te maken moest ik even keuzes maken met me tijd in delen.
Me schoonvader is 80 jaar geworden en dat werd zaterdag gevierd met een etentje met familie en vrienden. Vrijdag avond was het nog niet af dus moest zaterdag ochtend aan de slag om het af te maken. Gelukkig had ik het meeste wel al in elkaar geplakt en moest alles nog op het wijnkistje geplakt worden. Maar dan hou je toch wel weer gaatjes over die aan gevuld moeten worden. Toen me mannetje met ze schoenen aan in de gang stond was het dus tijd om te stoppen. Maar ik heb het af gekregen, wat meestal niet werkt met tijd druk bij.

Ik heb alles wat op mijn project zit met de Silhouette Cameo gesneden. Ik had foto’s van vroeger van me schoonvader in gescand en geprint op stempel linnen, dat ging prima.  Als basis had ik een wijnkistje van blank hout, deze heb ik bewerkt met Distress inkt. Deze heb ik wel met en vernis laag bedekt anders vervagen de kleuren snel op hout. Als pootjes heb ik grote houten kralen gebruikt en deze heb ik vast gezet met een lijm pistool. Nou gebruik ik voor heel veel mijn lijmpistool omdat het dan goed vast zit en ook heel snel vast zit, zeker met bloemen plakken en op hout. Het papier is van Pickup basis craft, het lijkt heel veel op het papier van Tim Holtz, alleen is een stuk voordeliger. Deze kan je ook schuren met schuurpapier en als je het schuurt krijg je ook een bruine rand. De stukjes die ik heb ge-embost heb ik dan ook lichtjes opgeschuurd. Alle randen zijn be-inkt met Distress inkt voordat het in elkaar werd geplakt. Het is een heel werk geweest maar ben erg tevreden met het behaalde resultaat.

De kleine caravan is een snijpatroon van SVGcuts deze heb ik een heel stuk verkleint het was wel en puzzel werk maar wel heel leuk om te doen. De andere dingen zijn allemaal met de patronen van Silhouette shop gemaakt. Alles wat er op geplakt is heeft met de levens weg te maken van mijn schoonvader.  Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
 
  
handtekening

12 reacties:

Nelleke on 8 juli 2013 om 13:07 zei

Wat heb jij hier een werk aan gehad zeg maar wat een prachtig werkstuk heb je gemaakt. Mijn complimenten. Daar heb je vast veel positieve reacties op gehad. Groetjes, Nelleke

Marcella on 8 juli 2013 om 13:13 zei

Zo wauw wat super geweldig heb je dit gemaakt .
Wat een werk
maar echt heel mooi gedaan zo een hoop leuks op te zien .
Denk dat die daar wel heel blij mee is.
Groetjes Marcella

Tineke van der Linden on 8 juli 2013 om 13:37 zei

Wauw, wat zal je schoonvader hier blij mee zijn. Het is een supergave creatie!!
Groetjes Tineke

Margreet on 8 juli 2013 om 13:39 zei

Wow, dit is geweldig...daar gaat idd heel veel tijd in zitten!

anneke's creaties on 8 juli 2013 om 15:05 zei

meid wat is dit moooooooooi
en wat heb je daar een werk aan gehad
maar het resultaat is dan ook wel verbluffend
er is zoveel te zien en alles zo mooi op elkaar afgestemd
leuk ook de foto's van de jonge schoonvader
en dan zo'n levensloop, motor, vakantie, caravan,
ja echt heel bijzonder, ik vind het helemaal geweldig.

groetjes anneke

Judith Liefting on 8 juli 2013 om 15:26 zei

Geweldig mooi! Nog gefeliciteerd met je schoonvader, wat zal hij blij geweest met jouw creativiteit.

aanshobbyd on 8 juli 2013 om 16:02 zei

Prachtig hoor wat een weRk zeg

Aartje on 8 juli 2013 om 16:40 zei

Wow, wat een werk zal dit gekost hebben, maar je mag er trots op zijn: wat een prachtig resultaat.
Groeten, Aartje

Jeannette on 8 juli 2013 om 19:39 zei

wow, wat een project Cynthia, want dat is het echt, erg mooi, maar dat had ik ook al op fb gezet, hele leuke dingen allemaal erop en leuk al die oude foto's caravan enz. Echt een pronkstuk. Tja en dan moet je geen andere dingen aan je hoofd hebben he? Overigens ook nog gefeliciteerd met je schoonvader, groetjes Jeannette

Unknown on 8 juli 2013 om 22:21 zei

Ja Cynthia, je schoonvader is er echt heel blij
mee, maar die reactie heb je zelf wel gezien.
Zondag hebben wij het centimeter voor centimeter
bewonderd. Helemaal GEWELDIG, het staat hier mooi te pronken en de inhoud, daar houdt hij ook wel van! Wij vinden jou een zeer creative KANJER !
Liefs van je trotse schoonouders.

Roelie on 9 juli 2013 om 00:14 zei

Wow Cynthia,
dat heb je heel erg mooi gemaakt zeg, en wat een werk heb je daar aan gehad! Een heel bijzonder persoonlijk kado heb je er van gemaakt. En ik lees hierboven ook net dat je schoonouders het geweldig vinden! Dat kan ook haast niet anders volgens mij...
Groetjes Roelie

Dora on 9 juli 2013 om 19:44 zei

tjee....wat een werk en tijd zit hierin. ziet er schitterend uit. mooie caravan en vliegtuig. zelfs die motorstans is erg leuk!!
groetjes Dora

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates