dinsdag 16 juli 2013

Candy nummer 3, 4 & 5

Gepost door krea2day Cynthia op 7/16/2013 08:17:00 a.m.

Hallo Dames

Wauw !! wat een reacties op mijn vorige bericht bedankt iedereen. En ik heb Anneke blij kunnen maken met de stans mal, hij gaat vandaag op de post Anneke !! En ik heb even een nieuwe mal uit gezocht voor de volgende keer dat we gaan uit delen. Deze keer een Noor Design mal deze mallen zijn altijd super mooi dus daar ga ik vast weer iemand blij mee maken.

Misschien hebben jullie het al gezien op me website, ik wilde het weekend wat veranderen aan me website en dat heb ik niet goed gedaan. En dat heeft voor mij heel wat gevolgen want alle stans en embossing folders zijn niet meer zichtbaar op de site. Ik kan dus niet van het zonnetje genieten maar heb de komende dagen heel wat werk te verrichten. OOh, ik baal er zo van maar ja het is niet anders en een back-up was er niet op dit moment.

Dan nog een leuk stukje nieuws, Memory Box het merk mallen die heel veel gebruikt worden en ook erg gelieft zijn. Vanaf nu is er nog een groothandel die de mallen is gaan verkopen, dat betekent dat we dus geen 6 tot 8 weken hoeven te wachten voor dat wij de volgende levering krijgen. Als alles weer goed is op me site komen dus ook alle Memory Box mallen er op te staan.

En dan heb ik ook nog mails ontvangen met jullie mooie kaartjes en is het aantal inzendingen gestegen. Super leuk dames !!!

En Joke dit is me mail adres  info@krea2day.nl

Dit is de inzending van Inge, een kaart helemaal in het wit. Ze heeft de volgende mallen gebruikt van Joy Craft Joy Craft  Labels & Tags NR 1  -6002-0142,  Cutting & Embossing -6002/0068 en 6003/1002 Van Marianne Design - Creatables - LR 0192 en de LR 022 en als embossing folder de Cuttlebug Swiss Dots.
 
                                                                   Blog van Inge
 
 

En dan deze kaart is gemaakt door Treintje, Ook Treintje heeft een mal van Joy Craft gebruikt. Joy Craft nummer 6002/0147,  Nellie Multi frame"s  MFD 020, Spellbinders standard circles small , Label is van Xcut dies, daarnaast nog hartjes LR0159 en blaadjes  MD, LR0157 en LR0156.

 
                                                               Blog van Treintje
 
 

Dan als laatste vandaag de kaart van Lia, ook heel apart gedaan zo. En ze heeft de volgende mallen gebruikt, Designable (DS 0907) van Marianne Design.  De bloemen zijn gemaakt met bloemenstansjes van Crealies, swirls van Die-namics en een takje van Joy!Crafts.
 

Blog van Lia ??
 

Lief dat jullie weer even een kijkje hebben genomen op me blog, ik ga maar weer eens hard aan het werk om de site te herstellen.

handtekening

9 reacties:

Crea Astrid on 16 juli 2013 om 10:06 zei

Wat een prachtige kaarten. Als ik de kans krijg, dan ga ik er ook nog één maken. Alleen het weer moet wat minder mooi worden. Hihihi.

Groetjes, Astrid.

Marjan on 16 juli 2013 om 11:57 zei

Oh, ik leef met je mee....computers.... één druk op een knop kan zoveel verpesten....
Maar goed, de kaartjes zijn weer erg mooi.
En het vooruitzicht van een mooie mal is natuurlijk ook niet slecht.

Groetjes, Marjan

Nelleke on 16 juli 2013 om 12:24 zei

Wat balen zeg dat het niet goed is gegaan. Leuke kaarten heb je binnengekregen. Ik wilde er 1 maken, maar had een stempel en toen ik de voorwaarden na las, moest het een plaatje zijn. Wie weet een volgende keer. Groetjes, Nelleke

Jeannette on 16 juli 2013 om 13:58 zei

hoi Cynthia, ja ik las op de site wel dat de mallen niet zichtbaar waren, maar toen ik verder ging kijken kon ze gewoon zien, tenminste ik heb gewoon kunnen bestellen. Maar ik geloof wel dat je er een vreseluijke puist werk aan hebt. Even een vraagje betreffende deze challenge, mag het ook een kerstkaartje zijn? Die heb ik nl. zo als af, anders moet ik toch nog met iets anders aan de slag, weet je, ik mail het gewoon, als het niet goed is hoor ik het wel. De kaartjes hierboven zijn allemaal weer erg mooi, ik ben benieuwd naar de volgende zending, groetjes Jeannette

nans'creablog on 16 juli 2013 om 18:17 zei

Dit zijn alweer hele mooie kaartjes.
Veel succes met het herstellen van je website. Ik kan me voorstellen dat dit een heel karweitje is.

Groetjes,
Nans

Crejabeja on 16 juli 2013 om 20:10 zei

Wat een prachtige kaarten staan er weer bij

Lia on 17 juli 2013 om 11:34 zei

Cynthia, wat balen! Ik ben ook niet handig met de computer en ben steeds blij dat alles weer goed gaat. Veel sterkte met het opnieuw inladen en ik blijf meedoen met kaarten maken voor je challenges (als ik voldoende tijd heb en die ontbreekt vaak!.
Groetjes,
Lia

Lia on 17 juli 2013 om 11:36 zei

Ik merk dat ik vergeten ben om mij blog te vermelden bij mijn kaartinzending. Dom natuurlijk, maar als je een kijkje wilt nemen ben je van harte welkom op: http://liadesignandso.blogspot.com

Anita Meijer on 17 juli 2013 om 21:32 zei

Wat een schitterende kaartjes weer Cynthia, ik vind ze prachtig.
Liefs van Anita

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates