woensdag 10 juli 2013

Candy nummer 1, 2 & 3

Gepost door krea2day Cynthia op 7/10/2013 01:25:00 p.m.
Hallo Damens

Eerst bedankt ik iedereen voor de reacties om mijn eigen creatie, van mijn vorige bericht. Deze week ben ik ook bezig met iets te maken wat dat is kan ik nog niet verklappen anders lees ze het op me blog. Ik heb nog even de tijd want ze is pas 25 Juli jarig en ik dacht 15 Juli dus heb nog 10 dagen extra hoor ik net. Duurt dus nog even voor dat ik het jullie kan laten zien.

Ik heb nog wel voor jullie de eerste inzendingen van de candy Juli, tot nu toe heb ik er drie binnen. Hoop natuurlijk wel dat er nog meer mee gaan doen, ben ook heel erg benieuwd. En wacht in spanning af naar de volgende mails van jullie.

Deze keer starten we met de mooie roze witte creatie van Janie, zij heeft de spits afgebeten deze keer. Een zeskantige kaart, bewerkt met papier van Marian design, de grote mal en de tak zijn ook van Marianne design.  De bloem is van Crealies,  het gras is van Joy!crafts en de bloemetjes mal boven in is van Lin en lene. Het plaatje dat op de kaart zit is ook van Marianne design.
 
 
                                                                  Blog van JanieNummer twee is gemaakt door Martje Wieland, op de kaart zijn de blaadjes gemaakt met een mal van Joy Craft. De ovaal is gemaakt met een Nestabilitie classic ovals, de doily is van Marianne Design en de rand van Nellie Snellen van de serie multi frames.

                                                                blog van Martje
 
 

Nummer drie is deze keer van Jantine, dit is een alle eerste keer dat ze mee doet met een candy, en super leuk dat het bij ons is. Ze heeft twee kaartjes in gestuurd en heeft zelf de mallen die ze gebruikt heeft er bij gezet bij allebei de kaartjes. Ik heb niets gehoord over een blog dus denk dat Jantine die nog niet heeft en anders hoor ik graag het adres.
 
 
 
 
 
                   Dames leuk dat jullie weer langs zijn geweest, en tot gauw !!!
 
 
 

 
 
handtekening

8 reacties:

Marcella on 10 juli 2013 om 13:45 zei

Hoi Cynthia

Nou spannend wat je weer aan het maken bent ...
Al weer leuke kaartjes heb je binnen voor de candy .
Groetjes Marcella

Dora on 10 juli 2013 om 14:09 zei

prachtige creaties komen weer binnen!!
succes met waar je mee bezig bent. ben benieuwd!
groetjes

anneke's creaties on 10 juli 2013 om 18:52 zei

wat een schitterende kaartjes heb je om te laten zien
maandag had ik ook een kaartje gemaakt met verschillende mallen maar ik had te laat gelezen dat de kaart niet groter mocht zijn dan 13,5 x 13,5 cm, helaas was mijn kaart groter
dus dat wordt weer opnieuw beginnen, niet erg hoor, dat houdt me lekker bezig
ben ook wel benieuwd naar hetgeen je nu aan het maken bent, we wachten rustig af.

groetjes anneke

nans'creablog on 13 juli 2013 om 17:44 zei

Schitterende inzendingen heb je al binnen gekregen Cynthia. En het projectje voor je schoonvader ziet er fantastisch uit.
Ben benieuwd waar je nu mee bezig bent.

Groetjes,
Nans

Margreet on 15 juli 2013 om 10:46 zei

wat een prachtige creaties!

Marjan on 15 juli 2013 om 13:00 zei

Dat het rustig is met inzendingen komt waarschijnlijk door het mooie weer én de vakantietijd.
Maar ik heb de opdracht op mijn to-do-lijstje staan hoor.

Groetjes, Marjan

Aartje on 15 juli 2013 om 21:42 zei

Wat mooi deze eerste creaties, je hebt onze deze keer geen makkelijke opdracht gegeven. Maar er wordt ook hier aan geweekt inmiddels.
Groeten, Aartje

Jeannette on 16 juli 2013 om 16:21 zei

hoi Cynthia, ik zie nu pas dat ik dit bericht heb gemist, ik stapte later in met de kaartjes voor de candy, dus moest ik iets gemist hebben, hele mooie kaartjes hebben het spits afgebeten, ben benieuwd hoeveel er dit keer mee zullen doen, het is wel vakantietijd, dus allicht dat er dames weg zijn, groetjes en tot de volgende blogpost, Jeannette

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates