woensdag 31 juli 2013

Candy nummer 28, 29 & 30

Gepost door krea2day Cynthia op 7/31/2013 08:00:00 a.m.

Hallo Dames

Zoals afgesproken zou ik vandaag de candy van juli afsluiten, en dat ga ik dan ook doen met de laatste inzendingen. Ik vind het top dat er ondanks de vakantie tijd toch nog met zoveel mensen is mee gedaan aan deze candy. Jullie hebben je fantasie weer echt laten gaan deze maand, en dat zien we wel aan alle mooie inzendingen. Ik heb vaak het bericht mee gekregen dat het voor jullie een echte uitdaging was omdat haast iedereen, meestal een stempel afdrukje gebruikt of een plaatje. Nou mochten jullie wel een plaatje gebruiken dat zijn er maar enkele die dat gedaan hebben.

Voor de maand Augustus hebben jullie ook echt een heleboel fantasie nodig. Verder ga ik er vandaag nog niets over zeggen, jullie zien dat morgen ochtend op me blog, dus nog even wachten.

Deze keer sluiten we de candy af met de kaartjes van Petra, Mies en Aartje. De eerste is gemaakt door Petra ze stuurde me twee kaartjes en mocht zelf kiezen welke ik zou laten zien, en ik heb voor deze gekozen. De andere kaart kunnen jullie ook zien op de blog van Petra. Deze kaart is gemaakt met de volgende mallen, basis Spellbinder Nestabilities timeless rectangles, Cheery Lynn Heart to Heart Doily  DL106, Whimsy Vines Die Set WSD117, Joy Craft stans stencil klein vlinder 6003/0006, Marianne Design LR142 Creatables mini poins.
 
                                                                          Blog van Petra
 


Mies heeft deze schommelkaart gemaakt. Ze heeft 4 stansen gebruikt X-cut mal XCU 503042, Joy Craft mal vlinder 6003/0006, Spellbinder mal classic circles en scallop circles. En de stans Creatable Marianne Design mal takjes LR245.

                                                            
 De kaart van Aartje, deze is gemaakt met het papier van Glitz waarin allerlei etiketten verwerkt zijn gebruikt en de volgende stansen, Klok van Tim Holtz, koffiepot en kopje van Joy!Crafts, multiframe van Nellie Snellen en een kleine ticketstans van Whimsy. De kaart is afgemaakt met een paar plakpareltjes en een stoer stukje touw. ook Aartje behoorde tot de mensen die het een echte uitdaging vonden.

                                                                 Blog van Aartje
 
 
handtekening

6 reacties:

rian on 30 juli 2013 om 08:03 zei

weer leuke inzendingen, enne ik ben benieuwd wat voor uitdaging je morgen weer voor ons hebt.
groetjes rian

Jeannette on 30 juli 2013 om 12:10 zei

in totaal dus 30 inzendingen Cynthia, dat is geen verkeerde score hoor, top dat je challenges zo goed aanslaan, gaaf voor je. Ook de laatste kaarten zijn weer erg mooi om te zien, wat zijn er toch veel stansen in omloop, dat bewijst deze candy wel weer, succes met je keuze en ik ben weer benieuwd naar de nieuwe uitdaging, groetjes Jeannette

Judith Liefting on 30 juli 2013 om 14:41 zei

Je houd de spanning erin, ben benieuwd wat er morgen op je blog verschijnt! I like being challenged :)

Aartje on 30 juli 2013 om 17:18 zei

Hallo Cynthia, mooie afsluiting van de maand, gelukkig was mijn kaartje nog net op tijd af.
Ben heel benieuwd wat je de komende maand voor ons in petto hebt en natuurlijk welke kaarten je uitkiest.
Groeten, Aartje
P.s.leuk dat je ons elke keer zo uitdaagt om iets anders te doen dan we gewend zijn.

Dora on 1 augustus 2013 om 10:10 zei

wat inzendigen gemist....prachtige kaarten!

Judith Liefting on 1 augustus 2013 om 16:18 zei

Ik wil best maar kan niet, jammer

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates