maandag 10 december 2012

Vandaag ideeën kaartjes

Gepost door krea2day Cynthia op 12/10/2012 08:14:00 a.m.

Hallo Dames

Het was even stil op me blog het weekend, ben ook  druk bezig geweest gemaakt met kerstkaartjes maken. Het was echt hel lang geleden dat ik echt even zo veel uurtje heb kunnen scrappen, echt heerlijk. Maar natuurlijk maak ik in twee dagen niet genoeg kaartjes dus ga strak weer  verder en hoop er nog wat te maken vandaag.

Anja heeft ook nog een schommelkaart gemaakt ze redde het alleen niet om het af te maken voor de challenge, vandaar dat jullie haar model wat later te zien krijgen.

 

De volgende kaart is ook gemaakt door Anja, dit is één van haar mannenkaart. Anja heeft heel wat kaartjes gemaakt voor haar collega’s als afscheid voor elkaar. Anja en haar collega’s moesten ander werk gaan zoeken, en na zo veel jaar met elkaar gewerkt te hebben is dat toch best moeilijk.
 
 
 
 
Hele fijne dag iedereen !!!
handtekening

6 reacties:

Crea Astrid on 10 december 2012 om 09:58 zei

Wat een prachtige kaarten zijn er weer gemaakt.
Jammer genoeg gaat het niet zo snel meer met de kerstkaarten maken, hé Cynthia. Vroeger was het een 3d plaatje erop plakken en een stickerrandje erom heen en klaar was je. Maar dat is niet meer zo. Je bent nu veel langer met een kaart bezig. Heb ik ook hoor! Ben al wel met de Faber Castell potloden bezig geweest, maar heb er nog geen kaart mee gemaakt. De kaart die ik nu geplaatst had, die had ik al een paar weken geleden ingekleurd en had ik nu verder afgemaakt. Vind ze erg fijn kleuren de Faber Castell potloden, maar daar komt binnenkort meer mee. Als ik met de kerstkaarten klaar ben. Hihihi.

Groetjes Astrid.

GerJanne on 10 december 2012 om 10:32 zei

Ah, prachtige schommelkaart! En de kaarten voor het afscheid van collega's door Anja zijn ook heel stijlvol! Bij zo'n gelegenheid horen ook geen vrolijke kaartjes.....

Groetjes,GerJanne

Irene on 10 december 2012 om 12:37 zei

Helemaal geen leuk nieuws over Anja en haar collega's maar haar karten zijn gelukkig wel schitterend!
Zo'n "midway reminder" is eigenlijk juist prima, zo krijgen misschien toch weer een paar mensen zin om een mooie schommelkaart te maken voor de candy!!

xx Irene

Jeannette on 10 december 2012 om 13:07 zei

hele mooie schommelkaart, een echte kerstkaart! En de mannenkaart is ook erg mooi, tja, afscheid nemen is nooit leuk en in deze moeilijke tijd al helemaal niet, dus Anja, voor jou en je collega's, ik hoop dat er snel iets anders is voor jullie, groetjes weer Jeannette

Jolanda on 10 december 2012 om 16:17 zei

Mooie kaarten hoor . . .wat een prachtig effect, het kaartje in blauw met wit . . .erg mooi

Aartje on 10 december 2012 om 22:46 zei

Hallo Cynthia, wat een schitterende kaarten heb je weer geplaatst vandaag. Heel verschillend maar beide prachtig. Ik weet sinds dit weekend weer hoe lastig zo'n schommelkaart is en deze vind ik prachtig.
Groeten, Aartje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates