dinsdag 11 december 2012

Eerst schommelkaart is binnen.

Gepost door krea2day Cynthia op 12/11/2012 03:22:00 p.m.

Hallo Dames

De eerst schommelkaart is binnen, ik was gisteren de kerstboom aan het optuigen en toen viel de eerste envelop op de deur mat, wel een hele mooie timing Ditta !!! ( hij staat op haar blog ) Vandaag is de post nog niet geweest hij komt bij ons altijd heel erg laat helaas. Ondanks er maar 12 mensen hebben gereageerd op de candy van deze maand hoop ik toch stiekem dat er wel meer dames zijn die mee doen. Als er meer kaartjes binnen zijn zal ik er foto’s van maken en ze laten zien aan jullie.

Staat bij jullie allemaal al de kerstboom ??? Wij hebben dit jaar een nieuwe gekocht die andere was niet zo mooi meer dus hadden we 2 jaar geleden al weggegooid. Maar vorig jaar hebben we niets aan de kerst gedaan dus dit jaar vond ik het wel weer tijd voor een boom. Ik heb hem besteld op internet want bij de tuincentrums vond ik ze niet mooi en veel duurder. Ik heb er één met lampjes en sneeuw genomen dat is uit klappen en klaar dan schild een hoop energie voor mij. En ook nog nieuwe ballen er in en natuurlijk in de kleur roze Marcel had er geen problemen mee dus ik helemaal blij. Ben benieuwd wat  jullie van mijn boom vinden ???

 
handtekening

14 reacties:

Marcella on 11 december 2012 om 15:39 zei

Hoi Cynthia

Wohhh wat een prachtige boom wij willen eigenlijk ook een nepper hebben altijd een echte maar daar heb je zo,n bende van ,Ik vind er altijd zo,n verschil in zitten een beetje een mooie boom ben je echt een hoop geld kwijt ,maar kon je op internet dan een beetje zien dat die echt mooi is .

Ben begonnen hoor met mijn schommel kaart maar wil nog niet erg lukken ,komt goed (hoop ik )

Groetjes Marcella

Mihaela on 11 december 2012 om 15:40 zei

So beautiful Christmas Tree!!!

Irene on 11 december 2012 om 15:41 zei

Je maakte me nieuwsgierig dus ik ben snel een kijkje bij Ditta wezen nemen, nou het is echt een beeldige schommelkaart geworden! De kop is er af en ik hoop ook dat er veeeel meer komt dan de 12 reacties tot nu toe!
Ook wij hebben een kunstboom (een hele dure ooit afgeprijsd dus direct toegeslagen) maar door mijn recente operaties is het al weer 3 jaar geleden dat hij stond. Daar gaat morgen eindelijk weer eens verandering in komen, ik heb er zin in en al helemaal na het zien van deze mooie besneeuwde met roze ballen (kan niet missen bij jou hihihi!!).

Liefs, Irene

Colinda on 11 december 2012 om 15:44 zei

Mooie kerstboom! Die van mij staat beneden te wachten om te worden opgetuigd maar eerst nog even 2 snelle kerstkaartjes maken, had er te weinig. Een gezellige dag verder, Colinda

Jeannette on 11 december 2012 om 15:58 zei

hoi Cynthia, nou meis jouw mooie boom staat al en mooi is die! Wij zetten de laatste jaren alleen nog maar een klein kunstboompje en verder wat kerststukjes en versierselen. Hebben we toch wat kerstsfeer. Hopelijk krijg je nog wat spontane aanmeldingen voor de schommelkaarten (ik moet de mijne nog maken) want dat mag toch wel met zo'n superprijs en jouw vitrine moet wel gevuld worden.
groetjes weer Jeannette

Dora on 11 december 2012 om 16:34 zei

hoi, hoi,
je boom ziet er goed uit, gelukkig heb je roze ballen erin gedaan wordt het gelijk wat fleuriger en maakt het geheel super af. je kerst kan al beginnen. ((: hier nog niet, wacht er nog even mee, misschien dit weekend....maar dat zie ik nog wel. moet dit weekend ook nog werken.
de week zit al weer aardig vol...
wat leuk dat je de eerste wiebelkaart binnen hebt...ben gelijk even gaan kijken op haar blog....inderdaad prachtig!!
wie weet......ben al wel bezig geweest, het afdrukje is al ingekleurd...maar de rest moet nog...(even nog geen tijd gehad, ben ook nog bezig om kerstkaarten te maken. de avond is zo weer om...
groetjes

Eve on 11 december 2012 om 18:00 zei

Wat een supergave boom heb je. Heel mooi met die roze tinten. Mooi gedaan. Groetjes Eve

Sieta on 11 december 2012 om 19:04 zei

Wat een mooie boom heb jij Cynthia en natuurlijk met roze ballen erin.
Die van ons wil ik tegen het weekend proberen op te zetten, ben ik lekker vrij en kan ik rustig hem gaan versieren.
Mijn schommelkaart is ook al klaar en heb ik gisteren op de bus gedaan, dus die zal een deze dagen wel bij jou op de deurmat vallen.
Geniet maar lekker van het kerstsfeertje bij jou thuis, het ziet er met deze boom vast heel gezellig uit.

Liefs, Sieta

Rachel on 11 december 2012 om 19:32 zei

Wat een prachtige boom! Mijn kaartje is zondagavond op de post gegaan dus die zal je één dezer dagen wel krijgen.....
xxx

Unknown on 11 december 2012 om 19:59 zei

Weer een echte TOPPER, die prachtige kerstboom, helemaal in style. Wensen jullie veel gezellige en sfeervolle uurtjes rondom die feestelijke kerstboom. Vanuit Spanje zijn wij er in gedachten bij!
Liefs, Sophia

Aartje on 11 december 2012 om 21:55 zei

Hallo Cynthia, wat een prachtige boom. Hier moet hij deze week ook van zolder komen (even man lief aankijken of hij dat klusje voor zijn rekening wil nemen)dan kunnen wij hem optuigen.
Ik heb al even een kijkje genomen bij de eerste schommelkaart en hij is prachtig. De mijne komt je kant op.
Groeten, Aartje

Muuske on 11 december 2012 om 22:42 zei

Hele mooie boom is het en mooie kleur ballen.hier staat de boom ook al.groetjes Margo.

Lenie on 12 december 2012 om 07:16 zei

Prachtige boom hoor.
groeten LEnie

Babette on 14 december 2012 om 21:55 zei

Ja handig he dat ze bomen verkopen met de lampjes er al in. Vind het altijd zo'n rotwerk om die dingen er in te hangen dus dat scheelt.
Je boom is prachtig, erg leuk die roze ballen.
Groetjes Babette

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates