donderdag 20 december 2012

Kerst chocolade

Gepost door krea2day Cynthia op 12/20/2012 02:39:00 p.m.

Hallo Dames

Heel erg bedankt voor al jullie reacties op mijn vorige bericht, elke naar maken we weer met plezier de post open. ( zolang het geen rekeningen zijn natuurlijk ) Ik heb me zelf nog even aan het werk gezet deze week om toch nog iets te maken voor ons design team. Wij zijn super blij met de dames die ons helpen met voorbeelden van onze artikelen. Omdat ik er gewoon de tijd niet meer voor heb is het gewoon heerlijk dat we toch voor beelden hebben op de beurzen. Vandaag hebben de dames van ons een kerstpakket ontvangen als dank voor het afgelopen jaar. Natuurlijk was het een zeer creatief pakket met veel papier blokjes wat malletjes, lintjes, bloementjes, brads. Dus de dames hoeven zich niet te vervelen de komende maanden. Ik wilde er toch ook wel heel graag iets zelf aan toevoegen iets dat ik zelf gemaakt had, dus heb nog even wat labels gemaakt met wat lekkere chocolaadjes. Ik heb verschillende kleurtjes gemaakt, de labels had ik nog liggen dus kon ik die gelijk ergens voor gebruiken. Verder heb ik een kerst malletje uit gesneden stempel gedrukt en wat bloementjes erbij geplakt. Heel simpel eigenlijk maar soms lukt het niet om altijd zo veel werk van te maken. Maar ondanks het simpel was heeft het toch en heel leuk resultaat.

 
 
 
 

 
 

Misschien hebben jullie het logo van Hobbyhandig al op me blog zien staan of op onze website, maar met samenwerking met Hobbyhandig kunt u nu een proef abonnement nemen op één van de bladen. Door links boven in op het logo te klikken komt u op het formulier waar u die kunt aanvragen en daar staan ook de prijzen vermeld. Mochten jullie interesse hebben neem dan is een kijkje.

 

 
handtekening

13 reacties:

Anita Meijer on 20 december 2012 om 14:48 zei

Wat ontzettend lief Cynthia dat je dit gedaan hebt, daar zullen de dames wel heel blij mee zijn, helemaal super. En ik zal even op Hobbyhandig gaan kijken, dank je wel voor de tip.
Liefs van Anita

jans on 20 december 2012 om 14:55 zei

mmmmm dat ziet er mooi en lekker uit meis grt jans

Jeannette on 20 december 2012 om 16:08 zei

wat leuk Cynthia, daar zullen de dames wel heel erg blij mee zijn en die chocoladepakketjes zien er ook erg mooi en lekker uit, leuk opgepimpt, groetjes Jeannette

Erica ♥ on 20 december 2012 om 19:10 zei

Je hebt leuke presentjes gemaakt, en toch
zelf aan toe gekomen :)

Fijne en gezellige dagen, Erica ☼

Ilse on 20 december 2012 om 20:18 zei

Superleuk!!!!
Ook in het echie!! Is het nog mooier!!

Bedankt!!

x ilse

GerJanne on 20 december 2012 om 20:44 zei

Hoi Cynthia,
je lijkt me een goede 'bazin' ;-))
En dan er ook nog wat persoonlijks zelfgemaakts bij gedaan!
Dat zullen ze vast wel gewaardeerd hebben!
Groetjes,
GerJanne

Muuske on 20 december 2012 om 20:48 zei

Super mooi gemaakt ondanks dat je zo weinig tijd heb! en wat heb je de dames verwent daar zullen ze wel heel blij mee zijn geweest.groetjes Margo.

Irene on 20 december 2012 om 21:03 zei

Lieve Cynthia,

Ook hier wil ik je nog even heeeeeeel hartelijk danken voor deze ongelooflijke verwennerij! Dat je toch nog de tijd hebt gevonden om zo'n beeldige tag te maken en er ook nog iets lekkers bij te doen waardeer ik enorm. GerJanne schrijft het al maar je bent echt een schat van een "bazin" en mijn vingers jeuken om aan de slag te gaan met de mooie spulletjes!!

Liefs, Irene

Aartje on 20 december 2012 om 22:06 zei

Hallo Cynthia, ik ben jaloers op jouw "personeel". Wie wil er nu niet zo verwend worden met iets moois , iets lekkers en iets creatiefs. Het perfecte kado volgens mij.
Groetenm Aartje

Antoinette Voorn on 20 december 2012 om 22:44 zei

Beste Cynthia, wat leuk joh,daar zullen ze wel heel erg blij mee zijn en die pakketjes zien er ook erg mooi en lekker uit,mmm chocolade, prachtig gepimpt hoor!!

groetjes Antoinette

Colinda on 20 december 2012 om 23:58 zei

Ziet er super leuk uit! Groetjes Colinda

Babette on 21 december 2012 om 22:35 zei

Wat een schitterende zakjes, daar zullen ze vast erg blij mee zijn.
Groetjes Babette

Dora on 22 december 2012 om 21:18 zei

hoi cynthia,
wat je hebt gemaakt ziet er heel leuk uit!!
echt iets om weg te kunnen geven. super.
ik zag al op het blog van Ilse dat ze dit zeer waardeerde!!!
fijne dagen!
groetjes

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates