donderdag 1 november 2012

Tussen stand Kreadoe

Gepost door krea2day Cynthia op 11/01/2012 09:12:00 p.m.
Hallo Dames

Even een kort berichtje van uit onze hotel kamer, morgen avond gaan we weer gewoon heen en weer rijden maar door de weeks is dat geen doen met al die file´s onderweg. Voor de dames die geweest zijn op de Kreadoe de afgelopen dagen en tot 17:00 uur zijn gebleven zullen ook in de file hebben gestaan om alleen al Utrecht uit te komen. Op de beurs ben je de situatie buiten al snel weer vergeten en is het weer super gezellig om weer heel veel bekende gezichten te zien en te spreken. De afgelopen twee dagen is de beurs goed bezocht en was het gewoon gezellig druk. Morgen ben ik zelf nog bij me eigen kraam te vinden en als het toe laat ook even een rondje over de beurs maken. Zaterdag en zondag komt dat er niet van omdat ik dan een inloop workshop geef bij Scala. ( Hobby Handig ) Voor de dames die de komende dagen nog naar de Kreadoe komen een hele fijne dag !!!!

Ik heb nog een aantal kerstboom hangers gekregen met de post deze zal ik volgende week plaatsen op me blog, en dan maak ik ook de winnaars bekent van de kado bonnen.

Ik zag dat ik weer nieuwe volgers erbij heb van harte welkom en leuk dat jullie volger zijn geworden. En iedereen weer heel erg bedankt voor al jullie reacties. Nu ga ik nog even een rondje maken over jullie blogs, kijken wat jullie allemaal weer gemaakt hebben.handtekening

9 reacties:

Nicole on 1 november 2012 om 21:38 zei

Super dat het druk is geweest de afgelopen twee dagen. Hoeplijk ook goede zaken gedaan, hahaha!! Ben helemaal blij met mijn vintage birdcage Cynthia. Nog fijne dagen ook met je workshop. Liefs,Nicole

Anita Meijer on 1 november 2012 om 21:46 zei

Wat ontzettend leuk dat je ons op de hoogte houdt Cynthia en dat klinkt supergoed, wat fijn voor jullie. Geniet nog even de komende dagen.
Liefs van Anita

Irene on 1 november 2012 om 21:46 zei

Wat leuk dat het vandaag ook gezellig druk was, dat zijn al 2 goede dagen en als ik zo in blogland lees wie er allemaal nog gaan dan blijft het misschien wel zo. De auto en de files is echt geen pretje maar ik heb maar liefst 3 uur over de treinreis gedaan gisteren, een alarmmelding dus we KROPEN richting Zwolle! Om half 9 de deur uit en bijna dezelfde tijd er weer in, wat een dag maar wel genoten en dat is de hoofdzaak!

Liefs, succes met de kraam en de workshops, Irene

Sannie on 1 november 2012 om 22:29 zei

Heeejj Cynthia,
Nou je heb er zeer zeker goed aan gedaan om lekker een hotelletje te pakken.
Wij zijn wel aan het heen en weer rijden, en het is een drama. alleen de stad uit komen is een crime. Dus lekker genieten van je hotelkamer en de luxe die daar bij hoort.
Voor morgen nog veel plezier en veel drukte toegewenst en voor de workshops dagen heel, heel veel s6 en ik om zeker even bij je kijken.
Groetjes Sannie ( van de Te Gekke Meiden)

Ria on 1 november 2012 om 22:53 zei

Wij hebben geen last gehad van file, maar dat kon ook niet want we waren met de trein. En zijn na de beurs waar we om 17.00 uur uitgeveegd zijn nog even lekker gaan eten bij de Italiaan aan de Gracht en pas om half 8 met de trein naar Nijmegen en toen nog met de bus naar huis. Maar het was weer de moeite waard en we hebben een super leuke dag gehad.

groetjes Ria

Jeannette on 2 november 2012 om 14:33 zei

wat leuk om je verslag te lezen Cynthia, ik had er graag naar toegewild maar dat gaat nu even niet,krij g ik nu toch nog nog iets van de sfeer mee, veel succes met je workshop en tot de volgende keer, groetjes Jeannette

Sieta on 2 november 2012 om 18:55 zei

Het is altijd veel leuker als het lekker veel bezoekers langs je kraam komen.
Het geeft dan ook direct een gezellige sfeer met al die mensen die bij elke kraam zich verdringen om al het moois te bekijken.
Voor boekers is het even wat minder als je ergens moet wachten alvorens je bij de kraam een plekje vooraan kan bemachtigen.
Het zal de komende dagen ook nog wel flink aanlopen, zo met het weekend voor de deur.
Succes verder, vooral met je workshops.

Liefs, Sieta

Cards en Box bij Lady M on 4 november 2012 om 15:37 zei

wat fijn dat het zo druk is de kaarten zijn heel mooi zo in het wit groetjes maartje

Anoniem zei

Wow! ik was zo blij met jullie op de kreadoe.
De mal die ik graag wilde hing bij jullie.
Ook heb je me onwijs goed geholpen met het zoeken naar het grasrandje.
Nogmaals bedankt voor de goede service!
Groetjes Claudia

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates