dinsdag 6 november 2012

De laatste kerst hangers

Gepost door krea2day Cynthia op 11/06/2012 08:49:00 a.m.

Hallo Dames

Wat hebben jullie gisteren een leuke reacties geplaatst op me blog, iedere keer weer een feestje om het te lezen. De kids op school vonden de traktaties erg leuk met een compliment van de juf en de directeur. Ze zeiden wel dat Djowy dit jaar voor het eerst een surprise moet maken voor Sinterklaas en dan verwachten ze al weer wat moois. Dus jullie begrijpen het al, moet er dan natuurlijk ook echt wat moois van gaan maken.

Het lijkt wel dat ik elke dag moeier word, heb dus echt wel even nodig om bij te komen van de Kreadoe. En net als velen van jullie die geweest zijn heb ik ook wat dingen gekocht en die liggen echt met smacht op me te wachten dat ik er mee aan de slag ga.

Vandaag zou ik nog wat kerst hangers laten zien, dan kan ik deze week de prijs gaan verloten, en een nieuwe Candy plaatsen. De eerste foto die jullie zien is de hanger van Wilma de Korte een mooie label met kraft papier. Op haar blog heeft ze nog veel meer mooie dingen staan ik ben vast volger geworden.
 
 
 
 
 

De mooie ster is gemaakt door Deborah Weerdenburg op de foto is hij mooi maar in het echt hier op me tafel is hij nog mooier. De kleur roze met blauw vind ik echt super leuk.
 
 
 
 
Dan heb ik voor jullie nog een hele mooie ster, deze is gemaakt door Lisa.
Lisa is een hele jonge meid die hier vlak bij mij woont, normaal houd ze alles wat ze gemaakt heeft.
Lisa maakt graag kaartjes om die te versturen maar als ze af zijn dan wilt ze het toch maar niet versturen. Lisa ik ben heel trots op je, dat je de mooie ster wel aan mij hebt gegeven en zal een mooi plekje krijgen in mijn kerstboom.
 
 
 
 
 
Een tijdje geleden had ik een aantal klokken geplaats op me blog, Nicole was er nog niet aan toe gekomen om het af te krijgen. Vanmorgen heeft ze de klok op haar blog geplaats jullie moeten echt even een kijkje nemen hoe mooi het geworden is.
 
handtekening

6 reacties:

Irene on 6 november 2012 om 09:12 zei

Dat Djowy's traktatie eene succes zou zijn stond al vast maar die slimme meester heeft er dus direct "mis"bruik van gemaakt voor de Sint, succes Cynthia!!!!
De hangers zijn schitterend! Wilma ken ik, een hele eigen leuke stijl, de blauw met roze is een droom en Lisa is een kanjer..je krijgt een super boom Cynthia!

Liefs, Irene

anneke's creaties on 6 november 2012 om 09:53 zei

wat een schitterende hangers heb je er weer bij gekregen
ben heel benieuwd hoe de boom er straks uit komt te zien

groetjes anneke

Jeannette on 6 november 2012 om 09:57 zei

goeiemorgen Cynthia, ik ben net al even wezen kijken naar die prachtige klok, echt een juweeltje, ik wist niet dat die zo te koop waren, Nicole heeft er echts iets heel moois van gemaakt, groetjes en neem nog maar even lekker je rust, overigens, hele mooie kersthangers heb je weer gekregen en die laatste is wel heel speciaal he? , Jeannette

Sieta on 6 november 2012 om 11:34 zei

Wat heb je weer prachtige kersthangers ontvangen Cynthia.
Die boom van jou gaat er gewoon super mooi uitzien straks.
Leuk dat de traktatie in de smaak is gevallen, kan ook haast niet anders.
Ik kan best begrijpen dat de vermoeidheid nu echt toe gaat slaan.
Zolang je maar bezig blijft gaat het nog, maar nu de druk weg is en je kan uitrusten, kom je er echt achter hoe moe je eigenlijk echt bent.
Doe vooral rustig aan nu, luister goed naar je lichaam, des te eerder ben je weer aangesterkt.

Liefs, Sieta

Muuske on 6 november 2012 om 23:16 zei

Hallo Cynthia leuk dat je volger op mijn blog bent geworden. weer mooie hangers die je hebt ontvangen.ben benieuwd naar de boom?groetjes Margo.

Lenie on 7 november 2012 om 07:33 zei

Prachtige hangers weer ontvangen en wat een mooie geheel zal dat zijn bij elkaar.
groeten Lenie

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates