woensdag 28 november 2012

Candy nummer 21, 22 en 23

Gepost door krea2day Cynthia op 11/28/2012 08:30:00 a.m.
Hallo Dames

Ik heb voor jullie vandaag nog drie mooie cadeau verpakkingen die gemaakt zijn voor de candy van November. De kerst boom is gemaakt door Margreet allereerst heeft ze het patroon uitgeprint en daarna op cardstock nagetekend. Daarna 3 losse stukken van scrappapier en pompom lint erop geplakt. Toen de kerstboom bedel aangehangen en er verder nog wat glitterbloemen en parelsterren opgeplakt. Aan het gestippelde lint hangen 2 kerstbelletjes. Op de zijkanten sneeuw gemaakt met liquid appliqué. Een schattige stempel van Inky Impressions, is met de distress markers gekleurd, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Je kunt er een presentje of lekkers in doen, hem neerzetten, maar ook ophangen. Super leuk geworden toch dames !!!!
 
 
 

Dan nog een super mooie creatie van Anneke het was een rees tegen de klok vertelde ze mij maar het was op tijd en niet als laatste. Anneke heeft een simpel glazen potje weten om te toveren tot iets heel moois. Ze heeft  eerst een rose kantje om de buik van het potje  geplakt. Op het kantje heeft ze roosjes geplakt  en daarop een vintage afbeelding. Afgewerkt met een swirl en wat roosjes en strass steentjes. Op het dekseltje 2 vlindertjes geplakt en op het lijfje van de vlinder ook weer strass steentjes.  Dan heeft ze het zelfde gedaan bij een geurzakje, een leuk hangertje van een parasol past goed bij het plaatje van de dame. Ik vind dit ook super leuk gemaakt zo maak je toch van iets heel klein toch wat bijzonders.

 
 
 
 
 
 
 
Het houd niet op met de mooie creaties de volgende is gemaakt door Judith. Een tasje ook in de vintage stijl gemaakt maar dan weer met hele andere kleuren. De hoekmallen die ze heeft gebruikt is  van Marianne Design, nummer LR0200, 2 maten knoppen gebruikt deze doorregen met blauw garen. Roosjes  bewerkt met een licht blauwe inkt, en zoals Judith zegt, altijd handig de cremé kleurige roosjes als je niet de juist kleur roosjes hebt dan kleur je ze gewoon zelf in de juiste kleur. Zo doe ik dat namelijk zelf ook altijd dan heb je altijd de juiste kleur in huis.
 
 
 
Gelukkig hoef ik zelf niet te kiezen welke creatie ik het mooist vind want dan zou ik er deze keer echt niet uit komen. Zoals altijd laat ik de nummer genarator zijn werk doen om een winnaar te trekken. Maar we zijn er nog niet want ik heb nog drie mooie creaties voor jullie, deze plaats ik morgen. Gelukkig ben ik weer helemaal opgeknapt en voel ik me weer prima, vandaag de laatste dingen door nemen met de bouwer van onze nieuwe website en een dag prikken om online te gaan spannend !!!!
 
 
handtekening

7 reacties:

Colinda on 28 november 2012 om 09:03 zei

Wat een mooie creaties allemaal! Fijn dat je je weer beter voelt ,Cynthia. Succes met de nieuwe website ben benieuwd, Colinda

Irene on 28 november 2012 om 10:21 zei

Super dat je weer bent opgeknapt Cynthia! V veel succes met de laatste website loodjes en...mijn vraag of jij de moeilijke keus moet maken is nu ook beantwoord...gelukkig niet want deze 3 zijn ook weer zo mooi!!!!!!!!

Liefs, Irene

Jeannette on 28 november 2012 om 14:43 zei

Alweer van die mooie crea's Cynthia, maar goed dat je zelf niet hoeft te kiezen, dat zou echt moeilijk zijn. Fijn dat je je weer beter voelt, dat maakt het allemaal wel wat makkelijker en succes met je nieuwe site, is nog even spannend dus, groetjes Jeannette

Muuske on 28 november 2012 om 15:13 zei

Mooie creaties heb je weer ontvangen.ben benieuwd naar de website.groetjes Margo.

Unknown on 28 november 2012 om 19:51 zei

Wat een bizonder mooie creaties heb je weer ontvangen, Cynthia. Het roze doosje van gisteren vond ik heeeeel mooi! Fijn te lezen dat je weer opgeknapt bent! Veel Succes met de nieuwe website.
Liefs, Sophia N.

Anita Meijer on 28 november 2012 om 21:54 zei

Had ze alledrie al op hun blog bewonderd en wat zijn ze toch schitterend weer. Ben benieuwd wat je ons morgen weer voor moois laat zien Cynthia.
Liefs van Anita

Monique - Mienokje on 28 november 2012 om 22:23 zei

Wat een schitterende creaties zijn er weer gemaakt. Gelukkig hebben we Mr. Random ;-)
Succes met de laatste webloodjes en blij dat je die loodjes gezonder kan doormaken. Groetjes, Mienokje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates