woensdag 5 september 2012

Winnaar Candy Augustus

Gepost door krea2day Cynthia op 9/05/2012 08:55:00 a.m.

Hallo Dames

 

Vandaag gaan ik de winnaar bekent maken van de Candy Augustus. We hebben deze maand 22 kaartjes voorbij zien gaan, en weer totaal verschillende modellen. De meeste deden voor het eerst mee, maar er waren er ook die al eerder hadden mee gedaan. Ook dit keer heb ik weer gekozen voor de nummer Generator, zodat iedereen net zo veel kans heeft. Het lukt mij alleen niet om de afbeelding van de Generator bij te voegen als iemand weet hoe dat moet dan hoor ik het graag. Toen het nummer te voorschijn kwam moest ik wel even lachen want ik had naar haar geschreven als het voor jou maar geen ongeluk getal is, en toen vertelde ze dat haar dochter geboren was op die dag, dus het was geen ongeluk getal voor haar. En nu helemaal niet meer want nu heeft ze ook nog een Spellbinder gewonnen met het cijfer 13. De gelukkige winnaar heet Paula Scheepbouwer zij krijgt van mij de nieuwe Spellbinder.

 Over de volgende Candy ga ik even heel hard nadenken en wil ik dan morgen bekent maken.
 
 
Ik heb nog een kaartje van Ilse om aan jullie te laten zien. Ze heeft ook alleen malletjes gebruikt dit keer. Is ook voor haar wel even wennen want ze stempeld graag.
 


 
 
 
handtekening

8 reacties:

Irene on 5 september 2012 om 09:50 zei

Dikke proficiat met je winnende kaartje en de gewonnen candy Paula en ook in China brengt 13 geluk dus niks mis met dat getal !
Ilse, je overtreft jezelf meis want dit is echt een plaatje met een beetje roze dus Cynthia ook weer helemaal blij LOL!!!!!!

Liefs, Irene

Sieta on 5 september 2012 om 09:55 zei

Paula gefeliciteerd met je prachtige prijs.
En Ilse heeft een pracht van een kaart gemaakt.
Cynthia, ik zal je even mailen hoe je de afbeelding van de nummer generator in je post kan zetten.

Liefs Sieta

Ilse on 5 september 2012 om 10:57 zei

Goedemorgen!!
Paula, van harte gefeliciteerd! En heel veel mooie creaties gewenst met je nieuwe mal! Vanochtend smste Cynthia, dat nr 13 had gewonnen. Ik moest meteen aan je denken! Geweldig!!!
Irene en Sieta, bedankt voor jullie compliment * bloos *. Ja en dat rosé...
Dat maakt het krea2day gevoel compleet!!

Groetjes,
Ilse

Dora on 5 september 2012 om 11:40 zei

gefeliciteerd, Paula.
dit kaartje van Ilse is schitterend. knap gemaakt.
groetjes

Monique - Mienokje on 5 september 2012 om 13:05 zei

Gefeliciteerd Paula, ik ben meteen terug gaan kijken naar je creatie en toen vond im hem al super. Hoop nog eens eens een kaart voorbij te zien komen met je nieuwe Spellbinder. Veel plezier ermee!
Hai Ilse, dit is nog eens een mooie afsluiter van deze leuke chalenge. Ook voor jou was dit dus een uitdaging die je glansrijk hebt overwonnen.
Groetjes, Mienokje

Susie Wusie on 5 september 2012 om 20:18 zei

Gefeliciteerd!!!

krea2day Cynthia on 5 september 2012 om 21:18 zei

Ik krijg net een mailtje van Paula, ze is super blij en zit nu in Disney land om haar 30 jarige huwelijk te vieren. Vandaar dat ze nog geen reactie heeft geplaatst.

Groetjes Cynthia.

Ilse on 5 september 2012 om 21:47 zei

Dubbel gefeliciteerd dan!! Wat gaaf!!

Groetjes

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates